szaro wszędzie, czyli w kamienicy ddu

Zaczęty przez ddu, 18 Paź 2013, 12:52:53

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: cumberland w 28 Sty 2014, 20:39:59ale, że ja to teraz w perłach mam spać, czy mogę bez?
mysle, ze troche powinnas :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

zwierzatko_mojej_mamy

chanel na perly i wcierac se w pachwiny loll lol przepraszam, wizualizacja nie do zatrzymania to byla lol

www.annawilk.pl

ddu

zwierzatko_mojej_mamy

ale foto, czy jak lempicka? bo teraz taka mam wizje konsekwetnie lol lol

www.annawilk.pl

cumberland

Zwierzu ale to rysunek poglądowy poproszę, jak mam inwestować w pachwinę z perłą i jeszcze to na ścianie powiesić, to wiesz, żarów ni ma ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jusia

:D :D :D

modułowe zagłówki świetne
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

ddu

dziś przyszedł stolik do kominkowego, zamówiony ze 2 miesiące temu przez westwing... naderwałam trochę karton, wygląda ładnie!
w końcu laptop będzie stał na stole  a nie na krześle. a herbata na drugim. a hela z kredkami na trzecim... ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

pokażę, jasne, że pokażę, zagonię męża wieczorem do skręcenia, ja sama nie ryzykowałam zdejmowania kartonu, bo jak by mi się ta paczka przewróciła, to nie dałabym rady podnieść. a wtedy nie mogłabym otworzyć drzwi i wyjść z domu. więc nie ryzykowałam :D

calla

Cytat: mayagaramond w 27 Sty 2014, 00:34:54
Hm, ja mam drewniane łóżko, dobra, czasem przydzwonię

Tez mam drewniane. I za chwile tez bedzie drewniane.
Jeszcze nigdy w nie nie przydzwonilam ;)
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

zuzia

Cytat: ddu w 31 Sty 2014, 12:29:00
pokażę, jasne, że pokażę, zagonię męża wieczorem do skręcenia, ja sama nie ryzykowałam zdejmowania kartonu, bo jak by mi się ta paczka przewróciła, to nie dałabym rady podnieść. a wtedy nie mogłabym otworzyć drzwi i wyjść z domu. więc nie ryzykowałam :D
khem...

ddu

Mam zdjęcie! Ale nie umiem wstawić z telefonu, a miałam już wczoraj zakaz włączania kompa ;)
ladny jest. I spory

wrobelek0403

ddu

nocne zdjęcie, szału nie robi ;)

przy okazji zdjęcie pokoju H, ilustrujące, jak sobie poradziłam z kwestią dywanową

zosia2007

zuzia

ddu
też rozważam takie rozwiązanie u M. ale bardzo mi się podoba dywan boisko :)

feeling.good

ddu, świetny pomysł z tymi dywanikami  :thumbup:

niewiemjaka

ale ładne kolory tych dywaników! :) ciekawe jak się będą sprawować :)
stolik ladny, ale jak wyglada w pomieszczeniu calym? nie masz wiekszego foto?

ddu

hej, foto pokoju ze stołem zrobię
na razie zawalają go reklamówki, torby, siaty z dzieciowymi ciuchami. zwiozłam ze wsi, muszę przebrać, poprać

co do dywaników - już się sprawdzają. łatwo wrzucić do pralki, gdy jeden z nich zostanie zalany farbami np. świetnie pomagają w zabawie, H buduje z nich ścieżki, planety, domki... nie wyciszają i nie grzeją tak, jak by to miało miejsce w przypadku np. wełnianego dywanu, ale w związku z alergiami, praniem, wielkością pokoju, ceną - to rozwiązanie wydało mi się najtrafniejsze