Wiosna w szafie :)

Zaczęty przez mayagaramond, 11 Lut 2014, 10:24:13

didi_loczek

wrobelek0403 ładnie!

1. zostaw
2. ja bym nie skracała, tylko wtedy fajna bluzka/koszula wpuszczona w spódnicę, nie na wierzch + szpilki
3. z zapiętym sweterkiem nie bardzo mi się widzi

:)

inkageo

Imagine there is no hate

Angie

wrobelek0403

no to jakby wiekszosc za skracaniem :D jak patrze na zdjecia, to chyba tez krótsza lepsza :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

rubin04

skracaj!
Super jest.

..patrzę na Ciebbie  i myślę że muszę w końcu zacząć ćwiczyć i schudna parę kg :crying:

mayagaramond

Nie skracaj ;) didi_loczek ma rację :)

Dodany tekst: 10 Kwi 2014, 22:42:49

http://www.net-a-porter.com/product/424302

http://www.net-a-porter.com/product/446938

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

maya, one mają po 20 cm wiecej niz ja i jakies 15 kilo mniej :D to se mozna nawet w worku chodzic i bedzie sie wygladac ekstra :D

mnie sie wydaje, ze ta dłuższa mnie skraca.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

Oczywiście że skracaj ! A one mają krzywe nogi! I nie zawsze to co jest na wybiegach jest ładne
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

szelma

Fajna, ale stanowczo do skrócenia - taka długa skraca Cię i zabiera Ci sporo nóg ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

Juz zapakowałam i ide po pracy do krawcowej :D

w sumie przydałałaby mi sie do niej jakas czerwona albo fuksjowa bluzka :D

golinda

Wróbel, świetna spódnica! Do skrócenia oczywiście! I super wygląda z tym sweterkiem. Naprawdę ślicznie!

wrobelek0403

mayagaramond

Ach, jak lubie byc w mniejszosci :)

Ja bym dlugosc zostawila, nosila do niej krotki, luzny top do talii (nie musi pokazywac brzucha) i rozowe szpilki. Albo czerwone.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

aja

mi sie tylko z tym jasnym sweterkiem podoba bo na reszcie zdjęć to ....

wrobelek0403

Cytat: aja w 11 Kwi 2014, 11:17:33bo na reszcie zdjęć to ....

to co? juz dokoncz, lubie konstruktywną krytyke, a nie cos takiego ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 11 Kwi 2014, 10:25:42
to co? juz dokoncz, lubie konstruktywną krytyke, a nie cos takiego ;)
ja moge :D mi sie podobasz tylko w krotkiej do sweterka, na reszcie troche ciotkowato, a troche jak z podstawowki (mialam taka spodnice na apele, z identycznej kratki lol moze to przez to lol ) - ja bym nie zostawiala i szukala duzo bardziej boskiej, bo masz nogi, do ktorych n apewno wiele spodnic bedzie pasowac i pokazywac je duuuuuzo bozej ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzu, u mnie problem nie jest z nogami, tylko z fasonem. 80% spodnic odpada z powodu złego stosunku talia-biodra. Jak juz trafiam na cos, co dobrze lezy, nie cisnie, nie odstaje, to po prostu biore ;)

wczoraj mierzyłam dwie - te i jeszcze drugą w której, mimo ze ten sam sklep i rozmiar i podobny ołowkowy fason, na biodrach miałam wielkie, wystające buły materiału. A tamta fajniejsza, bo z duża pepitke, jak chciałam ;D no i co, i gówno, biore co jest i nie marudze ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 11 Kwi 2014, 12:32:20A tamta fajniejsza, bo z duża pepitke, jak chciałam
no, mysle, ze fajniejsza :D ja w ogole mam tanie skojarzenia z taka krata, moze to tez to, scierki na stolach w pizzeriach itd ;D przepraszam bardzo, ale tak mam z taka krata, pepitka to co innego ;) ja bym po prostu tej nie brala, nawet jak pasuje w talii, bo ta akurat mi kompletnie nie pasuje ;) no ale to ja ;D

www.annawilk.pl

wrobelek0403

no i luz :) dzieki za opinie, rozwaze :)

mayagaramond

zwierzatko_mojej_mamy a nie sądzisz, że to wina "złej" góry?

Wg mnie jej ciotkowatość można zniwelować inna góra (skórzany top?) i butami.

wrobelek0403

maya, skorzany top na pewno odpada, nie lubie ;)

uwazam, ze to dobra spodnica do pracy. Nie zamierzam jej nosic na imprezy do knajpy :D

iksa_nl

wg mnie najlepiej na zdj. nr 2, czyli dlugosc jak jest i gora do srodka.

zwierzatko_mojej_mamy

mayagaramond nie sadze - bo gora ta, w ktorej mi jako tako sie to widzi jest najbardziej dla mnie ciotkowa :D tzn ja wszelkie chanelki + sweterki udajace chanelki zaliczam do kategorii 50+ ;) a w tym polaczeniu u wrobla mi sie widzi najbardziej, z krotka oczywiscie ;) a na przyklad na focie kratka 2  to wrobel wyglada tak, ze gdyby tak wyszla na ulice i ja przy niej bym byla, to bym na bank uzyla grozb karalnych, zeby zmusic do przebrania sie ;) ja po prostu nie jestem fanka tej spodnicy ;) w zbyt wielu kombinacjach wyglada dla mnie albo ciotkowato albo podstawowkowo, zeby kupowac ;)

www.annawilk.pl