Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

siog

suuper ta parka. mnie takie gladkie blyszczace parki bardziej sie podobaja niz matowe:)

dragonfly

Cytat: inkageo w 20 Paź 2012, 16:01:55
Ja mam biały przy zimowej kurtce i co tydzień ją piorę  :headbang:
Właśnie znowu prałam..

A co myślicie o tej?

ja bym brala bez zastanawiania, super jest!

golinda

błyszczy się, słaba

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ale takie błyszczenie się mi chyba nie przeszkadza ;D

Dodany tekst: 20 Paź 2012, 19:42:15

Maya HM ma takiego zwierza:
http://www.hm.com/pl/product/04960?article=04960-A

Widzę też sweterki kaszmirowe i jedwabne bluzki, trzeba się wybrać do HM :)
Imagine there is no hate

magoo

inka też się na te swetry napaliłam, ale akurat z kaszmirowych u nas niewiele było, kupiłam tylko szary z domieszką angory

marax

Mozecie w tym HM robic zakupy? . Jakoś dla mnie ten sklep wyglada jak szmateks - rzeczy wisza na kupie pogniecione . No nie trawie atmosfery tego sklepu .

mayagaramond

inkageo przymierzalam, ale 34 było za duże.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

justynaaaa2

Cytat: maraxela w 20 Paź 2012, 19:57:53
Mozecie w tym HM robic zakupy? . Jakoś dla mnie ten sklep wyglada jak szmateks - rzeczy wisza na kupie pogniecione . No nie trawie atmosfery tego sklepu .
zależy który hm i kiedy się do niego pojedzie :)
jak w weekend to nawet nie wchodzę i wawie te hm faktycznie jakieś lumpeksowe, ale podobnie wygląda zara i jeszcze kilka innych, no i te kolejki do kas  :crazy:
uwielbiam za to hm w piasecznie zwłaszcza w tygodniu w ciągu dnia, cisza, spokój, porządek, ubrania posegregowane, wszystko wisi i wybór chyba największy :)

marax

No ja chodze w weekendy i mnie ten sklep przytlacza . Nie lubie jak nowe rzeczy wygladaja jak wyjete ze smietnika ............

magoo

mam podobnie jak justa, wchodzę w zasadzie do jednego, czasem jeszcze idę do takiego wiekszego, ale to tylko jak mają kolekcje autorskie, bo nie wszedzie są
a co do jakości ubrań to zgadzam się, że niespecjalna, traktuję te ubrania raczej jako jednosezonówki do latania

golinda

Cytat: inkageo w 20 Paź 2012, 20:22:34Ale takie błyszczenie się mi chyba nie przeszkadza

te kurtki błyszczące od zawsze kojarzą mi się z workami na śmieci :blush:

inkageo

Cytat: golinda w 20 Paź 2012, 20:34:20
te kurtki błyszczące od zawsze kojarzą mi się z workami na śmieci :blush:
Bez komentarza ;)

Dodany tekst: sob, 20 paź 2012, 19:39:24

Maya w pull&bear też mi się w oczy rzucił: http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearpl/pl/pullandbear/359505/P%C5%81ASZCZE#/1207014/FUTRZANY%20P%C5%81ASZCZ%20W%20LAMPARCIE%20C%C4%98TKI

Niestety tańszej kurtki tak ładnej jak tamta z zary znaleźć nie mogę.. Są bez futerka, tylko na kapturach mają..
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: inkageo w 20 Paź 2012, 21:37:32Bez komentarza wink

no ale co? :)
naprawdę tak mi się kojarzą i nigdy bym nie kupiła

Dodany tekst: 20 Paź 2012, 20:41:25

ta granatowa nie jest aż tak błyszcząca jak worek...

inkageo

Marax HM na bielanach i na Świdnickiej jest spoko, tam zawsze coś znajdę, a Magnolia i Pasaż Grunwaldzki lipa..

Dodany tekst: 20 Paź 2012, 20:46:23

Cytat: golinda w 20 Paź 2012, 21:39:57no ale co? Smiley
No bo ja uważam, że jest piękna i chcę ją kupić i się nią cieszyć długie lata ;)
Imagine there is no hate

marax

Cytat: inkageo w 20 Paź 2012, 20:45:07
Marax HM na bielanach i na Świdnickiej jest spoko, tam zawsze coś znajdę, a Magnolia i Pasaż Grunwaldzki lipa..

Dodany tekst: 20 Paź 2012, 19:46:23
No bo ja uważam, że jest piękna i chcę ją kupić i się nią cieszyć długie lata ;)
mnie bielany przerosly . Tam sa ciuchy fajne pomieszane z lumpeksowymi - ponad moje sily jest przebijanie sie przez lumpeks

malutenka

Cytat: maraxela w 20 Paź 2012, 20:57:53Mozecie w tym HM robic zakupy? . Jakoś dla mnie ten sklep wyglada jak szmateks - rzeczy wisza na kupie pogniecione . No nie trawie atmosfery tego sklepu .
rzeczy w H&M kupuje dla mnie młodsza o 8 lat siostra, bo ja dostaję białej gorączki i nic nie mogę znaleźć/wszystko wygląda tak samo/wszystko jest brzydkie. A dziecię jakoś tak umie się tam poruszać, chyba ma jakiś wewnętrzny gps :D

zwierzatko_mojej_mamy

ja w h&m dostaje szalu, bo mam wrazenie, ze tych ubran jest milion rozpieprzonych wszedzie bez ladu i skladu ;)

a w pull&bear mierzylam to - bardzo mile, wygodne, tylko kurwa ja rozumiem, ze to ma byc oversize, ale jakos na mnie bylo too much oversize chyba - ja moge miec szeroko wszedzie, ale nie w ramionach, a tam mam wrazenie, ze bylo szeroko

http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearpl/pl/pullandbear/359505/P%C5%81ASZCZE#/1444514/MARMURKOWY PŁASZCZ
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

:beer:

Zwierzu na tym zdjęciu na płasko widać, że on jest baaardzo oversize..
Imagine there is no hate

justynaaaa2

a i mi granatowa też się podoba :) świetne ma to futerko :)

aja

zara ma duzo fajniesze w tym sezonie kurtki
także inkowa i golidnowa bardzo fajne

za to panterkom mówie stanowcze nie! maya ani bluzki nie są fajne ani kurtki
dla mnie lekko tandetne
ja Cię w nich nie widzę

tiliam

Inka

Fajna ta kurtka! Bierz!!

Dodany tekst: 20 Paź 2012, 23:48:54

Za partnerka nigdy nie przepadalam - baaa nie lubię
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 21 Paź 2012, 00:26:50Zwierzu na tym zdjęciu na płasko widać, że on jest baaardzo oversize..
no wiem.. taka swietna w dotyku i nosilaby sie tez bez szmacenia lata.. cholera, moze tam pojde i zrobie fote
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

ja panterkę lubię jako detal-np podszewkę czy pasek, nie jako ciuch kompletny