Wiosna w szafie :)

Zaczęty przez mayagaramond, 11 Lut 2014, 10:24:13

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

łudząco podobna do mojej mangowej
ale ciekawsza ;)

Dodany tekst: 14 Maj 2014, 19:19:57

Cytat: marcheewka w 14 Maj 2014, 00:36:17macie takie żakiety?
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductPage?storeId=54009574&langId=-22&catalogId=50331054&categoryId=947076&productId=3485524&colorId=041

bo ostatnio bardzo mi się spodobał, cena zachęcająca

mam, top quality to to nie jest
po praniu podszewka ciut dłuższa, kolor się spiera, no ale czego wymagać od Stradivariusa? ;)

wrobelek0403

mayagaramond rewelacyjna!!!!! :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Przed firmową kolacją zdążyłam się przebrać i teraz mam gladiatory i skórzaną kurtkę ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

mayagaramond bardzoooo fajna :) super wyglądasz

Cytat: golinda w 14 Maj 2014, 20:18:35po praniu podszewka ciut dłuższa, kolor się spiera,
hmmm moze pierzesz w  za wysokiej temp albo co... u mnie kolor ciągle taki sam, podszewka tez na miejscu, piorę je na programie pranie ręczne, w 30 stopniach i w perle do kolorów - stan idealny :) czasem tylko nitki z guzików wylazły ale to sobie przeszyłam ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

piorę w 30C
granatowa jest mocno sprana

salsa

no to nie wiem - ja tą granatową piorę w perle do czarnego akurat, ale te jasne to w tej od kolorów :)

Dodany tekst: śro, 14 maj 2014, 19:33:21

choć przepraszam bardzo - moją pierwszą granatową wywaliłam bo juz się materiał tak "zeszmacił" - miałam ja kilka ładnych lat
rok temu kupiłam nową granatową i ona ma inny trochę materiał niż ta pierwsza i się nie szmaci

moze dlatego....

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ze_nitka

Maya, rewelacyjna ta sukienka.

mayagaramond

zwierzatko_mojej_mamy

za te z plotka to bym 250 zl nie dala, a co dopiero 250 euro ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

Strasznie niekorzystne, buzia jak u staruchy, makijaż jak po dwóch dniach i te dramatyczne nogi, kolana.

golinda

no, staro i grubo wygląda, na kolejnym zdjęciu ma grubą łapę

elve

weszłam w posiadanie dwóch szmatek

wrobelek0403

sliczna kiecka, piekne kolory :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marcheewka

no to nabyłam granatową marynarkę.
Trochę obłazi, ze sklepu pełno nitek było.
I jeszcze ciemno różową bluzkę w promodzie. W zasadzie podobała mi się granatowa, inna, ale babka mnie namówiła na róż.

damka

dziewczyny, gdzie kupię dobrą jakościowo białą, klasyczną koszulę?

inkageo

A damska Wólczanka? Żona kuzyna mi od dawna poleca i cały czas zapominam o nich.

http://www.wolczanka.com.pl/koszule-damskie
Imagine there is no hate

damka

ja mam zawsze ten kłopot ze w talii super a w biuście lekki rozjazd ;)

inkageo

Kamila ma właśnie spory biust, a szczupła jest i tam kupuje koszule, więc spróbuj :)

Dodany tekst: 17 Maj 2014, 11:48:48

Ja mam zwykle wszędzie luźno i też źle :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

ja polecam damską serię kastora - senso. mam i są super, zwłaszcza te z zapieciem w kroku :D

marcheewka

Kupiłam taki żakiet. No i zastanawiam sie, jak sie nosi, czy zaraz sie nie skulkuje.
To taki t-shirtowy materiał.
Wyglada w miarę porzadnie, ale nie wiem jak po praniu.

Macie  żakiety z takiego materiału?

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/oferty-specjalne-dla-kobiet/moda-biznesowa/kolekcja-business-casual/blezer-131458-1.html

golinda

ja mam, ale miałam na sobie dwa razy (z Zary), mój M ma z Zary, często noszony, skulkowany

didi_loczek

marcheewka ja mam ten żakiet, miałam go na sobie parę razy, jak na razie wygląda porządnie. Nie był jeszcze prany więc nie wiem czy się nie zeszmaci ;D