Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

mobka

A ja jestem mega zadowolona z mojego zolto-oliwkowego :D Z kolorowym kominem z hm wyglada moim zdaniem bardzo fajnie :D

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Super! Gdzie go kupiłaś?
Imagine there is no hate

mobka

Inka, jesli o mnie chodzi, to reserved. Ostatnio widzialam je przecenione -50zl.

inkageo

Imagine there is no hate

ddu

nie wiem, gdzie to wpisać.
mam voucher na zakupy do www.answear.com, wazny do jutra, 15.10, przy zakupach powyżej 150 zł.\
prv proszę

mayagaramond

zrobilam troche zakupow w Hiszpanii, pokaze, to co kupilam w Zarze (wszystko min. 10€ tansze...):

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/de/de/zara-W2012/269186/949516/BESTICKTES%2BTOP%2BMIT%2BVOLANT

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/es/es/zara-W2012/269186/902001/BLUSE%2BMIT%2BMAOKRAGEN

tylko kobaltowa

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/de/de/zara-W2012/269187/970026/SATINHOSE%2BMIT%2BFLOCK

Kupilam sobie tez zielone spodnie, z czarnym paskiem wzdluz nogawki (lampasy??)
I szary, dlugi, welniany, rozpinany sweter z futrzanym kolnierzem.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

To zielone

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/de/de/zara-W2012/269186/949516/BESTICKTES%2BTOP%2BMIT%2BVOLANT

chcialam zalozyc dzis, ale jest zimno i nic nie mialam na gore. Do tego sie chyba nie da nic na gore zalozyc?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

mayagaramond, pokaż się w tych czarnych spodniach
ja je mierzyłam i byłam, delikatnie mówiąc, średnio zadowolona ze swojego looku :D

mayagaramond

Cytat: golinda w 15 Paź 2012, 09:13:55
mayagaramond, pokaż się w tych czarnych spodniach
ja je mierzyłam i byłam, delikatnie mówiąc, średnio zadowolona ze swojego looku :D

dobrze, ale musisz sie wykazac cierpliwoscia, bo nie mam na razie takiego duzego lustra lol lol

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

siog

Maya zakupy super! ja musze wybrac sie do zary i mango. Ja mam dola zakupowego:( plaszcze te co chcialam juz nie ma rozmiaru:( ja tez nie moge robic zakupow w De, tak mnie wkurzaja! w sobote juz nie wytrzymalam:) tutaj w tych "lepszych" sklepach tak cie oceniaja i laza za toba ze az odechciewa sie zakupow. Widze ze w jednym wyprzedaz pieknych swetrow, wiec wchodze. Pan taki ok 50 wymuskany tak mnie zmierzyl przy wejsciu w 5 sek normalnie zeskanowal:) wiec juz nie wytrzymalam, zatrzymalam sie i mowie do niego: "ok, wiec moge wejsc czy nie?" aaaaaa  :rotfl:

golinda

Cytat: siog w 15 Paź 2012, 11:53:36wiec juz nie wytrzymalam, zatrzymalam sie i mowie do niego: "ok, wiec moge wejsc czy nie?" aaaaaa  rotfl

hahaha, dobre :D jak w pretty woman

w Polsce też tak skanują. albo jeszcze gorzej
i śmieszy mnie to, bo w tych sklepach pracują zwykle moje rówieśnice, które z trudem szkołę jakąkolwiek skończyły
które na sprawdzianach w SP dostawały pałę za pałą, a teraz wielkie panie sprzedawczynie hahaha

Kasia

Cytat: golinda w 15 Paź 2012, 12:15:09i śmieszy mnie to, bo w tych sklepach pracują zwykle moje rówieśnice, które z trudem szkołę jakąkolwiek skończyły
które na sprawdzianach w SP dostawały pałę za pałą, a teraz wielkie panie sprzedawczynie hahaha

jak widać ocenianie nie jest nikomu obce ;)
golinda lekko się mylisz ;)

golinda

Cytat: Kasia w 15 Paź 2012, 12:18:32jak widać ocenianie nie jest nikomu obce wink
golinda lekko się mylisz wink

może lekko
nie mówię, że wszystkie. w w-wie nie znam
ale w zg znam świetnie... ;)

mayagaramond

Cytat: siog w 15 Paź 2012, 11:53:36"ok, wiec moge wejsc czy nie?"

hahahaha, super! Moze to wykorzystam.

Kasia

za mną zawsze w sephorze łażą :D

mayagaramond

Cytat: Kasia w 15 Paź 2012, 11:44:55
za mną zawsze w sephorze łażą :D

moze trzeba sie zapytac: "Moge w czyms pomoc?"

lol lol

Kasia

Cytat: mayagaramond w 15 Paź 2012, 11:53:36
moze trzeba sie zapytac: "Moge w czyms pomoc?"

lol lol

maya, tak własnie zapytałam lol
raz Pan się speszył i odszedł a za drugim razem grzecznie odpowiedział ze nie i dalej pilnował

mnie pilnował a obok kobitka taka super zadbana i "wytworna" na potęgę się jakimiś perfumami pryskała :D

elve

marax

Cytat: elve w 15 Paź 2012, 15:51:07
zostawic czy oddac?

jakos mi kolor i krój nie pasuje ale nie wiem sama . Piersi masz wielkie w niej :)

elve

w rzeczywistosci jest butelkowo zielony, na moim monitorze wyglada na morski (tez ładny, o ile nie ładniejszy)

golinda

ciężka jakaś, zgadzam się z dziewczynami