Wiosna w szafie :)

Zaczęty przez mayagaramond, 11 Lut 2014, 10:24:13

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 24 Kwi 2014, 19:17:27aaa! i jakie długie na niej! nie sądzę, żeby była niższa ode mnie
ma 173 cm ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

fajne te spodnie, tylko bez tej góry bo razem to wyszło trochę jak na plażę w latach '30 lol

i odczep się głupia od tych ud !
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

Cytat: salsa w 24 Kwi 2014, 20:34:54fajne te spodnie, tylko bez tej góry bo razem to wyszło trochę jak na plażę w latach '30 LOL

no wiadomo ;) w "górze" przyszłam do sklepu :D

mayagaramond

Fajne, ale muszą być luźne. Ona ma pewnie rozmiar większe...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mobka

magdalinska

fajne :) rózowa najładniejsza ;)  skad ta pierwsza spodnica?

mobka

Mohito. Tylko tam zdjęcia zrobiłam.

magdalinska

byłam dzisiaj i nie widziałam, pewnie u nas nie ma
fajna :) ta w kropki tez :)

feeling.good

mobka, super, szkoda tylko, że takie maleńkie te zdjęcia.

mobka

A bo chciałam wstawić bezpośrednio z telefonu i pozmniejszalam a wstawić i tak mi nie chciał, wiec na picase wrzuciłam..

justynaaaa2

mobka fajne :) ja też ostatnio w mohito się obkupilam, ale wszystko czarno białe ;D tą różową spódnicę też chciałam zmierzyć ale same duże były, ta w kropki fajna ale jej nie widziałam
Mierzyłam tą pierwszą sukienkę, bardzo fajna, ale za krótka do pracy a teraz potrzebowałam takie ciuchy

mobka

A to na mnie chyba za krótka nie jest. Ja dzisiaj się odkupiłam, bo było - 25%. A ja na lato nic nie mam. Teraz potrzebuje jeszcze ze 2 pary spodenek, żeby z chłopakami na spacer wyjść

callja

Cytat: mobka w 02 Maj 2014, 20:15:11dzisiaj się odkupiłam, bo było - 25%
Dostałam zawiadomienie o tej ofercie, ale kicha, tylko dla fejsbukowców...
Poczekam na normalne przeceny i może coś upoluję "ekstra"; mam ostatnio kłopot z Mohito, bardzo lubię ich kolekcje, ale z ich rozmiarówką spodni i spódnic mój tyłek jakoś nie umie się polubić, wrrrrrrrrrrr

Za to mam śmieszną koszulkę nocną i piżamkę by Biedrona & Disney - będą w sam raz na upały :)

Właściwie ciuchów na lato mam aż nadto, brakuje mi jeszcze zwykłych, prostych topików, a tu kicha, bo nie chcę płacić jakichś dziwnych pieniędzy za zwykłą koszulinkę na ramiączkach i szukam czegoś w rozsądnej cenie :zly:
No i buty mi się nagle "pokończyły", potrzebuję czarnych sandałów "na bieganie" codzienne (eleganckie mam), i czegoś na taką pogodę jak teraz, bo nie mam NIC, dosłownie. Kurde, skąd na to kasa :crazy:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

magdalinska

Cytat: callja w 02 Maj 2014, 20:37:40dostałam zawiadomienie o tej ofercie, ale kicha, tylko dla fejsbukowców...
wystarczy podac przy kasie hasło "summer" (o ile sie nie myle ;) )

callja

Cytat: magdalinska w 02 Maj 2014, 19:39:19
wystarczy podac przy kasie hasło "summer" (o ile sie nie myle ;) )
O proszę...
Rozsądku, przybądź, nie mam kasy na szmatki ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

mobka

Topy tanie i fajne w są w hm. Za krótki rękaw płaciłam 19,90zl bodajże. Na ramiączkach tez są.
A Mohito tak, samo hasło starczy. I też ze spodniami mam u nich problem. Jak w większości sieciowek teraz. 34 jest duzawe.
Ale np . spódnica 34 w stradiwariusie była ciasna w pasie. Zapielam się, ale podniosła się wysoko i oddychać było ciężko.

marcheewka

Mobka, fajne te spódnice!
Ja od dłuzszego czasu szukam letnich spódnic, sukienek i nic! Niestety wszystkie są krótkie!!!
A ja muszę mieć do kolan, ciut za. Mam gruge kolana i brzydko wyglądam w takich przed kolano, a w krótszych źle sie czuję, chodzę tylko na wakacjach ;)

mobka

"Rzucili" teraz sporo spódnic i sukienek. Byłam tydzień temu i tez nic znaleźć nie mogłam, a dzisiaj mogłabym kupić jeszcze więcej.
Ja znów potrzebuje trochę krotsze spodnice, bo jak są przewidziane do kolan, to ja mam za.

ishka82

ze_nitka

Mobka, ale trafione zakupy. A jak za długie to zawsze moge pomóc ze skróceniem.
Skaracam swoje bo tez spora część jest za kolano i wtedy wyglądam jak swoja babcia..

Dodany tekst: 05 Maj 2014, 08:09:25

A jaka sukienke kupiłaś?

elve

mobka ale ładnie wyglądasz!

ja bym chciała taką spódnicę w kropki, ale źle wyglądam w takim fasonie, do tego trzeba być drobnym :(

wrobelek0403

laski, gdzie mozna dostac skórzane czarne rurki, takie, zeby nie zbanczyc???
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/