Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

fasolka1980

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Tak, ze stradivariusa, zamszowa. One były po 300 zł, czyli w sumie niedrogie, a przed moimi urodzinami zrobili dodatkowo promocję -20%. 240 zł to już całkiem dobra cena ;)

Dodany tekst: 30 Lis 2012, 11:06:32

Się łamałam, bo po co mi teraz na zimę.. No ale M. mnie przekonał :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

dzieki dziewczyny :beer:

inkageo jaki miły prezent :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

wrobelek0403 ale z Ciebie laseczka! Też zazdroszczę takich nóg ;)

Inka, fajnie mieć takiego przekonującego męża ;)

magdalinska

wrobel wow swietnie wygladasz :)
inka fajna :)

golinda

Cytat: inkageo w 30 Lis 2012, 09:30:09
Super! Bardziej podoba mi się z bluzką na zewnątrz :)

i mię też!

golinda

ta mi się podoba,mierzyłam dzisiaj (tylko pasek jak na mój gust do wywalenia)
poczekam aż przecenią

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269209/827355/POLIESTROWY%20P%C5%81ASZ%20Z%20PASKIEM

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

sonja

Nie wiem co jest w artykule, bo nie chce mi się czytać, ale gdyby Solar upadł wcale bym się nie zdziwiła. Moim zdaniem relacja jakość-cena jest u nich wyjątkowo mierna.

wrobelek0403

sonja teza jest taka, ze solar upada, bo Polacy wolą sie ubierac w dyskontach ;)

sonja

wrobelek0403 a to ciekawe ;D to musi być tęgi mózg, ten kto do takiego wniosku doszedł.

wrobelek0403

Cytat: sonja w 04 Gru 2012, 20:46:40
wrobelek0403 a to ciekawe ;D to musi być tęgi mózg, ten kto do takiego wniosku doszedł.

lol lol lol

mayagaramond

Czekaja mnie wieksze zakupy, nadszedl czas na wymiane szafy;)

Chce poczekac na przeceny po nowym roku i ruszyć na podbój;) 
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Cytat: didi_loczek w 05 Gru 2012, 15:18:31mayagaramond a masz coś konkretnego w planach?

Potrzebne mi porzadne swetry, topy, bluzki. No
Ogólnie"Basics", bo moje są znoszone. Zawsze mówiłam, ze przecież mam i golfy i kardigany, no mam, ale ich lata świetności juz minęły ;);)

Dziur co prawda nie mają, no ale do pracy nie bardzo ;)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: doda w 04 Gru 2012, 20:37:46
i te wzory takie starobabowe ;D

nie zgodzę się
oczywiście gdyby ubrać się od stóp do głów w solarze, może i by było starobabowo, ale można wybrać sporo fajnych rzeczy
bardzo lubię ich spódnice ołówkowe, sukienki dzianinowe, swetry
a do jakości nie mam zastrzeżeń. rzeczy kupione kilka lat temu, prane w pralce wyglądają świetnie. w przeciwieństwie do np. HM czy Reserved... z tym że kupione w HM w niemczech długo wyglądają dobrze :hmm:

inkageo

Poszłam kupić sobie jakąś szmatę w mohito na poprawę humoru, namierzyłam się, namęczyłam, jak już przełknęłam wysokie ceny i uznałam, że najbardziej przyda mi się ta biała z długim rękawem i jest najtańsza, to przy kasie się okazało, że terminal nie działa, bankomat daleko, a ja mam 30 zł  :crazy:
Wracać po nią?
Ta pierwsza z kulkami na kołnierzyku bardzo mi się podoba, ale 120 czy 130 zł to za dużo..
Imagine there is no hate

golinda

pierwsza fajna (tzn. kołnierzyk), druga też ciekawa, sweter nie, sukienka też nie

inkageo

Sukienka jednak nie jest w "moim stylu", jakoś tak tanio się w niej czułam. Ale o dziwo nieźle leżała. I ona z takiego cienkiego aksamitu..
Z topem na sylwestra oczywiście będzie problem.. Nic mi się nie podoba, albo nie nadaje się do mojej figury.,.

Dodany tekst: 05 Gru 2012, 19:14:47

Sweter fajny, bo w biuście luźny. Jak będzie za pół ceny to go kupię ;)
Imagine there is no hate

ziuta

dla mnie pierwsza ok, ale bez szału, druga bardzo, bardzo, reszta nie

inkageo

Ta pierwsza na żywo jest lepsza i na plecach ma kulkowe guziczki, ale trochę cisnęła mnie w szyję jak się do końca zapięłam..
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo a nie beda te guziki gniotły jak sie oprzesz na krzesle?? :knuje: bo bluzka ładna :)