wyprzedaże czas start :)

Zaczęty przez damka, 27 Gru 2013, 11:53:29

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: golinda w 31 Sty 2014, 12:56:45
chętnie bym przytuliła taką czapkę:

http://www.coes.co.uk/Products/WS2259450001006/womens-poivre-blanc-estila-wo-stretch-chapka-hat-in-blanc

Nie wiem czy podobnej urody czy jakości ale podobnego wyglądu widziałam dzisiaj w 4F w Factory w Ursusie. Chyba 59 zł kosztowała.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magoo

mayagaramond piękne!
gdzie zamawiałas?

golinda

sukienka Aggi i dla porównania podobny krój (choć wg mnie lepszy) sukienki z HM

zuzia

golinda
co to za ucinanie głowy?
i imho do długiego rękawa ten pierwszy krój lepszy

mayagaramond

magoo przez brands for friends, ale to jest maxx. Kosztowały 35€ :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

zuzia

Cytat: golinda w 01 Lut 2014, 13:07:02
co to za pytanie?

bo ładnej byś wyglądała z głową jednak ;)

mayagaramond

golinda

naprawdę uważacie, że fajna?

bo ja mam mieszane uczucia

golinda

wstawię obok siebie

czy ona mnie nie pogrubia?

magoo

golinda wg mnie w tej czerwonej lepiej wyglądasz, ładnie podkreśla talię
w szarej dla mnie jak w początkach ciąży  :blush:
ma za wysoko talię wg mnie

zuzia

mi i tak się bardziej szara podoba. ta czerwona taka se.

zwierzatko_mojej_mamy

golinda ja uważam, ze jak zakonnica ;) i to w niezrozumiałym dla zakonnica kolorze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: magoo w 01 Lut 2014, 15:30:03
golinda wg mnie w tej czerwonej lepiej wyglądasz, ładnie podkreśla talię
w szarej dla mnie jak w początkach ciąży  :blush:
ma za wysoko talię wg mnie

całkowicie sie zgadzam. szara za duza.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Mam!!! Moja wymarzona panterka :)

wrobelek0403

ooo, jaka mayowa :D :D skad to?? :D

nie powiem, ze piekna, bo nie lubie takich wzorów, ale swietnie Ci pasuje :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

wrobelek0403 hiszpańska marka, nie znałam.

Jest super mięciutki i druga strona kołnierza jest z gładkiej skóry

Dodany tekst: 01 Lut 2014, 20:16:06

Cytat: wrobelek0403 w 01 Lut 2014, 19:49:32nie powiem, ze piekna, bo nie lubie takich wzorów, ale swietnie Ci pasuje

:) :beer:

magdalinska

golinda no jakby troche pogrubia  :hmm:

goga

E Grażyna- oddaj tę kiecę! Jakoś cię w niej nie widzę a i ty masz wątpliwości skoro pytasz ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

rilla

golinda  w szarej za wysoko masz talię... z tyłu jednak wygląda ok. Ogólnie to chyba jest taki krój dziwny. Ja teraz we wszystkich w takim kroju (w mohito jest ich mnóstwo) też mam to rozszerzaniu już na wysokości pępka i robią mi się wielkie biodra

konwalia

Macie doświadczenia z reklamacjami w reserved? Kupiłam P woskowa a czarne dżinsy, wypralam pierwszy raz na lewej stronie w płynie do czarnego na 30st, cale woskowanie zeszło, a spodnie są w granatowe smugi, kompletnie nie do noszenia

ishka82

Cytat: konwalia w 02 Lut 2014, 09:55:45Macie doświadczenia z reklamacjami w reserved?
reklamowałam kiedyś sweter i bez problemu wymienili (tak właśnie chciałam)

tiliam

Golinda

Super ta szara, czerwona mi sie mniej podoba.
Świetnie Twoje nogi wyglądają!!