jest już biżuteria:D

Zaczęty przez rilla, 13 Lis 2007, 16:27:23

inkageo

Ona brała ślub w obelixie i też miała przeboje z Madonną, więc powinna być wyrozumiała ;) Robili jej wielkie problemy jak chciała mieć wcześniej przymiarkę.. Ona zamówiła suknię chyba w listopadzie, a ja w lutym, czy marcu i miałam suknię dużo wcześniej ;)
Imagine there is no hate

rilla

Cytat: inspiracja w 10 Kwi 2008, 09:17:04
rilla, jak tak czytam, co za szopki odgrywaja w katowickiej Madonnie, to mnie aż brzuch zaczyna bolec....  :hammer: no jak tak można?!  >:(

ja w prawdzie od samego początku współpracuję z p. Karoliną, ale teraz to już nie wiem, czy mam się z czego cieszyć, bo jeśli taka jest ogólna polityka w stosunku do klientek w tym salonie, to cały personel będzie nią przesiąknięty...  :o

ale nic... moja kiecka ma zawitać dopiero w maju, wtedy będę się martwić  :-\

a tak w ogóle, to P I Ę K N I E  wygądasz w swojej Ronadlli  :)
Będziesz przecudną PM    przytul

ale ja nic złego o Pani Karolinienie napisałam:)

tak jak mówiłam, byłam umówiona na konretną godiznę a Panie włąsnie były zajęte bo były wstępne przymiarki i ztego pewnie wynikło całe zamieszanie...

inspiracja

Cytat: rilla84 w 10 Kwi 2008, 11:12:04
jeszcze zrobię Pani Karolinie anty reklamę:)

antyreklama? nie nie  :) nie mam w zwyczaju sugerowaniem się opinią innych  ;)
ja bardzo sobie chwalę kontakt z p. Karoliną ! I TYLKO do niej mam zamiar umówic się na przymiarki.
A jak będzie, się okaże :)

zosanka

Ja co prawda nie bylam swiadoma ale na szczescie trafila mi sie p. Karolina. Na przymiarkach była miła i nawet moje niezdecydowanie i zmienianie umowy nie wyprowadzilo jej z rownowagi. I mam nadzieje ze bedzie w porzadku :) Poczytalam troche na gazecie o jej przejsciach z suknia wiec mysle ze po tamtych doswiadczeniach nie bedzie sama nikomu robic problemow :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

cumberland

rilla, po pierwsze pięknie wyglądasz i aż się miło na Ciebie patrzy w tej rondalce ;)

zgadzam się z inką w 100%, look świeżej, młodzieńczej, naturalnej, lekkiej i optymistycznej PM pasuje do Ciebie jak znalazł

z welonem z haftami/koronką bym nie ryzykowała
mgiełka TAK ale z kilku warstw i nie taka długaśna jak ta na zdjęciu, najbardziej widzę tu długość do pasa, gdzieś widziałam zdjęcie takiej długości - poszukam i zaraz Ci wkleję

a kwiaty? hmm myślałam że tulipany chciałaś ? gdzieś mi się taki bukiet z rózami przewinął... to już nieaktualne?

rilla

hm wersja z tulipanami jets , ale myślę dalej nad storczykami:) a welon nie pokazuje mi sie:(

aha ja z Pania Karolina przymeirzałam suknie... a teraz Pani Karolina była zajeta. Ale fakt dzowniąc nie umawiałam się konkretnie z nią.

rilla

Cytat: zosanka w 10 Kwi 2008, 11:34:05
Ja co prawda nie bylam swiadoma ale na szczescie trafila mi sie p. Karolina. Na przymiarkach była miła i nawet moje niezdecydowanie i zmienianie umowy nie wyprowadzilo jej z rownowagi. I mam nadzieje ze bedzie w porzadku :) Poczytalam troche na gazecie o jej przejsciach z suknia wiec mysle ze po tamtych doswiadczeniach nie bedzie sama nikomu robic problemow :)

Z Panią Karoliną podpisywałam umowę:) a takjak napsiałam powyżej teraz miała inną klientkę...

rilla

hm dziewcyzny pomóżnie z welon... cały czas stawiałam na 3,5 mgiełke jednowarstwową...

inkageo

Ja miałam taki za kolana (gdzieś w połowie łydki się kończył), nie chciałam, żeby się za mną ciągnął i tak o trenie musiałam myśleć ;)
Imagine there is no hate

rilla

hm widzę już welon.. ale nie jestem przekonana:/ hm wtedy nie zakryję trenu... ale hm czy nei zrobię się bombką od pasa w góre? bolerko, welon?

dziewcyzny co myślicie?

maroonbug

Cytat: rilla84 w 10 Kwi 2008, 17:10:45
hm widzę już welon.. ale nie jestem przekonana:/ hm wtedy nie zakryję trenu... ale hm czy nei zrobię się bombką od pasa w góre? bolerko, welon?

dziewcyzny co myślicie?

hmm... to musisz przymierzyc sobie... ale jestes zgrabniutka i nie masz nic co by sie moglo niechcacy powiekszyc :) wiec raczej sie bombkowatosci nie obawiaj:)

rilla

ale mam góre zabudowaną tym bolerskiem, bez bolerka z takim welonem faktycznie mogłoby fajnie wyglądać:)

maroonbug

wiec moze przymierz welon przypiety troche wyzej i bardzo suty, z 2-3 wartwami (dlugosc dowolna) i zobacz czy czujesz sie komfortowo "okryta"?  nie mam zdjecia niestety, ale widzialam PM, w welonach tak upietych, ze opadaly na ramiona i plecy i okrywaly golosc. Moze wtedy zechcesz zrezygnowac z bolerka :)
Choc ja osobiscie uwazam, ze mozesz spokojnie miec i welon i bolerko. Popatrz na Grace Kelly, miala bardzo bogaty stroj slubny i nie slyszalam jeszcze, zeby ktos powiedzial, ze za duzo tego wszystkiego u niej. Wedlug mnie wygladala bosko:

magdarynka

Cytat: maroonbug w 11 Kwi 2008, 09:36:13
wiec moze przymierz welon przypiety troche wyzej i bardzo suty, z 2-3 wartwami (dlugosc dowolna) i zobacz czy czujesz sie komfortowo "okryta"?  nie mam zdjecia niestety, ale widzialam PM, w welonach tak upietych, ze opadaly na ramiona i plecy i okrywaly golosc. Moze wtedy zechcesz zrezygnowac z bolerka :)
Choc ja osobiscie uwazam, ze mozesz spokojnie miec i welon i bolerko. Popatrz na Grace Kelly, miala bardzo bogaty stroj slubny i nie slyszalam jeszcze, zeby ktos powiedzial, ze za duzo tego wszystkiego u niej. Wedlug mnie wygladala bosko:
I to jest jedyna bogata stylizacja slubna ktora mi sie podoba, rewelacja  brawo

rilla

pięknie wyglądała, dzięki... ale jest mały problem - nei wyglądam jak grace kelly:/

ale hm na nastepnej przymiarce spróbuję cos z tym welonem zrobić... a jakby pójść bez? ale chciałam welon kurcze

cumberland

Cytat: rilla84 w 10 Kwi 2008, 17:10:45
hm widzę już welon.. ale nie jestem przekonana:/ hm wtedy nie zakryję trenu...

rilla, a Ty chcesz tren zakrywać??

maroonbug

Cytat: rilla84 w 11 Kwi 2008, 12:22:14
pięknie wyglądała, dzięki... ale jest mały problem - nei wyglądam jak grace kelly:/

Ale jestes szczupla i drobna, wiec efekt bylby podobny :)
W ramach wlasnej stylizacji musze sobie siegac po inspiracje do kogos lepiej zbudowanego, ale Tobie podrzucilam Grace nie bez przyczyny ;)
Poza tym trzeba mierzyc i sprawdzac kazda opcje,nastepnym razem poprzymierzaj sobie wszystkie kombinacje i upiecia welonu i znajdziesz ta, ktora lubisz najbardziej i wygladasz najlepiej. Najfajniejsze jest to, ze masz wiele interesujacych mozliwosci i jest z czego wybierac :)

magdarynka

maroonbug ze tak troche tu zasmiece ale mam okazje spytac specjalistki to korzystam ;) Nie bardzo wiem jaki welon dla mnie jesli mozesz zerknac do mojego watku to bede  :thx:

maroonbug

Cytat: magdarynka15 w 11 Kwi 2008, 13:58:03
maroonbug ze tak troche tu zasmiece ale mam okazje spytac specjalistki to korzystam ;) Nie bardzo wiem jaki welon dla mnie jesli mozesz zerknac do mojego watku to bede  :thx:

ze mnie zadna specjalistka przeciez. 10 sukienek raptem mierzylam i zadnego welonu :)
ale lece zobaczyc :)

mary

Cytat: rilla84 w 10 Kwi 2008, 13:49:32
Cytat: zosanka w 10 Kwi 2008, 11:34:05

Z Panią Karoliną podpisywałam umowę:) a takjak napsiałam powyżej teraz miała inną klientkę...

wg mnie w madonnie katowickiej nie Karhar jest najmilsza. Taka niska blondynka była super! Nie znam niestety jej imienia.
Rilla, jak jeszcze raz one będą dla Ciebie nie miłe to nie zostaw tak sprawy, napisz maila do centrali. Powinny dostać po dupie za takie zachowanie!

Co do fryzury, polecam jednak spięcie włosów. Zawsze lepiej, praktyczniej i bardziej elegancko się wygląda. Nie wiem co Ci tu dziewczyny radzą, bo nie mam czasu czytać wszystkiego ;)

rilla

radzą rozpuszczone:) ja myślę o upięciu:) ale fryzurę próbną mam dopiero 20 maja:D