Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

inkageo

Od rana straszne dylematy... Brać czy, nie? Zamszowa kurtka za 240 zł to chyba znakomita inwestycja..
Ale teraz? Na zimę? Bez sensu... No i miałam trochę oszczędzać ;) No ale żeby nie żałować, nie?
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/50109552/31008/1432508/Zamszowa%2Bkurtka
Imagine there is no hate

marax

jedni inwestuja w zloto inka w ciuchy ze stradivariusa  :rotfl:

inkageo

I kto na tym lepiej wyszedł? :D

Dodany tekst: 23 Lis 2012, 08:51:15

Się porobiło z tym amber gold  :rotfl:
Imagine there is no hate

marax

Cytat: inkageo w 23 Lis 2012, 08:50:13
I kto na tym lepiej wyszedł? :D

Dodany tekst: 23 Lis 2012, 08:51:15

Się porobiło z tym amber gold  :rotfl:
stara oni zrobili błąd że ciebie nie zatrudnili i teraz mają co chcieli

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 23 Lis 2012, 08:41:21
Od rana straszne dylematy... Brać czy, nie? Zamszowa kurtka za 240 zł to chyba znakomita inwestycja..
Ale teraz? Na zimę? Bez sensu... No i miałam trochę oszczędzać ;) No ale żeby nie żałować, nie?
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/50109552/31008/1432508/Zamszowa%2Bkurtka

ja ją mierzyłam, te zamki sa tak chamsko złote, strasznie tandetnie wygladają. :thumbdown:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Cytat: wrobelek0403 w 23 Lis 2012, 09:18:22
ja ją mierzyłam, te zamki sa tak chamsko złote, strasznie tandetnie wygladają. :thumbdown:
Ja też mierzyłam, mi się podoba :) Przy czarnej one się za bardzo rzucały w oczy, a przy tej beżowej już dla mnie spoko :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 23 Lis 2012, 09:47:52
Ja też mierzyłam, mi się podoba :) Przy czarnej one się za bardzo rzucały w oczy, a przy tej beżowej już dla mnie spoko :)

a to luz. ja mierzyłam czarna :) generalnie ładna ta skóra i fajny fason.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

jestynka

Cytat: mobka w 22 Lis 2012, 20:25:03No i pomału trzeba będzie wyprawkę dla siebie na godzinę 0 szykować. Jakieś koszule, biustonosze...

już?
ja jeszcze isę nie zabrałam za to

wrobelek0403

wlazłam dzis do mohito  :mocking: a obiecywałam sobie, ze nie ;) wszystko przez tą premie :D

na razie nic nie kupiłam, wroce z kuponem :)

co myslicie?

mierzyłam jeszcze sweterki, ale jakos zaden mnie nie zachwycił.

Angie

wrobelek0403 pierwsza sukienka świetna. Druga nie.

wrobelek0403

Angie naprawde??? ja myslałam, ze bedzie odwrotnie :D

tu jeszcze widok z tyłu. ta druga zdecydowanie lepiej lezy w talii, ale ma minimalnie za szerokie ramiona.

Angie

wrobelek0403 właśnie nie podobają mi się te ramiona. A to, że ta pierwsza jest luźniejsza w talii nie przeszkadza.

Dodany tekst: 24 Lis 2012, 15:41:34

I pierwsza ma lepszą długość :)

suegro

A mnie zdecydowanie bardziej podoba się druga.
Moim zdaniem wysmukla Cię.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

wrobelek0403

dzieki su :beer:

a dziewczyny, wezcie tez pod uwagę, ze te zdjecia są robione z góry, wiec sylwetka nie układa sie idealnie, no i kiecki wydają sie dłuższe, ta druga jest dokładnie przed kolano.

Angie

Zgadzam się, że w tej drugiej szczuplej, ale ładniej w tej pierwszej ;D

justynaaaa2

wrobelek0403 mi też pierwsza się bardziej podoba :)

wrobelek0403

w sumie to obie mi sie podobaja :D

mobka

Pierwsza świetna, druga ok ;) Jaki jest materiał tej pierwszej? Coś rozciagliwego? Dam rade tam brzuch zmieścić?

justynaaaa2

mobka ja mam taką jedną z mohito krojem bardzo podobną do tej pierwszej ale bez rękawów (noszę ją na bluzki) i golf ma symetryczny a nie na bok, ona jest z takiego jakby cienkiego kocyka :D nie rozciąga się za bardzo
zawsze była luźna, teraz już robi się opięta, ale brzuch mi na razie wchodzi, więc jeśli to podobny krój to myślę że na mały brzuch ok, ale na taki większy to już ciężko  :hmm:

mobka

No na telefonie słabo materiał widać a o świętach ewentualnie myślałam.

konwalia

wg mnie w pierszej dominuje biust
dla mnie druga

wrobelek0403

mobka tak jak pisze justyna, to jest taka niby dzianina, ale nie rozciaga sie za bardzo. ciezko sie ją nawet przez głowe wkładało.

goga

jak dla mnie też druga i zgadzam się z Konwalią

ja się wybieram we wtorek, oni chyba internetowego sklepu nie maja?
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

goga

:beer:   i kupuj tę kieckę :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)