Wiosna w szafie :)

Zaczęty przez mayagaramond, 11 Lut 2014, 10:24:13

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aja

foto widać,że nie wpuszczali jakoś blisko a mi chodzi o tego co załapał się na wiekszości zdjęciach i  zawsze blisko młodych

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: aja w 16 Cze 2014, 17:46:04
foto widać,że nie wpuszczali jakoś blisko a mi chodzi o tego co załapał się na wiekszości zdjęciach i  zawsze blisko młodych
moze to wujek, ktory kocha krotkofalowki lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

dragonfly

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Cze 2014, 15:24:42
no powiem szczerze, ze tego tego nie kumam ni w zab ;) sama sukienka luzem chyba byla fajna, bo miala bohorekawy, ale kuzwa te buciki to chyba dragon lepsze chciala ostatnio kupic lol

lol

szelma

Takie paski żem zanabyła w UK ;) Jeszcze trochę i od tych pasków wszędzie zamienię się w zebrę czy cus :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: szelma w 17 Cze 2014, 08:35:26
Takie paski żem zanabyła w UK ;) Jeszcze trochę i od tych pasków wszędzie zamienię się w zebrę czy cus :D
zaluj, ze dzisiaj nie widzialas tvn24 rano lol lol

www.annawilk.pl

szelma

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: szelma w 17 Cze 2014, 08:48:09
A co? :D
a kurde, nie ma na sieci jeszcze, moze ktos jkiedys wrzuci ;) kulikowska w bialej koszuli koszulowej w granatowe paski poziome czyta wiadomosci, przychodzi gardias z pogoda i ma na sobie bluzke z mala lezka tylko wycieta, tez pod szyje, biala w granatowe paski poziome lol lol

wlasnie czytaja razem znow, ale sie gardias przebrala lol lol

www.annawilk.pl

szelma

lol Cóż, ja paski kocham od dawien dawna, a poza tym nie prezentuję pogody w TVN24 :D

Dodany tekst: 17 Cze 2014, 14:35:42

Buahaha, 33 wyświetlenia - czyżby nikt nie mógł znaleźć słów na opisanie moich pasków? :D Czy może poraziło Was piękno moich letnich gaci? :D

golinda

a gdzie te paski?

Dodany tekst: 17 Cze 2014, 17:43:04

a widzę :)

no ładne paski, ładne kolory, ale wór trochę
gdyby było wcięcie w talii, to byłaby super

szelma

Wcale nie wór - jak na mnie to wręcz obcisłe lol

dragonfly

Cytat: szelma w 17 Cze 2014, 09:02:20
lol Cóż, ja paski kocham od dawien dawna, a poza tym nie prezentuję pogody w TVN24 :D

Dodany tekst: 17 Cze 2014, 14:35:42

Buahaha, 33 wyświetlenia - czyżby nikt nie mógł znaleźć słów na opisanie moich pasków? :D Czy może poraziło Was piękno moich letnich gaci? :D
mi sie zdjecie powieksza w wersji horyzontalnej i trudno mi cokolwiek cos z tej perspektywy ocenic lol lol

mayagaramond

szelma bluzka super. Uwielbiam paski, chociaż ostatnio przerzuciłam się na owoce ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Wlasnie sprawdzilam, ze w Hiszpanii kosztuje o 30€ mniej. Ale nie wiem, czy chce mi sie bawic w przesylanie...

Kasia

Maya, w de chyba w zarze jeszcze wyprzedaże nie ruszyły, moze stad ta różnica.

mayagaramond

Cytat: Kasia w 23 Cze 2014, 12:51:18Maya, w de chyba w zarze jeszcze wyprzedaże nie ruszyły, moze stad ta różnica.

to nie zalezy od przeceny, ciuchy w zarze i mango sa w Hiszpanii tansze.

Moja czarna skorzana kurtka kosztowala w Hiszpanii 50€ mniej...

didi_loczek

No właśnie biedna Justynna trochę się nacięła na różnicę w cenie, kupiłam jej torebkę u nas, bo w Polsce już ich nie było i nie zauważyłam, że tutaj była droższa  :zly:

Justynna

didi_loczek, luuuz  bighug Częstotliwość z jaką kupuję nowe torebki, nie pozwoli mi odczuć tej różnicy :D

wrobelek0403

takie se szorty kupilam :D i koszulke tez (za całe 20 zł w carry :D )
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

super :)
kolo rbardzo fajny

Angie