jest już biżuteria:D

Zaczęty przez rilla, 13 Lis 2007, 16:27:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

fajny bukiet! podoba mi się... ja myślałam o podobnym tylko różowe tulipany. Mogę się zainspirować? hehe ew. "zgappić"?:D

Stabilo

Jasne, że tak:) Wkrótce wydrukuję tę fotkę i przejdę się po kwiaciarniach z pytaniem o cenę. Ciekawe ile zaspiewają za bukiet, butonierkę i kwiatki do włosów.
Na maila wysyłam Ci zdjęcie bukietu w większej rozdzielczości.

mary

Rilla nie wiesz czy można w arte di roma zamówić buty, które w katalogu są białe w wersji perłowej?

rilla

nie wiem, pewnie można:) ale warto spyta właśnie w classie, która je sprowadza.

rilla

to wersja na dzisiaj:

fryzura  (bez ozdóbek kwiat - róża lub eustoma we włosach)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kwiat w zależności czy w poniższym bukiecie zostawię róże czy wymienię na eustomę

picasa świruje na kompie w pracy. Wrzucę zdjęcia wieczorem

cumberland

rilla   ja fryzury nadal nie widzę :(

bukiet mi się podoba, zostawiłabym róże może tylko wolałabym żeby były w ciut cieplejszym odcieniu, ale to ciemnozielone coś od spodu bukietu - out !
i tasiemka koniecznie w kolorze identycznym jak róże (tu się kolory zbyt różnią co widać gołym okiem)

rilla

a to z pewnością:) liscie lepiej takie jak tutaj

, tasiemka moze z małymi perełkami. Próbuję jeszcze raz wrzucić fryzurę...

ze_nitka

Rilla, może za duży rozmiar zdjęcia i dlatego nie możesz wrzucic?

rilla

hm zamówiliśmy już obrączki. Model 364 z Apartu. Chcieliśmy jednokolorowe koniecznie, ale tylko ten kształt nam odpowiadał... białego złota jest mało, prawie go nie widać. Ogólnie cieszę się, że to już za nami

trik26

Cytat: rilla84 w 14 Mar 2008, 13:38:49
to wersja na dzisiaj:

fryzura  (bez ozdóbek kwiat - róża lub eustoma we włosach)

kwiat w zależności czy w poniższym bukiecie zostawię róże czy wymienię na eustomę

picasa świruje na kompie w pracy. Wrzucę zdjęcia wieczorem

Fajna fryzura i fajne kwiatki, a masz gzieś ptzykłądowy bukeit z eustomą???

mobka

Cytat: trik26 w 30 Mar 2008, 12:11:24
Fajna fryzura

Gdzie widzicie te fryzure??
A bukiet b. fajny, ale roze chyba od eustomy lepsze :)

mary

Rilla, jak wyglądają te obrączki? Może fotkę wkleisz?

rilla

zdjec nie ma mary:) na stornei aparty wygladaja iczej, beda do odbioru na poczatku maja

rilla

ogólnie jest przybita. teraz się stresuje, że suknia się zniszczy i zszarzeje, bo chciałam ją odpakować... ogólnie ble idę się napić...

rilla

fotki z przymiarki (mam wiecej wrzuce pozniej)

mary

Rilla, nie bardzo rozumiem, co się dzieje? Suknia się zniszczy bo chciałaś ją odpakować?? Ty już masz suknię w domu?

rilla

nie, jak przyszłam na przymiarkę to pani mi przyniosła suknie do przymierzania. Jak powiedziałam, że miała to być przymiarka mojej sukni i bolerka, bo nie wiem czy je skracać. Pani powiedziała, że jak ją rozpakuje to się pobrudzi i zniszczy. Powiedziałam, że chcę ją zobaczyć (wystraszyłam się ze coś z nią jest nie tak). Przymierzyłam, trzymałam tren wraz z koleżanką, nic sie nie poniszczyła (byłam umówiona na godzinę i musiałam mierzyć w dodatkowej przymierzalni bo były klientki:( I Pani i tak twierdziła, że już teraz będzie się kurzyć... Jakoś zwierzak na dwóch przymiarkach był i jest ok, a tu cyrki.. moze ją wsądzą międyz inne to się faktycznie zniszczy

mika

Rilla to one nie chciały Ci dać twojej sukni do przymierzenia???? szok, ale cyrki!!!! dobrze że wywalczyłaś swoje, nic się nie martw, nic się nie zniszczy, a te baby mają chyba nie pokolei w głowie
wyglądasz pięknie w tej sukni, suknia doskonale leży, tylko to bolerko mi się nie podoba, ale będziesz je skracać żeby się zrobił z tego motylek??

rilla

nie, motylek by nei wyszel, bo mam za szeroki biceps:)
bedzie 3/4 i tylko do kosciola
pozniej je wywalam, a i tak chcialy 150 zł za obciecie rekawow:(

mika czyli w 6 tygodni nie zakurzy sie i nei zniszcyz? nawet jak nie beda o nia dbac?

ja ja chyba zabiore od razu w polowie maja najchetniej to bym chciala meic ja juz w domu...

mika

Rilla generalnie w salonie nic nie ma prawa się zakurzyć i zniszczyć, ale na Twoim miejscu po zachowaniu tych kobiet i ich głupiej gadce też bym suknie zabrała zaraz po drugiej przymiarce

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84 no chyba je obesralo..... az szkoda komentowac... trzeba bylo zaproponowac, zeby sobie posprzately w salonie, jak jest tak brudno i nadmienic, ze Ty dzisiaj sie mylas...

to co - mialas nie mierzyc do dnia slubu? a co z poprawkami??? zwariowaly czy jak??

moja sukienka jeszcze bedzie przed slubem odprasowywana w salonie, bo jest dosc sztywna na dole i babka sama to powiedziala, zebym sie tak nie przejmowala, bo teraz wyciagnieta z wora to i zmiete miala te tiule na dole
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rilla

coś ze stare budownictwo i się kurzy... salon nowy, otwarty w grudniu, fajnei zrobiony:( nic będzie wisiała w domu