jest już biżuteria:D

Zaczęty przez rilla, 13 Lis 2007, 16:27:23

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84 to zabieraj do domu w te pedy - jak tylko poprawia co maja do poprawy... no wiekszego kretynstwa nie slyszalam - jak sie kurzy to niech nie sprzedaja niczego co moze sie zepsuc - to tak jakbym sprzedawala lody i mowila, ze w sumie niedobre, bo zamrazarka nie chlodzi...
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rilla

a ja umiem odszczeknąć, ale w sprawie sukni jakoś nei mogę... normalnie mi smutno, że tak mnei potraktowała... takie miłe jak się mierzy... hm później mi doradzała i w ogóle. Ale hm mam nadzieje, ze to bolerko wsadzi w jakiś worek, ja w odmu w szafie nawet co lepsze rzeczy jakoś zabezpieczam

mika

Rilla rozumiem że się czujesz smutna, nie mogę pojąć jak tak można, tak jak Zwierzak mówi a do tego jeszcze wydaje im się że sprzedają bułki, a nie suknie za kilka tysięcy zł

rilla

wiem, tak zrobię... podobały mi sietam kolczyki, ale nie kupię:D na złość... dzięki dziewcyzny, musi wytrzymać jeszcze 4 tygodnie, a później zabieram:)

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84 hihi - tez tak mam - jak juz dorzuce sklep do kategorii "na zlosc nie kupie" to zeby mial super towar to wolami mnie nie zaciagna :D

www.annawilk.pl

kotabma

rilla84 sukienka bardzo ladna, ale baby cos kreca - ja mialam sukienke wypozyczana a i tak mialam 3 przymiarki i kobietki robily mi poprawki. nikt nie marudzil ze sie pobrudzi czy cos w tym rodzaju. suknie doatalam czysta, wyprasowana i dopasowana do mnie,w specjalnym pokrowcu zeby sie nie pobrudzila w czasie transportu.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rilla

dzięki dziewczyny... po prymiarce suknia nic a nic nic się nie ubrudziła jak sugerowała Pani, tren był taki sam jak przed, a suknia się dużo lepiej po kilku minutach układała

zwierzatko_mojej_mamy

normalnie jak slysze takie glupoty to mi sie noz w kieszeni otwiera i mam ochote zalozyc salon suknie slubnych porzadny z kawa, gdzie nikt nikogo przeganial i straszyl nie bedzie.... echh

www.annawilk.pl

rilla

no właśnie... teżmi się tak wydawała... ale Pani twierdziła, że wyciągnieta z worka producenta juz sie bedize niszczyla. Powiedzialam, ze chce ja zoabczyc i dostalam... hm ale teraz się nie stresuje. Jak będzie zniszczona to jej nie kupie i tyle

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84, ale nie spytalas sie w jaki tajemniczy sposob chce zrobic przymiarke i poprawki? moze Ty masz wkoczyc do tego worka, zebys sie nie kurzyla? :D

www.annawilk.pl

mika

no coś ty zwierzak przeceiż te worki są hermetycznie zamykane aby suknia była w próżni :D

mika

więc skoro suknie są w próżni to Rilla powinna zostać do tego worka wpompowana specjalną wielką pompą hehehe

rilla

nie, Panie chciały zrobić przymiarkę 12 maja. Ślub mam też 31 maja.
A ja chciałam zdecydować się co z bolerkiem, mieć jakieś zdjęcia żeby dobrać kwiaty, wybrać welon... Aha kolejny nius- PAni mi nie zrobio welonu dwuczesciowego:)

rilla

hm nio to już jest rozpakowana:) hehe ale jakby mi Pani powiedziała spokojnie, że lepiej jej teraz nie ruszać to może bym uległa:) ale co tam:) będę szła najwyżej w sukni popielatej:D

mika

Rilla nawet tak nie myśl przecież to jakieś brednie, suknia będzie piękna, nowa i czysta

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84 ech to jak moja babcia bedzie dalej za rondalla marudzic to wysle ja na Twoj slub :D zeby nie musiala na mnie patrzec :D

www.annawilk.pl

inkageo

Rilla najważniejsze, że wyglądasz ślicznie :) Pierwsza fotka miodzio :)
Wiesz właśnie sprawdziłam i ja miałam pierwszą przymiarkę w kwietniu (a ślub we wrześniu), bo niespodziewanie suknia przyszła do salony po 3 tygodniach, a nie trzech miesiącach i nic mi się nie zakurzyło!
Imagine there is no hate

rilla

hehe nei ma sprawy:)

hm ciekawe jak to moje bolerko będzie wyglądało:/

mary

jestem zszokowana jak bardzo zmieniły swoje miłe oblicze pracownice katowickiej Madonny. Ciekawe, czy centrala jest świadoma tego jak bardzo spada jakość obsługi po zakupie sukni? ;)
Rilla, Ty się nie przejmuj żadnym zniszczeniem sukni! To jakieś brednie. Najwyraźniej chciały Cię spławić, bo były inne klientki.

rilla

dzięki Inka, czyli chodzi o podejście salonu:(

hm pierwsze jest z rozpuszczonymi włosami... właśnie bez bolerka i ze spiętymi włosami wyglądam dziwnie:/

może jakiś pomysł z dodatkami?

rilla

Cytat: mary_popins w 09 Kwi 2008, 18:54:42
jestem zszokowana jak bardzo zmieniły swoje miłe oblicze pracownice katowickiej Madonny. Ciekawe, czy centrala jest świadoma tego jak bardzo spada jakość obsługi po zakupie sukni? ;)
Rilla, Ty się nie przejmuj żadnym zniszczeniem sukni! To jakieś brednie. Najwyraźniej chciały Cię spławić, bo były inne klientki.

pewnie tak, ale ja dzowniłam 2 tygodnie temu umówiłam się na konkretną godzinę i byłam punktualnie... w dodatku dzięn i godzina była zaproponowana przez Panią - mnie pasowała sobota (bo w tygodniu nie mogła przyjść moja mama) i w sobotę Pani powiedziała, że są poumawiane klientki. W środę okazało się też były...

mary pomóż z dodatkami:)

mika

Rilla a jakie kwiaty lubisz? i jaką chcesz kolorystykę?
ja bym proponowała niebieski, wrzosowy lub fiolet

inkageo

Najbardziej podobasz mi się z rozpuszczonymi włosami, tak dziewczęco i naturalnie :) Do tego może ale nie musi być delikatny welon i kwiat we włosach :)
Imagine there is no hate

elizapj

Rilla, pieknie w sukni wygladasz, masz niesamowicie proporcjonalna figure, nie pytam, ale chyba masz to samo w biuscie, co w boidrach, a w talii ze 30cm mniej:::) pozazdroscic!

- nie wiem co maja wszyscy do bolerek...ja osobiscie dla siebie nie chcialam, ale nie odrzucam ich kategorycznie jako nie-do-pomyslenia-paskudztwa...uwazam, ze do niektorych sukni pasuja bardzo, wygladaja jak ich czesc. U ciebie wyglada bardzo ladnie:)

- welon, mysle, ze ten przymierzany jest jakis za 'lekki' to reszty wygladu. wydaje sie byc za malo namarszczony, czy za bardzo przezroczysty...cos w nim brak proporcji do reszty..nie namawiam na koronki na welonie, ale na wiecej warstw, lub na gesciej marszczony. wiec po przymierzaj rozne by sobei moc poogladac i porownywac...(chyba, ze ten juz kupiony - ale zdawalo mi sie ze jeszcze nie....)

- babami sie nie przejmuj, na glupich ludzi jest jeden jedyny sposob, nie zwracac uwagi. twoje zdrowie wazniejsze. swoja droga, jak radza dziewczyny, im predzej ja z tamtad zabierzesz, tym spokojniejsza bedziesz:)