JESIEN-ZIMA 2013-2014 - MUST HAVE :)

Zaczęty przez damka, 27 Lip 2013, 11:46:15

marax

dla mnie zara to stosunkowo drogie szmaty............... a może mam pecha do jakości

golinda

Cytat: didi_loczek w 04 Gru 2013, 10:38:35
A kiedyś kupowałaś? Nie wierzę ;).

mam ich całą garderobę

mayagaramond

marax Zara jest droga i np. nie kupiłbym tam skórzanych spodni za 300€, bo za tyle kupię na wyprzedaży coś konkretniejszej firmy.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

Cytat: mayagaramond w 04 Gru 2013, 16:30:59
marax Zara jest droga i np. nie kupiłbym tam skórzanych spodni za 300€, bo za tyle kupię na wyprzedaży coś konkretniejszej firmy.

widziałaś co stało się z 3 dniowymi spodniami moimi ?
Ok 10.00 odpadł całkowicie guzik ok 13.00 zrobiła się dziura na kolanie  :crazy: :crazy: :crazy: spodnie 199 zł
Zostajesz w pracy w spadających spodniach i wychodzącym na mrozie kolanie  :padam:

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

Tak zwrocili pieniadze na karte podarunkowa .....

mayagaramond

marax aha, żebyś znów u nich kupiła...

abkasia

Sluchajcie moja kolezanka regularnie reklamuje. Nieststy te ciuchy sa dosc awaryjne.. ;D

mobka

Dla mnei zara ma sporo kiepskich materialow w szalonych cenach. Choc czasami mozna cos trafic lepszego jakosciowo w normalnej cenie ale to wyjatki raczej.

didi_loczek

Ja z ZARY lubię puchowe kurtki dla dzieci :D. Sama od nich mam dosłownie 3 rzeczy, dwa sweterki i spódnicę :D.

ziuta

takie coś mierzyłam w promodzie i nie wiem... podoba mi się ten kołnierz/kaptur, ale nie jestem pewna całej reszty, co myślicie?
na pewno musiałabym mieć większy rozmiar, bo ten który mierzyłam był za mały, ale akurat nie mieli większego

marax

ladnie denerwuje jednak ten wystający kożuszek na dole

konwalia

ja lubię takie ciepełko przy buzi, fajna

ja dziś reklamowałam właśnie puchówkę Dagi, zamek mogliby wymienić...ale że się pierzy i wyłażą nitki, to powiedziałam, ze wolę kartę, ale i tak muszę czekać 2tyg

Kasia

ja za bardzo nie rozumiem dlaczego oni na karte przelewają, gdyby to był zwrot to ok ale reklamacja?

Angie

ale oni chyba właśnie załatwiają to jako zwrot, żeby było szybciej.

Kasia

no to niech nie spisują protokołu reklamacyjnego i nie każą czekać dwóch tygodni.
jak robią zwrot to powinni to od ręki załatwić

Angie

Kasia mi właśnie załatwili od ręki jak oddawałam Leny sukienkę. Nic nie spisali.

Kasia

no właśnie z tego co słyszę to różnie robią, jednym od ręki robią zwrot a innym każą czekac na rozpatrzenie reklamacji i potem w ramach uznanej reklamacji wciskają kartę.

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 05 Gru 2013, 09:02:44
no właśnie z tego co słyszę to różnie robią, jednym od ręki robią zwrot a innym każą czekac na rozpatrzenie reklamacji i potem w ramach uznanej reklamacji wciskają kartę.

zasadniczo nie powinni tak robic, bo albo dac nowy produkt albo zwrot kasy. ale jakbym kupiła kurtke która po miesiacu zaczyna sie pierzyc, to wolałabym karte podarunkową niz kolejną taką sama kurtke, która zaraz sie popsuje.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Ja właśnie muszę czekać 2 tygodnie, bez sensu, ale jak mam dostać badziew naprawiony, to wole już kartę, ale wydam na wyprzedaży
Tylko jakbym kusla jedna kurtkę dla niej, to byłby kłopot

abkasia

inkageo

Ja miałam właśnie jako zwrot produktu i dlatego dostałam pieniądze od ręki, a to po roku od zakupu było. Może wpływ też ma fakt, jak było kupione, ja online i oni do online dzwonili i decyzja była od razu.
Imagine there is no hate

konwalia

Laski a piszecie z tylu na paragonach co jest co? Ja się naszukalam jak głupia i dobrze, ze jeszcze metki nie wycielam, bo kurtka puchowa miała na paragonie opis wiatrówka

Kasia

ja z reguły nie mam problemu z odszukaniem paragonu ale tam gdzie rzeczywiscie moze być kłopot to po prosyu piszę z tyłu co to jest.

wrobelek0403

podpinam zszywaczem papierową metke do paragonu.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login