Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

inkageo

Już link nie działa.. Tutaj było zdjęcie katalogowe, one były w różnych kolorach:
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,7951.msg1267167.html#msg1267167
No i nie mają udziwnień z tyłu, normalne kieszenie.
Imagine there is no hate

Kasia

szkoda, ja własnie takie wyższe a nie za wysokie potrzebuje

inkageo

Aaaaa te wyższe to te materiałowe, bo dżinsy niskie.
Imagine there is no hate

Kasia

a to dupa :(

ale i tak do zary musze zajrzeć, bo te czerwone co ostatnio kupiłam sa super

abkasia

inkageo

Mnie najbardziej cieszą zakupy na wyprzedażach, za wszystko poniżej 200 zł zapłaciłam :D :beer:
Imagine there is no hate

mary

Inka, dżinsy leża idealnie. Dla mnie w Zarze to też rzadkość. A te ceny! to już w ogóle mega cufal miałaś ;)

Norka

Dziewczyny, co myślicie o takim płaszczu? Nada się jako lekarstwo na jesienną deprechę?

konwalia

jak dla mnie nada, ale do gladkiej i stonowanej bazy, z topem z foto mi nie lezy

konwalia

na pewno nie bordo, przy zmarznietej twarzy ;)

nie wiem jaka masz karnacje, mi sie ta musztarda lub turkus widzi

Norka

Cytat: konwalia w 02 Wrz 2012, 16:35:52
na pewno nie bordo, przy zmarznietej twarzy ;)
nie wiem jaka masz karnacje, mi sie ta musztarda lub turkus widzi
Mojej twarzy nic już nie pomoże :P Ale poszukam musztardy, thx :beer:

wrobelek0403

dla mnie zbyt pstrokaty ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

no ja jestem frakcja taka, ze raczej za, ale ten akurat mnie nie zachwycil
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

ale jaka anty?? jest kompletnie nie w moim guscie.

mogłam napisac ze jest ohydny ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

damka

dostałam kartę rabatową 20% do simple.
W tym tygodniu idę po moje buty   :dance: :dance: :dance: ale jak coś potrzebujecie/chcecie/musicie mieć to proszę o sygnał. Zawsze to 20% mniej wyrzutów sumienia ;)

Norka

Cytat: wrobelek0403 w 02 Wrz 2012, 18:58:43mogłam napisac ze jest ohydny
Pisz, pisz - o to mi właśnie chodziło :D
Od paru sezonów wszystko gładkie a tu nagle coś takiego :crazy: Nie byłabym sobą, gdybym się nie zainteresowała ;) Ale sama nie wiem, co o tym myśleć ;D

wrobelek0403

słowo "pstrokacizna" najlepiej oddaje charakter tego odzienia. za duzo wszystkiego na raz: kolory które po dwa ładnie sie komponują, w kilka az sie gryza, duzy wzor, w dodatku czesc wzrosu jest dwukolorowo-przecierana, do tego jeszcze kołnierz i wielkie guziki. brak tylko koronek ;)

Norka

Roger, Ma'am ;) A jakby ci wpadł w oko jakiś kolorowy bardziej akceptowalny, to mogłabyś wkleić?

wrobelek0403

Cytat: Norka w 02 Wrz 2012, 18:19:04
Roger, Ma'am ;) A jakby ci wpadł w oko jakiś kolorowy bardziej akceptowalny, to mogłabyś wkleić?

jasne. :D

zwierzatko_mojej_mamy

piekne takie swetry w tym sezonie ma stefanel, ale ceny sa tragiczne 1500-2300
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl