Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

inkageo

Imagine there is no hate

abkasia

Mi sie ten 2 bardziej pofoba.. Ale ja musze na zywo zobaczyc.. :)

Chermelle

no ja tez na zywo zobacze, ale jeden byl gdzies w gazecie i mnie zainteresowal a na stronie wiecej maja, ciekawe czy w sklepach bedzie wybor fasonow czy tylko na necie

siog

Chermelle oba sa piekne! i oba sa na mojej liscie!

Dodany tekst: 25 Paź 2012, 15:55:00

mierzylam dzisiaj w Simple ten niebieski i jest boooski, ale nie wiem bo troche nie moj styl... zobacze jeszcze ten pomaranczowy/koralowy i podejme decyzje

http://e-simple-cp.com/product-pol-4128-Plaszcz.html

wrobelek0403

siog, te niebieski to taki troche pensjonarski :) choc kolor ładny :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

też się boję tkmaxx, tyle razy robiłam podchody do niego i ...jakos mi sie z lumpkiem kojarzy - może przez tę mnogość pogniecionych ciuchów na wieszakach ;)

no nie umiem tam kupować

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

dragonfly

Inka - widzialam dzisiaj na zywo ta niebieska kurtke z futerkiem - swietna jest! Chyba jedyna rzecz jaka mi sie podobala w zarze.... Te plaszcze, ktore wkleila Chermelle wygladaja o niebo lepiej na stronie internetowej niz w rzeczywistosci. Ten z drugiego linku sama rozwazalam, ale jak dzisiaj go "pomacalam" to sobie odpuscilam ;D
W ogole jakas sama kaszana w tych sklepach..... A bylam rano, jak jeszcze wszystko pieknie na wieszakach, malo ludzi.... Chyba sie starzeje lol lol lol

Chermelle

Cytat: dragonfly w 27 Paź 2012, 14:01:45Te plaszcze, ktore wkleila Chermelle wygladaja o niebo lepiej na stronie internetowej niz w rzeczywistosci.

buuu
czyli trzeba szukac dalej

ale tak podejrzewalam ze moga na zdjeciach byc lepsze niz w realu bo ja jeszcze ich nie "macałam"

inkageo

Oooo Dragon a u nas ich nie ma :( Byłam wczoraj i dupa.. A w pull&bear oglądałam podobny, ale z całkiem matowego materiału i był cały w kłaczkach z futerka...bleee... Ta mam nadzieję tak nie obłazi i nie chwyta tego? :)
Na wieszaku ten płaszcz bardzo mi się spodobał:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2012/269183/998518/ZIP%20COAT%20WITH%20QUILTED%20FAUX%20LEATHER%20SLEEVES
Ale M. powiedział, że wyglądam jak kloszard :D Za niska jestem na takie fasony, Tobie by pięknie było! :)

Dodany tekst: 27 Paź 2012, 13:22:32

Imagine there is no hate

mayagaramond

inkageo zajebiscie wyglądasz w tym płaszczu lol lol lol

Przepraszam, ale aż mnie brzuch ze śmiechu rozbolal ;););)

bighug  bighug
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

Inka hahahaha o nie hahaha super . Kup sobie dorzucę ci do leśnego dzbana lol lol

inkageo

Ale na wieszaku był taaaaaaki piękny :D

Dodany tekst: 27 Paź 2012, 14:05:02

To jest rozmiar XS, żeby nie było :D
Imagine there is no hate

mignon

tiliam, jeszcze raz  :beer:

nabyłam, inny trochę, bo w Poznaniu wybór jest chyba mniejszy ;D ale jeszcze bon na 50 zł dostałam

magdalinska

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

Jest inkowa czapka z krolika w factory ta z tym kwiaykiem za 190 zl.
Fajna.. Choc kupilam welniana w zarze ;D

dragonfly

inkageo hmmmmmm, no ta szara, to taki troche nie twoj styl  :mocking: a ta niebieska fajna, fajna - moglam przymierzyc w sumie  :headbang:

zosia2007

iksa_nl skad jest ten sweter z latami?

zosia2007

mignon :beer:
super jest ten golf ;D

mignon

Cytat: zosia2007 w 27 Paź 2012, 21:49:16super jest ten golf Grin

mi też wpadł w oko, nawet dziś chciałam obejrzeć i zmierzyć, ale akurat promod remontowali

siog

moje plaszcze sa juz na przecenie, chyba 2 kupie. ale kombinuje jak to zrobic. ciekawa jestem czy moge w sklepie zaplacic i poprosic o wysylke czy leciec do domu i wtedy zamawiac online... no cholera wie... ja mam tylko bagaz podreczny ze mna wiec nie dam rady z nimi.

zosia2007

siog paczka z pl do de chyba nie jest droga
a moze jakas forumka z de bedzie w pl w najblizszym czasie

dragonfly

siog a nie mozesz kupic online tam gdzie teraz jestes? Nawet z telefonu ;D

siog

ja jestem teraz w Wawie na kilka dni. ja je mierzylam i bardzo je chce. Przez poczte te plaszcze wychodza drogo a przesylka kupujac online strasznie tanio. kurde ...i chce je fizycznie miec i musze wymyslic jak to zrobic   :knuje: ja jeszcze mam ogromny huculski koc do przeslania :rotfl:

zastanowie sie i po swietach wymysle. moze w sklepie mi podpowiedza co lepiej zrobic...

Dodany tekst: 27 Paź 2012, 21:54:55

dragon  :hugsurprise: bighug stesknilam sie