podkład

Zaczęty przez brawurka, 12 Lis 2007, 15:29:01

suegro

Cytat: ishka82 w 20 Sty 2013, 21:09:26fajny i nie drogi

niedrogi ;)

ishka, wyjdzie, że się Ciebie czepiam, ale to zupełnie niezłośliwie!
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

Cytat: suegro w 20 Sty 2013, 21:24:42
niedrogi ;)

ishka, wyjdzie, że się Ciebie czepiam, ale to zupełnie niezłośliwie!

niezmiennie dziękuję :thankyou: a dziś pijana jestem, to błędy musicie mi wybaczyć :P

aniak1211

Cytat: ishka82 w 20 Sty 2013, 21:09:26
ja polecam jeszcze podkład Lasting Finish Rimmel :) fajny i niedrogi, ładnie kryje, dla mnie na zimę ok, myślę, że na lato może być za ciężki ;)
Wlasnie mi sie skonczyl;)
no i na lato rzeczywiście za ciezki
Fajny choc wole max factor;)
o ten;) http://www.rossnet.pl/Produkt/Max-Factor-Xperience-Podklad-wygladzajacy,98723
mam jeszcze stay matte-nijaki,wiecej nie kupie;D

callja

Cytat: inkageo w 14 Sty 2013, 22:47:19nadal ten polecam - Bio Detox Bourjois
Nie znalazłam go dzis, a byłamm w trzech Rossmannach :(
Mają tylko kompakt...

Kolorówka Maxa Factora przebrana totalnie, Manhattanu i Maybelline tak samo.
jutro muszę iść do mało uczęszczanego Ross., bo w tych w centrum masakra jakaś...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

damka

golinda

dragonfly

damka mi wczoraj przyszedl ten http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24522 i tez jest fantastyczny, jaki jest ten Twoj bo moj kryje rewelacyjnie!

damka

ja nie lubie efektu ściągnięcia i ten taki nie jest a kryje dobrze a mam co kryć bo mam naczynka,,,. Wczoraj miał swój debiut na imprezie i super sie sprawdził.

dragonfly

Cytat: damka w 10 Lut 2013, 18:57:04Wczoraj miał swój debiut na imprezie i super sie sprawdził.
to tak jak moj lol widze, ze sa rozne opinie w necie ale ja swoj polecam (a do krycia mam tez naczynka "tylko" ).

golinda

nabyłam:

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=35619

pani w douglasie dobrała mi fajny kolor, odcień lekko żółtawy, co uspokaja moje naczynka
fajnie wygląda, jestem zadowolona. ceną mniej.

szelma

A ja nabyłam ten: http://www.beautybay.com/cosmetics/pauljoe/g/lightcreamfoundations/

Ma fajną, lekką konsystencję - no i kolor wreszcie tak jasny, że nie jest za ciemny! Wreszcie - zwłaszcza że przy tej długiej zimie jestem jeszcze bledsza niż normalnie ;)

I polecam sklep - mają duży wybór różnych marek, wysyłka bardzo szybka i bezproblemowa - jestem bardzo zadowolona.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

malutenka

Mam od tygodnia Bourjois 123, fajny, leciutki, w opakowaniu szklanym z pompką, widac ile ubyło, nie ciemnieje mi na twarzy, jak się ściera to równo i przykrywa to, co do przykrycia :)

ziuta

Cytat: inkageo w 14 Sty 2013, 23:47:19Ja nadal ten polecam - Bio Detox Bourjois. Ciężko się nakłada, więc ja to robię od razu na krem, ale to jest jakiś cud, bo cały dzień się nie świecę i moja skóra go nie zjada..wieczorem jak zmywam to wacik jest beżowy, po większości podkładów mam prawie czysty..Mam drugie opakowanie, a rzadko wracam do używanych wcześniej kosmetyków.
kupiłam, niestety wysusza mnie na wiór :(

inkageo

Ziuta czyli on do tłustej cery ;D Jedyny którego nie muszę przypudrowywać w ciągu dnia, a nakładam na grubą warstwę kremu ;)
Imagine there is no hate

ziuta

no na to wygląda ;D chociaż producent nigdzie tego nie zaznacza
ja też nakładam na grubą warstwę kremu, bo inaczej się nie da rozprowadzić :D ale i tak w chwilę po nałożeniu pojawiają się suche skórki :( już dawno żaden podkład mi tego nie robił ;D

zuzia

ziuta
a może zmień krem? tzn. chociaż na raz czy dwa? spróbuj.
bo ja tak miałam z którymś z podkladów z HR że z aktualnie używanym kremem współpracować nie chciał.

ziuta

a może to jest jakaś myśl, spróbuję, dzięki!

konwalia

Zachorowałam na Chanel perfection lumiere, tylko kasy mi żal
Leciutki, trochę kryje, nie wysusza i ma jasny żółtawy odcień
Szkoda, ze wszędzie ponad 200 kosztuje, nawet na truskawie

magoo

konwalia u nas kosztuje "tylko" Ł36  :mocking:

suegro

Miałam i lubiłam!

A teraz testuję podkłady naturalne - mam 3 rodzaje próbek.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

muszę nabyć krem BB
dostałam z Douglasa próbkę Collistar i jest świetny

marax

Cytat: golinda w 16 Maj 2013, 19:47:10
muszę nabyć krem BB
dostałam z Douglasa próbkę Collistar i jest świetny
co to jest BB?

malybob

Z tanszej polki wyprobowalam BB Rimmela i moge polecic. Zaskoczyl mnie tylko, ale pozytywnie w sumie, ze jest dosc kryjacy (myslalam, ze BB sa mniej).

aniak1211

Cytat: marax w 17 Maj 2013, 11:21:12
co to jest BB?
Koloryzujący krem:)
Mam jakis z nivea ale chyba na lato sie nada bo ciemniejszy a ja blada jak d... :D