jest już biżuteria:D

Zaczęty przez rilla, 13 Lis 2007, 16:27:23

rilla

dziękuję eliza:)

hm moje bolerko będzie miała krótsze rękwawy - 3/4, bo jak widać to 36 ma za krótkie rękawki nawet. Oczywiście za obcięcie 100 zł, Najpierw w grudniu słyszałam 50 zł, pózneij 100 dzisiaj 150:)

mika, hm właśnie zastanawiam się nad fioletem... chciałąm blady róż, bo mój N. bo ciemno grafitowy garnitur z paskami w srebrze jakby.

inka włosy hm 20 maja mam dopiero próbną fryzurę. Może zaryzykuję rozpuszczone włose, ale moje raczje nei lubią ukłądania obawiam się, że za pół godizny puszyłyby się. Hm marzyłam o romantycznym koku, ale bez naszyjnika i z małymi kolczyki i bez bransoletki bede wygladac bez bolerka smeisnzie:/

pómozcie dziewczyny, mzoe jednak bransoletka?

rilla

Cytat: elizapj w 09 Kwi 2008, 19:13:36
Rilla, pieknie w sukni wygladasz, masz niesamowicie proporcjonalna figure, nie pytam, ale chyba masz to samo w biuscie, co w boidrach, a w talii ze 30cm mniej:::) pozazdroscic!

hm mam podobnie, problem to ramiona w których mam więcej niż w biodrach:D

olgaaa1

rilla84 , a ile zapłaciłaś za to bolerko?

maroonbug

Ale pieknie Rilla! Ta suknia jest stworzona dla Ciebie po prostu. Nadajesz charakteru sukni, ktora juz mi sie kiedys opatrzyla, a teraz ja polubilam na nowo. Zgadzam sie z Inka, ze wlosy rozpuszczone wygladaja slicznie. Zgadzam sie z Eliza, ze welon mgielka nie pasuje. Jest za lekki, za subtelny i "nie z tej bajki"...Moze by tak jakis z koronkowym wykonczeniem, taki koronkowy cudnie by pasowal. :)..

rilla

400 zł kosztowało:)

hm welon z koronką.. hm obawiam się, że bedzie tego wszystkeigo za dużo:/

jak dziewcyzny myślicie, może krótszy welon?

rilla

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

podobają mi się te kolczyki. tylko ta perła jest dość duża... jak myślicie będzi epasowało? czy szukać czegoś delikatnego?

maroonbug

Cytat: rilla84 w 09 Kwi 2008, 21:31:08
podobają mi się te kolczyki. tylko ta perła jest dość duża... jak myślicie będzi epasowało? czy szukać czegoś delikatnego?
Rilla, widzialas te kolczyki na zywo? Ja ich nie kupilam, bo byly za male...:(
Tylko, ze ja chce duze...A te sa wedlug mnie male i delikatne :)

rilla

nio wlasnie mnie dlatego sie podobaja:) dzisiaj je przymierzałam... ale penwie giną przy sukni

maroonbug

Cytat: rilla84 w 09 Kwi 2008, 21:55:32
nio wlasnie mnie dlatego sie podobaja:) dzisiaj je przymierzałam... ale penwie giną przy sukni

eee, wcale nie. to zalezy w jaka stylizacje pojdziesz. jesli dziewczeco, jak radzi inkageo, to takie kolczyki jak najbardziej. jesli chcesz byc sexy diva, to wtedy potrzeba troche blyskotek:D. uwazam, ze te kolczyki sa sliczne i pasuja do suknii do Ciebie.

feeling.good

Śliczne kolczyki:) i Wszystki sliczne:) Szalenie podobasz mi sie w tej sukni.

PS. jakiej firmy są te kolczyki?

magdarynka

Cytat: feeling.good w 09 Kwi 2008, 22:39:23
Śliczne kolczyki:) i Wszystki sliczne:) Szalenie podobasz mi sie w tej sukni.

PS. jakiej firmy są te kolczyki?
To kruk

zosanka

rilla84 ale mnie zasmucilas ta obsluga! Juz wczesniej mowilas ze w tym salonie obsluga cos nie teges :( Ja ich nie rozumiem! Nowy salon i powinno im zalezec zeby byly o nim jak najlepsze opinie! Przy przymiarkach sa bardzo mile (mnie obslugiwala chyba Karolina-taka czarna). Ale mam nadzieje ze wszystko bedzie juz ok!  przytul

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

mignon

rilla84, ja też jak zamawiałam sukienkę (w Poznaniu w Madonnie) to panie mi kazały przyjść na pierwszą przymiarkę na dwa tygodnie przed ślubem, bo inaczej suknia się zakurzy... what
Wynegocjowałam, że jak suknia będzie w Polsce to od razu mają dać mi znać i indywidulanie już wtedy umówimy termin. Na pewno nie na dwa tygodnie przed ślubem. Na wszelki wypadek powiedziałam, że na tydzień przed ślubem już wyjeżdżam w rodzinne strony. Zobaczymy jak będzie.

To najwyraźniej ich taki madonnowy tekst "nie, bo się zakurzy"

rilla

Cytat: zosanka w 10 Kwi 2008, 07:55:26
rilla84 ale mnie zasmucilas ta obsluga! Juz wczesniej mowilas ze w tym salonie obsluga cos nie teges :( Ja ich nie rozumiem! Nowy salon i powinno im zalezec zeby byly o nim jak najlepsze opinie! Przy przymiarkach sa bardzo mile (mnie obslugiwala chyba Karolina-taka czarna). Ale mam nadzieje ze wszystko bedzie juz ok!  przytul

Jeżeli chcesz napisze ci na priva o które PAni mi chodzi.

Hm nio dziwne, jak się zakurzy to jej nei kupie:) albo będę chciała obniżenia ceny:) w umowie nic nie ma, że rozpakowujemy suknię dwa tygodnie przed ślubem:d

rilla

a jeżeli chodzi o kolczyki to chciałabym, że całość była zwiewna, lekka, romantyczna.. chciałam niski kok, nisko welon... sama już się gubie w mojej wizji

inkageo

Przy przymiarkach sa bardzo mile (mnie obslugiwala chyba Karolina-taka czarna).
Karolina to forumka z gazetowego :)
Imagine there is no hate

Kasia

tak Karolina to forumka, która miała obelixa na swoim ślubie :)

pamietam jej foty, super wygladała :)

rilla wygladasz pięknie w tej Rondalli - super :)
a babami sie nie przejmuj

rilla

Cytat: inkageo w 10 Kwi 2008, 08:51:01
Przy przymiarkach sa bardzo mile (mnie obslugiwala chyba Karolina-taka czarna).
Karolina to forumka z gazetowego :)

Pani KArolina też pomagała mi wybierać... zrobiłam błąd, że nie umówiłam się z nią na przymiarkę

zosanka

A macie moze jakies jej zdjecie albo nicka z gazetowego? chcetnie bym obejrzala :)

Kasia

kurdę zapomniałam

nawet gdzieś tu na strefie było

inspiracja

rilla, jak tak czytam, co za szopki odgrywaja w katowickiej Madonnie, to mnie aż brzuch zaczyna bolec....  :hammer: no jak tak można?!  >:(

ja w prawdzie od samego początku współpracuję z p. Karoliną, ale teraz to już nie wiem, czy mam się z czego cieszyć, bo jeśli taka jest ogólna polityka w stosunku do klientek w tym salonie, to cały personel będzie nią przesiąknięty...  :o

ale nic... moja kiecka ma zawitać dopiero w maju, wtedy będę się martwić  :-\

a tak w ogóle, to P I Ę K N I E  wygądasz w swojej Ronadlli  :)
Będziesz przecudną PM    przytul

inspiracja

Cytat: Kasia w 10 Kwi 2008, 09:09:18
kurdę zapomniałam

nawet gdzieś tu na strefie było

to zdaje sie była karhar

zosanka

juz wlasnie znalazlam, tylko niestety jej galeria juz nie dziala :(

dagi

rilla84 Pięknie wyglądasz  :) ach ta rondalka... aż się wzruszyłam jak ją zobaczyłam.
Jeśli chodzi o włosy to bardziej mi się podobasz w rozpuszczonych albo może wybierz takie częściowo spięte.
Co do Pań w salonie, to pamiętasz jakie ja miałam przejścia, niczym się nie przejmuj, będziesz pięknie wyglądała na ślubie  przytul
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]