Dekoracje stołów

Zaczęty przez inkageo, 10 Sie 2007, 22:52:44

Kasia

to cersanit tenero czy jakoś tak :)

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 19 Sie 2008, 17:43:01
to cersanit tenero czy jakoś tak :)

ja nie pamiętam jak moje się nazywały, ale aż normalnie poszperałam w necie i znalazłam TO SAMO  ;D
pamiętam, że jeszcze kiedyś pokazywałaś gdzieś łazienkę i też mam bardzo podobną tzn, nie wiem czy płytki takie same, ale kolorystycznie identycznie  :D

Kasia

łazienka, którą pokazywałam to moja łazienka w nowym/drugim mieszkaniu

tam mam płytki polcoloritu w szarościach i graficie :)

te cersanitu mam w starym/obecnym mieszkaniu

justynaaaa2

to ja myślę o tej łazience beżowo brązowej :) a może to nie ty pokazywałaś  :-[
ale zbieg okoliczności z tą podłogą, aż ci poleję  :piwko:  ;D

justynaaaa2

znalazłam tą fotę, to twoja :)
jeszcze mnie zabijesz jak mi powiesz, że drzwi do łazienki masz z leroya takie z 4 kwadracikami i łazienkowe mają tylko górny kwadracik z szybką matową a resztę zabudowane a pokojowe były do tego takie z 4 szklanymi szybkami  :surprise:

swoją drogą wątek jest o dekoracji stołów a my tu o łazienkach  ;D

Kasia

kurdę no mam beżowo-brązową (jasny beż-wenge)ale chyba jej nie pokazywałam

za to pamiętam że ostatnio pokazywałam ą szarą polcoloritu :)

nie ważne, pić sama nie bedę ;)  :drunk:

edit: jak widzisz tą łazienkę z tymi drzwiami JAK PISZESZ :) to to jest ta szaro-grafitowa

justynaaaa2

teraz doczytałam, że kolory na zdjęciu są przekłamane, a ja myślałam, że to jest ta beż/venge, bo tak wygląda  :)
co nie zmienia faktu, że jakby połączyć twoje 2 mieszkania to wyjdzie prawie moje  lol

katgoli

nata79 mam takie propozycje z wazonami z Ikei

nata79

Justyna, dzieki za pomoc :) to troche nie o to mi chodzilo, niestety nie moge wybic sobie z glowy tego okraglego wazonu z roza i listkiem...Twoje tez ladne, ale kurcze, jak sie na cos upre, to nie ma rady...musi byc perfect :perfect: niestety...jak znajde, to wkleje, moze komus tez sie spodoba :)