złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: callja w 09 Lut 2015, 22:55:25Znaczy, mam jeden Leo Lazzi,
a to jeszcze dziala gdzies?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Norka

Mogę się wbić? lol Chciałam tylko oznajmić, że zgodnie ze swoim typem kolorystycznym poczyniłam zakup w kolorze kasztanowym :P

wrobelek0403

a mysmys sie ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyli w Próchniku. Piekne rzeczy, swietnie odszyte, ciekawe niedziadkowe wzory. I ceny przystepne z duzą swobodą rabatów :D P kupił marynarke, płaszcz i taką kurtke ala lotniczy mundur. swietna jest. :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Norka

Cytat: doda w 09 Lut 2015, 22:57:09
no mój mąż też w vistuli kupuje
Śmieję się, że mój jest manekinem Bytomia, nie potrzebuje żadnych poprawek. Szkoda, że u nich w pracy t-shirty, krótkie spodenki i kapcie.

marax

Norka bezokupa zaraz ci odpiszą lol lol żartuje ps jeszcze nie dotarłem na pocztę z ta chusta muszę to sobie gdzieś zapisać bo mi umyka

Norka

Marax, spoko, spoko, masz na to jakieś dwa lata ;)

Cytat: marax w 09 Lut 2015, 23:01:08Norka bezokupa zaraz ci odpiszą
Spodziewałam się tego lol lol lol

A mimo wszystko wystawię się na pożarcie :D

elve

mnie denerwuje w sklepach to że nie ma "moich" kolorów

wrobelek0403

kurtka nie moja bajka faosonowo, ale portki super!!! :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Lut 2015, 22:55:58a to jeszcze dziala gdzies?
A nawet nie wiem lol spadek to był, po kimś kto ciut utył ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

zwierzatko_mojej_mamy

a ja chce wyprzedac wszystko, co nie jest w moim kolorze ;)

www.annawilk.pl

Norka

Cytat: doda w 09 Lut 2015, 23:06:49ale czy to jest dres ?
Proszę mnie tu od dresów nie wyzywać, to jest uniform kury półdomowej lol

Norka

Cytat: elve w 09 Lut 2015, 23:05:34
mnie denerwuje w sklepach to że nie ma "moich" kolorów
Pewnie są, ale raz na 5 lat. Mniej więcej tyle czasu minęło, od kiedy kupiłam coś pomarańczowego.

mayagaramond

Tak, to nie tylko skład, ale ja się w poliestrowych marynarka latem pocę...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Norka

Cytat: doda w 09 Lut 2015, 23:09:40no, ale do chodzenia po domu?
Do chodzenia po dzielni. Plac zabaw, targ, osiedlowy społem, poczta, fitness, sklep zoologiczny, Rossmann, księgarnia, pizzeria. Zadam szyku? ;)

marax

Co w z tymi kolorami . Ja juz kilka razy podchodziłem do tej analizy kolorystycznej por roku itp stekan nawiedzonej tipserki . Na moja prosta głowę te ich analuzy sa nie do przejścia . Ciepłe lato , chłodna jesień aż kusi srajaca zima ...... Powinny otworzyć jakieś studia podyplomowe z tego lol

inkageo

Wróbelku gdybyś była jeszcze w tym sklepie, a byłby ten pasek rozmiar S to weź mi proszę, granat też byłby ok.
Za dużo chcą za wysyłkę, żeby taki drobiazg zamawiać..

http://shop.prettyone.pl/produkt/pas-14-46-braz-l
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, a wiesz ze kupiłam sobie ten granatowy :D

jasne, jak bede to zajrze, to jeszcze dwa tygodnie, wiec pewnie bedzie okazja :)

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Lut 2015, 22:46:29mysle, ze nie tylko u niej i nie tylko za taka cene mozna kupic z super materialow

Właśnie się mylisz, bo większość ciuchów również wysokopółkowych ma podszewki w poliestru.

Muszę sprawdzić, z czego ma podszewkę mój płaszcz Hugo bossa.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Lut 2015, 22:05:00dlaczego?

no właśnie. dlaczego? niektóre rzeczy w tych sieciówkach są dobrej jakości
nie wszystkie, rzecz jasna

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

ddu

dobra, ja znowu jak po ogień :D

być może zdarzają się rzeczy świetnej jakości w sieciówkach, przyznaję - nigdy nie szukałam w H&M męskiej marynarki ;)
damskiej szukałam, nawet jakąś miałam

jeszcze zależy, co nazywamy sieciówkami, vistule, wólczanki i inne bytomie też są sieciówkami, ale sprofilowanymi na szycie garniaków

co do wykorzystywania ludzi w sieciach, to jakby jasne, że mam zakodowane, żeby starać się kupować w innych miejscach, wolczanka miała ostatnio problemy ze szwaczkami, ale - jak pisałam - szym szyje głównie u krawca. nie, że mamy za dużo pieniędzy, tylko akurat pan krawiec szyje w cenach podobnych do wyżej wymienionych marek. przecież wiadomo, że my nie wydajemy majątku na ciuchy, bo go po prostu nie mamy

co do "nie przystoi" itp. może użyłam złego określenia. wszystkie chyba tu wiemy, że jak się idzie na spotkanie biznesowe, to nie w swetrze z wyciągniętymi rękawami. itp.

więc ja się nie upieram, że prawnicy nie mogą chodzić w dżinsach czy też dresach. mam znajomego adwokata , kt. zajmuje się głównie sprawami miejscowej bohemy , pali z nimi dżointy i nosi się bardzo swobodnie.

natomiast jeśli ktoś pracuje głównie z prezesami, kt. mają ze 20 razy więcej kasy od nas, porszaki w garażach itp, to oni raczej nie traktują poważnie partnera, kt.  - ich zdaniem - nie wygląda odpowiednio dobrze.
to nie tylko moje zdanie.
możemy mieć w nosie, co inni o nas myślą, ale większość tych panów za wielkimi biurkami chce współpracować z ludźmi, kt. dobrze wyglądają = pewnie są dobrzy w tym, co robią. więc albo nadrabiamy strojem, albo nie robimy z nimi biznesu.
na pewno są wyjątki, oczywiście.

i o ile wydaje mi się, że wiele sieciówkowych sukienek wygląda świetnie, o tyle marynarki (także damskiej)  MOIM ZDANIEM nie wyglądają na porządnie

na moje szczęście (a może nie :( ) ja nie muszę zbyt często chodzić w tego typu ciuchach, mam dwie porządne marynarki (simple), kilka kiecek, świetną spódniczkę z taranko (chyba z 6 lat) i daję radę.

a na spotkania z dyrektorami marketingu już ubieram się swobodniej...

a ostatnio kupuję głównie dresowe bluzy, bo najczęściej ich używam :D  (ale szyte w Polsce ;) )

wrobelek0403

o, ddu, słuszne podsumowanie :)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ddu w 10 Lut 2015, 22:37:46natomiast jeśli ktoś pracuje głównie z prezesami, kt. mają ze 20 razy więcej kasy od nas, porszaki w garażach itp, to oni raczej nie traktują poważnie partnera, kt.  - ich zdaniem - nie wygląda odpowiednio dobrze.
to nie tylko moje zdanie.
możemy mieć w nosie, co inni o nas myślą, ale większość tych panów za wielkimi biurkami chce współpracować z ludźmi, kt. dobrze wyglądają = pewnie są dobrzy w tym, co robią. więc albo nadrabiamy strojem, albo nie robimy z nimi biznesu.
na pewno są wyjątki, oczywiście.

o tym nawet filipiak w wywiadzie ostatnio mowil ;) ze ma bentleya, bo klienci maja i bez niego bylby dla nich niepowazny  ;D

a a propos sukienek super sa tutaj - szyjemy sukienki sie laski nazywaja, dzisiaj mi sie link na feju rzucil w oko:

http://www.shwrm.pl/marki/szyjemy-sukienki-b.html

www.annawilk.pl

rubin04

..przypomniałyscie mi ze jutro o 9:00 mam spotkanie strasznie "ą ę"
ide myslec nad strojem :)