Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

justynaaaa2

inkageo pierwsza fajna, widziałam je fajne są te kołnierzyki :) i sweter fajny, ale ta druga dla mnie nieeee  :blush: te skosy to mi się kojarzą z takimi bluzkami stadionowymi co kiedyś co druga nastolatka w takich chodziła  :blush:

konwalia

ja solara lubię, ale ja się noszę na 40+ ;) najbardziej lubię zestawy 40+ i 50+ w ts na modowych stronach :D
ale wkurza mnie, ze nie trzymają jakości i rozmiarówki, tylko że ja kupuję w outlecie, bo normalnie za drogo

inkageo

Dzięki! Wróbelku masz rację, muszę sprawdzić jak z tymi guzikami na plecach..
Justa ona na żywo wygląda całkiem porządnie, to taki grubszy sukienkowy materiał, nie jest tandetna :)
Imagine there is no hate

konwalia

mi się podoba pierwsza i sweter

mignon

ja solara kiedyś lubiłam, później stwierdziłam, że mają tak charakterystyczne wzory i niby co sezon nowe, a jednak takie same ;), że jakoś mi się znudził
ale swetry od nich mam już kilka lat i absolutnie nic się z nimi nie dzieje, dyżurna sukienka na każdą okazję też wygląda ciągle jak nowa

z simple nie mam nic, ja się nie noszę tak elegancko, poza tym u nas jest tam cholernie niemiła obsluga

justynaaaa2

inkageo nie no spoko, może i jest fajnie wykonana :) skojarzył mi się tylko ten skos na dole ;)

mobka

Mnie sie tez sweter podoba.

Dodany tekst: 05 Gru 2012, 20:51:29

I pierwsza bluzka.

jusia

mnie sie podobaja pierwsza i druga, przy czym pierwsza baaaaardzo, sweter taki se, sukienka beeee
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

ddu

ja lubię Solar
mam sweter chyba 4 lata i ciągle go noszę, na okrągło, najlepszy jest!

dziś mierzyłam obcisłe sweterki, jesden z jakby koronkową górą, drugi z zamkiem z boku, niestety za drogie, kupiłam inny w tatuum, ale jakość o wiele gorsza
a potrzebuję do jednej spódnicy

tiliam

Inka

Mnie sie podoba bardzo 1 bluzka - świetny ten kolnierzyk!
I sweter :)
W sukience tez fajnie wygladasz
Najmniej ta ze skosami

Dodany tekst: 05 Gru 2012, 21:16:01

Co do solara to ja nie mam żadnej rzeczy z tego sklepu
Mi sie tam nigdy nic nie podoba
I ceny z kosmosu
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sonja

No to ja mam pecha. Bo na trzy rzeczy kupione tam, dwie popruły się prawie od razu ;D

ddu

ja kupowałam a outlecie

mam kolezakę, kt. świetnie się tam ubiera, wygląda z klasą, ale młodo.
gdybym miała kasę, bym tam kupowała co tydzień ;)

ceny z kosmosu, ale te ciuchy są bardzo trwałe

Justynna

inkageo, podoba mi się pierwsza bluzka i sweter. Sukienka nie. A druga jest jakaś kosmiczna i kojarzy mi się ze Star Trekiem  :blush:

ddu

Cytat: sonja w 05 Gru 2012, 21:17:48
No to ja mam pecha. Bo na trzy rzeczy kupione tam, dwie popruły się prawie od razu ;D

a ja mam dwie torebki, jedna od święta uzywana, drugą mam tak samo długo jak sweter, czyli ze 4 lata. no zaczęła się właśnie drzeć, ale ja tam tony noszę.
półgolf w końcu stracił kolor
no i mój sweter absolutnie ukochany :D
i jakieś dodatki, rękawiczki, czapka, pasek... korale jakieś, takie tam

mary

inkageo dla mnie najfajniejsza jest bluzka nr 1 i sweterek  :thumbup: Sukienka byłaby ok, gdyby miała inaczej zrobiony dekolt (ten z aksamitu). Bluzka nr 2 jest wg mniej najsłabsza z tego zestawu, ale może faktycznie na żywo lepiej wygląda.

zosia2007

mi sie podoba pierwsza i sweter
druga i sukienka nie

inkageo

No to ja już nic nie wiem :D Miałam iść po drugą dzisiaj :D
Chyba poczekam na wyprzedaże ;) Ale przecież nie mam w co się ubrać ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo ja mam identyczny sweter i nie nosze ;P znaczy bardziej w nietoperza idzie i jest lepszy jakosciowo niz ten z mohito i tez ma cwieki w tym samym ukladzie na ramionach ;P
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

Cytat: inkageo w 05 Gru 2012, 19:14:05Sweter fajny, bo w biuście luźny. Jak będzie za pół ceny to go kupię

wygląda niestety jak 7 rozmiarów za duży

inkageo

Oversize teraz modne ;D
Ja się dobrze czuję, ale wyceniam na 50 zł ten look :D
W Lądku mi się przyda ;)
Imagine there is no hate

abkasia

Inka jestes cudownie szczupla.. :)

aja