podkład

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2007, 15:29:01

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suegro

Mam ten sam, 05 neutral, dla mnie był na początku trochę za jasny (wakacyjna opalenizna), teraz jest w sam raz.
Miałam całe opakowanie, ale już się kończy.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Aaaaa bo gdybyś miała jaśniejszy to bym przetestowała na zlocie :)
Imagine there is no hate

damka

podbijam, bo szukam czegoś nowego, jednak nieco kryjącego. Może macie coś fajnego?

wrobelek0403

kupiłam ostatnio MaxFactora Lasting Performance i jestem zaskoczona jaki jest fajny, chyba nawet fajniejszy niz Clinique w kryciu, choc krócej sie trzyma.

miałam tez próbkę tego i był swietny :thumbup:

http://allegro.pl/isadora-light-touch-podklad-rozswietlajacy-50-i3861299293.html
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

no to napiszę jeszcze raz, może tym razem serwer nie zje:

ja mam Armani lasting silk i to mój najlepszy, jakiego używałam
w ogóle świetne są te kosmetyki

damka

hmm mi jeszcze chodzi po głowie bobbi brown. Nigdy nic nie miałam więc jest okazja :)

golinda

idź do douglasa i weź sobie próbkę bb i armaniego

mayagaramond

damka dior nude.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

Revlon colorstay ;)

damka

a i tak pewnie wezmę to co mi panie w sephora poleci :)

damka

a jak Wam powiem, ze kupiłam na próbę podkład

http://www.catrice.eu/pl/produkty/twarz/podklady/szczegoly/product/photo-finish-18h-liquid-foundation-010.html

i jest dla mnie rewelacyjny, to uwierzycie? :)

zwierzatko_mojej_mamy

ja uwierze ;) mam lakiery z catrice ;) poza tym ja uzywam tylko tanich rzeczy ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mika

uwierzycie :) ja używam pudru z catrice i pudru w kulkach, najlepsze jakie miałam, ale ja też używam tańszych kosmetyków jak Zwierz

Kasia

a gdzie to catrise dostać?

ja ostatnio tez testuje tańsze kosmetyki, podkłady i nawet nie jestem rozczarowana :)

callja

Cytat: Kasia w 15 Sty 2014, 16:03:16a gdzie to catrise dostać?
W Drogerii Natura, tam mają też Essence - polecam!! Najlepszy "biały" puder matujący, jaki miałam (niech się schowa droga jak diabli MUFA), rewelacyjne pędzle, dużo serii limitowanych, dziewczyny bbbbb chwalą ich lakiery do paznokci. Z Catrice mam rewelacyjne cienie do oczu (świetnie napigmentowane + idealnie się je aplikuje).
Ale i ja
Cytat: mika w 15 Sty 2014, 15:49:51też używam tańszych kosmetyków jak Zwierz
choć i drogich też mi się zdarzało ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Kasia

Cytat: callja w 15 Sty 2014, 16:11:56tam mają też Essence - polecam!!
essence mam chyba teraz własnie podkład/fluid
dzieki, zajrze do natury

damka

i jeszcze drogerie hebe

damka

wrobelek0403

zostałam dzis wysmarowana w sephorze zieloną bazą smashbox i podkładem E. Lauder Double Wear. Super!!!!! w dodatku jest 22, od 15 nic sie nie zmazało, a zaliczyłam drzemke i wizyte u dentysty :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

damka

dla mnie był jednak zbyt mocny, ale moje koleżanki używają od lat i chwalą właśnie za ten betonowy efekt :)

wrobelek0403

damka, szukałam czegos na wesele. Musi wytrzymac :D

Te baze sobie kupie, jak napadne na bank :D

suegro

O tak, dla mnie też Double Wear za mocny, ale na wyjścia jest świetny.

Józef Piłsudski

wrobelek0403

a tego DW Light uzywałyscie? on jest lzejszy?

wiadomo, ze ne kupie podkładu za 170 zł na jeden raz. Ale i tak musze cos kupic na jesien, bo juz jade na resztkach.

suegro

Cytat: wrobelek0403 w 22 Lip 2015, 22:29:51a tego DW Light uzywałyscie? on jest lzejszy?

Miałam tylko ten klasyczny, więc nie mam porównania.
I sama teraz szukam czegoś fajnego, nie mogę sobie ostatnio podkładu dobrać.

A na ten jeden raz poprosiłabym/kupiłabym próbkę.

Józef Piłsudski