podkład

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2007, 15:29:01

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

szelma, nie próbowałam, mam jakiś wewnętrzny opór przed kolejną warstwą czegoś na skórze, wolałabym znaleźć podkład, który zrobi robotę
ale może to jest jakaś myśl...

inkageo

Sklepy nie mają swoich telefonów, jest jeden do centrali.. Ale dzwonię. Czekam już 15 minut na linii i konsultanci zajęci..
Imagine there is no hate

inkageo

Nooo 20 minut na linii i wiem już :D Mam w Brzegu tego erisa i jest w promocji :)
Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: inkageo w 13 Paź 2016, 09:30:29Nooo 20 minut na linii i wiem już  Mam w Brzegu tego erisa i jest w promocji
no i z głowy, nie musisz jeździć na marne ;)

inkageo

Kasia dzięki za pomysł :beer:
Imagine there is no hate

szelma

ziuta, u mnie się sprawdziło. Używałam Le Blanc de Dior - bardzo fajnie rozświetla, jest lekki i nie miałam uczucia ściągnięcia. Teraz mam taką bazę i fixer w jednym, ale za Chiny nie pamiętam, z jakiej firmy to jest :D No i podkład też robi różnicę. Mnie dobrze służy Lancome Teint Miracle Bare Skin Perfection - i ma odpowiednio jasny odcień.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

inkageo, te podkład od Ciebie jest super! :D bardzom zadowolona :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Ooo cieszę się :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

a ta cena to przed obniżką czy juz po?? bo w sumie przydałby mi sie puder w kompakcie do torebki, starego mam już resztki.

http://www.rossmann.pl/Produkt/Dr-Irena-Eris-ProVoke-puder-w-kompakcie-nr-110-9-g,342737,7167
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: szelma w 13 Paź 2016, 09:38:44
ziuta, u mnie się sprawdziło. Używałam Le Blanc de Dior - bardzo fajnie rozświetla, jest lekki i nie miałam uczucia ściągnięcia. Teraz mam taką bazę i fixer w jednym, ale za Chiny nie pamiętam, z jakiej firmy to jest :D No i podkład też robi różnicę. Mnie dobrze służy Lancome Teint Miracle Bare Skin Perfection - i ma odpowiednio jasny odcień.
ooo, ile dobra na raz! polewam :beer:
jeszcze tylko sobie przypomnij tę firmę, której za Chiny nie pamiętasz :D
a ja będę testować, może coś i mi posłuży

szelma

ziuta

Cytat: szelma w 13 Paź 2016, 09:38:44No i podkład też robi różnicę
wiadomo, ja mogę polecić MAC STUDIO WATERWEIGHT SPF 30 FOUNDATION, działa u mnie świetnie
już się tu nim nawet zachwycałam, ale... zauważyłam taką dziwną rzecz - po nałożeniu na skórę i zetknięciu ze świeżym powietrzem wydziela dziwny zapach... w pomieszczeniach nie czuję tego zapachu, tylko na powietrzu, nie wiem co to i dlaczego, ale strasznie mi to przeszkadza :/
no ale pewnie nie u wszystkich takie dziwy się dzieją ;) a ktoś mniej wrażliwy na zapachy może w ogóle nie zauważy...

ziuta

Cytat: szelma w 13 Paź 2016, 09:48:05To mam teraz: http://www.smashbox.com/product/6038/34189/face/primers/photo-finish-primer-water
szelma, dzięki! spróbuję
i tego Teint Miracle Lancome'a też spróbuję, zresztą już kiedyś się do niego przymierzałam, potem mi jakoś uciekło

szelma

ziuta, miałam już kilka opakowań tego Teint Miracle i bardzo go lubię, bo się trzyma i nie wysusza nadmiernie. Ale też ja nie szukam jakiegoś bardzo kryjącego efektu. Miałam też Diora Diorskin Nude - też fajny. Dodatkowym problemem przy zakupie podkładu jest kolor, bo ja jestem bardzo blada, więc często nawet najjaśniejsze są za ciemne...

inkageo

Wróbelku ta cena jest przed rabatem.
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: szelma w 13 Paź 2016, 10:00:20Dodatkowym problemem przy zakupie podkładu jest kolor, bo ja jestem bardzo blada, więc często nawet najjaśniejsze są za ciemne...
szelma, to też jestem ja ;)

wrobelek0403

inka dzieki, to moze sie przejde :)

inkageo

Nakupiłam. Jednak wzięłam provoke matujący, a nie lift. Zasugerowałam się opisem, no i gęsta konsystencja na zimę jakoś bardziej mi pasuje.. Zobaczymy :)

Plus dla eris, że ma aż dwa bardzo jasne odcienie - 05 (light beige) i 10 (ivory). Chyba pierwszy raz nie kupiłam najjaśniejszego.
Imagine there is no hate

damka

ja kupiłam nie w rossmanie, ale polecane na blogach:

https://mintishop.pl/product-pol-12845-Milani-CONCEAL-PERFECT-2-IN-1-FOUNDATION-CONCEALER-Podklad-kryjacy-01-Creamy-Vanilla.html

musze mieć coś kryjącego na zime na moje naczynka .

golinda

ja kupiłam Max Factor Facefinity, ale pewnie znowu kupię Vichy Dermablend :)

inkageo

Niedługo już nie kupisz :D
Imagine there is no hate

inkageo

A gdzie przeniosą kosmetyki z aptek? Do tesco?
Imagine there is no hate

golinda

zosia2007

Cytat: golinda w 13 Paź 2016, 14:17:34ale pewnie znowu kupię Vichy Dermablend
używam tylko tego, dla mnie nie ma lepszego kryjącego podkładu

inkageo

Golinda w wątku politycznym Konwalia pisze o dobrej zmianie w aptekach..
Imagine there is no hate