Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

ziuta

a właśnie, golinda, nie chcesz jej oddać w dobre ręce? ;) ;)
strasznie mi się ta sukienka podoba, od roku się na nią czaję, ale ciągle nie kupuję, bo nie wiem, gdzie miałabym ją nosić, ech...

wrobelek0403

no zrobiłam jeszcze pare zdjec :)

na pierwszym widac, ze cycki na swoim miejscu :D

wsadziłam bluzke, jak inka radziła, ale mi sie nie podoba. ona jest chyba za długa, albo spodnie za wysokie. ale ja nie nosze biodrówek.

najlepiej chyba klasycznie. :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

ładna bluzka :) zgrabnie w niej wygladasz :) co to?

wersja z takim wpół-włożeniem wyglada jakbys z toalety za szybko wyszła lol (sorki :D )

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

salsa Top Secret :) strone wczesniej jest jeszcze jedna i ta, tylko bez topu.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

ja nie wiem, ale mi sie nie podoba.. z boku jeszcze jakos wyglada pochlebnie, z przodu ciotkowato i chyba nawet wiem dlaczego - w ramionach masz szew od rekawa w polowie ramienia - jakby w ramionach byla 30 x za duza
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Z boku dobrze wygląda jak tył jest na wierzchu, ale przód trochę źle wsadzony :D
Imagine there is no hate

salsa

o superowa ta wiązana !!! ekstra

Cytat: inkageo w 06 Paź 2012, 01:13:58ale przód trochę źle wsadzony Cheesy
no wałsnei tak czytam, ze niby Inka proponowała - ale jakoś mi to do Ciebie nie podobne, zeby tak się nosić :D

wrobelek0403

inka, a jak inaczej? moze ja nie potrafie :knuje: na tym zdjeciu wyszło, jak wystająca ze spodni scierka :D spojrzałam jeszcze na tego linka z zary i moja bluzka nie jest tak luzna, wiec pewnie dlatego zle sie układa.

salsa, ja czasem tak nosze t-shirty :D

golinda

Cytat: salsa w 06 Paź 2012, 01:31:17no wałsnei tak czytam, ze niby Inka proponowała - ale jakoś mi to do Ciebie nie podobne, zeby tak się nosić Cheesy

ja też się tak czasami noszę
no ale bluzka nie może być w typie eleganckiej
spodnie też niekoniecznie

Dodany tekst: sob, 6 paź 2012, 08:34:49

wróbel, a jakbyś ją całkiem wyciągnęła ze spodni? i na to np. cienki pasek
w wersji wciągniętej do spodni zrobiło się kołkowato....

wrobelek0403

próbowałam na wierzch, nie podoba mi sie zupełnie. nie da sie na wierzch załozyc paska, bo wtedy widac pasek od spodni.

e, chyba ją oddam. moze w zamian przymierze ta:
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/bluzki/bluzka_damska_dlugi_rekaw/3/0/17

Justynna

Cytat: wrobelek0403 w 06 Paź 2012, 09:41:36
próbowałam na wierzch, nie podoba mi sie zupełnie. nie da sie na wierzch załozyc paska, bo wtedy widac pasek od spodni.

e, chyba ją oddam. moze w zamian przymierze ta:
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/bluzki/bluzka_damska_dlugi_rekaw/3/0/17
jeżeli to jest długi rękaw, to ciekawe jak u nich wygląda krótki?  :mocking:

golinda

a musisz mieć pasek w spodniach?
a na spódnicę ołówkową i pasek?

wrobelek0403

w spodniach musze, bo mi zjezdzają z tyłka i strasznie tego nie lubie.

ze spodnicą spóbuje.

golinda

wydaje mi się, że lepiej by Ci było w luźniejszej górze
koszuli/bluzce która opada na biodra, zasłania talię
takie wkładanie do środka chyba dodaje Ci kg :blush:

no ale wiadomo, że musisz się w tym dobrze czuć

salsa

no ok, sportowe luzniejsze topy tez tak nosze (wkładam je jednak troche inaczej w spodnie) ale do tego typu bluzki nie podoba mi się, na tym zdjeciu wyglada jakby to było przez nieuwagę ;)

wrobelek0403

golinda spoko, chce usłyszec prawde, po co mam chodzic w bluzce, w kt zle wygladam :)

golinda

moim zdaniem pasowałby Ci taki krój:

http://butik.kasiazapala.com/bluzki-tuniki/305-maya-.html

niekoniecznie ta konkretna i za tę cenę. poszukaj w sklepach i przymierz, albo po prostu spróbuj przewiązać jakąkolwiek bluzkę szeroką szarfą, zobaczysz czy dobrze wygląda i czy się dobrze w tym czujesz

wrobelek0403

siog

byl ktos juz w mango moze? ciekawa jestem jak na zywo nowa kol wyglada? bo w katalogu cudo.

mam jakiegos pecha wszystko co chce kupic nie ma rozmiaru i wszystkie kurtki w topshopie wysprzedane:(((
dostalam piekne plaskie buty i leje non stop:)))

golinda

Cytat: siog w 06 Paź 2012, 12:07:30byl ktos juz w mango moze? ciekawa jestem jak na zywo nowa kol wyglada? bo w katalogu cudo.

szmaciarnia!

też się napaliłam bo zdjęcia fajne, ale na żywo naprawdę kiepskie. nic nie chciałam kupić

inkageo

No ja tak noszę bardzo często, bardziej eleganckie też, ale nie może być efektu pogniecionej gazy jak się Wróbelkowi zrobiło :) Niech jeszcze pokombinuje :) Dół musi być wyprasowany i nie za mocno wciśnięty.
Imagine there is no hate

golinda

w wersji z koszulą bardziej elegancką i zapinaną dla mnie też wygląda jakby się pośpiesznie z kibla wyszło ;)

inkageo

Mi się podoba :)
Nie lubię ostatnio tak pańciowato wyglądać jak wsadzę całość. Wtedy staram kombinować z luźniejszymi dodatkami.

Dodany tekst: sob, 6 paź 2012, 11:04:01

Dobra wywalam zdjęcia z twarzą :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

nie chce mi sie kombinowac, oddaje ja, zgodnie z dewizą "kupuje tylko to, w czym wygladam zajebiscie" :D

goga

Wróbel - dokładnie - oddaj te groszki, bo nawet jakbyś zostawiła to i tak nie będziesz pewnie nosić ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)