Wiosna w szafie :)

Zaczęty przez mayagaramond, 11 Lut 2014, 10:24:13

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Norka

Wooo! Jakie trzeba mieć chody, żeby Dekopaka szyła dla ciebie? ;)

callja

ddu, wyglądasz bosko!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

inkageo

Imagine there is no hate

salsa

ddu - swietnie wygladasz !!

Cytat: Norka w 28 Maj 2014, 17:43:09Jakie trzeba mieć chody, żeby Dekopaka szyła dla ciebie? wink
wystarczy zamówić - my mamy w trójkę bluzy z wilkiem :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ddu

no, włosy mysie, nie układają się, codziennie wyglądają, jak bym ich tydzień nie myła i wyłażą garściami :D

suegro

Cytat: ddu w 28 Maj 2014, 22:33:06
no, włosy mysie, nie układają się, codziennie wyglądają, jak bym ich tydzień nie myła i wyłażą garściami :D

Nauczyć Cię jak się przyjmuje komplementy? :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

ddu

możesz :)

tzn na tym zdjęciu to jakoś wyglądają, dlatego wstawiłam, ale ogólnie mam z nimi ostatnio kłopot. bardzo mi ściemniały przez ciążę

mayagaramond

Zrobiłam zdjęcie spodni, ale ona nie bardzo oddaje ich zajebistość ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

A z jakiego materiału one są? Może sobie chociaż wyobrażę :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

Białe to skóra, czarne materiał
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

było cos takiego w Mohito w zeszłym roku nawet mierzyłam :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

fajne:D choc pewnie na zywo lepsze, bo 3D, a 2D troche zaburza proporcje.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Na żywo wyglądają super, miałam je raz na sobie w Austin i co chwila ktoś mi mówił, że super wyglądam.

W ogóle to jest bardzo miłe, że ludzie chętnie prawią tam komplementy. Największą furorę zrobiła tam moja srebrna kurtka.

dragonfly

mayagaramond na zdjeciach moze one jakos oszalamuajaco nie wyglądają, ale wyobrażam sobie, ze na żywo musza być świetne!

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

fasolka1980

widziałam wczoraj, świetna. Ale ona, ze swoją figurą, we wszystkim wygląda super.

zwierzatko_mojej_mamy

za to socha i malinowska po prostu blyszcza, niczym dwie stare prukwy ;)

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

fasolka1980

no po Malinowskiej to pojechaliiiiii....strasznie się ubrała, wygląda jak własna ciotka.

mayagaramond

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Cze 2014, 12:17:38za to socha i malinowska po prostu blyszcza, niczym dwie stare prukwy wink

nooo, ale malinowska rządzi
nigdy mi się nie podobała, ale tu poszła po bandzie :D
aż miło popatrzeć lol

zwierzatko_mojej_mamy

no powiem szczerze, ze tego tego nie kumam ni w zab ;) sama sukienka luzem chyba byla fajna, bo miala bohorekawy, ale kuzwa te buciki to chyba dragon lepsze chciala ostatnio kupic lol

www.annawilk.pl

aja

nie wiedziałam, że weseołowski to taki celebryta że aż ochronę musiał mieć
mi się połysk na sukience nie podoba

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: aja w 16 Cze 2014, 16:26:25nie wiedziałam, że weseołowski to taki celebryta że aż ochronę musiał mieć
no jak przypuszczasz, ze sie zwali 30 fotoziutow polujacych na zdjecie to w sumie mozna pomyslec o jakims zarzadzaniu ludzmi, szczegolnie pod ogolnodostepnym kosciolem ;)

www.annawilk.pl