Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

malutenka fajna ta kiecka, zwłaszcza koronka na dole :D :D szkoda, ze nie ma dokładniejszych zdjec.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

dla niezdecydowanych, co do czego pasuje- gotowe zestawy :D
http://answear.com/zestawy/zestawy.html

gdyby któraś coś chciała, ja mam jakieś bony zniżkowe, oddam chętnie

abkasia

jezu chce na zakupy......

ddu

abkasia

ddu

bo nie mam kasy . nic a nic

marax

Cytat: ddu w 21 Lis 2012, 18:51:12
bo nie mam kasy . nic a nic
oooo to tak jak ja ..........

kamu2

Kupiłam sobie kurtkę w takim dziwnym kolorze niby khaki niby szary...no sama nie wiem co to za kolor, zastanawiam się tylko jaki kolor szalika i czapki dopasować
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

ddu

Cytat: marax w 21 Lis 2012, 19:02:13
oooo to tak jak ja ..........

tylko  u mnie to już stan pernamentny i naprawdę mam go dość
a ty podpisałaś umowę ;)

marax

Cytat: ddu w 21 Lis 2012, 19:09:24
tylko  u mnie to już stan pernamentny i naprawdę mam go dość
a ty podpisałaś umowę ;)
bedzie bolało jak wroce na specjalizacje tam kasa duzo nizsza .

abkasia

Ech.. Zawsze cos...i te ciuchy taakie drogie...

wrobelek0403

ja na wszelki wypadek nie chodze po sklepach. cały listopad nie byłam i w grudniu tez nie bede. po co sie wkurzac.

pojde w styczniu na przeceny :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

w sumie to ja nie wiem kiedy pojde mamy takie wydatki ze pewnie za kilka lat ...........

mignon

Cytat: wrobelek0403 w 21 Lis 2012, 20:05:00pojde w styczniu na przeceny

ja też, jak schudnę

wrobelek0403

marax ale w czyms chodzic musisz :) chocby do pracy :) lepiej zaopatrz sie teraz, poki masz pensje lepsza niz na specjalizacji :D

marax

Cytat: wrobelek0403 w 21 Lis 2012, 20:19:30
marax ale w czyms chodzic musisz :) chocby do pracy :) lepiej zaopatrz sie teraz, poki masz pensje lepsza niz na specjalizacji :D
jak policze niazaplacone rachunki to nic nie zostaje :) ehhh no blogoslawie te fartuchy

suegro

A mnie by się przydały nowe ciuchy a strasznie nie chce mi się kupować. :/ Znów mam jakąś niemoc shoppingową.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

marax

Cytat: suegro w 21 Lis 2012, 20:28:45
A mnie by się przydały nowe ciuchy a strasznie nie chce mi się kupować. :/ Znów mam jakąś niemoc shoppingową.
o u mnie to chyba tez ten problem . Nawet jak mam kase to wchodze do sklepu i mi jakos slobo sie robi ,duszno ,zle mam ochote wyjsc szybko .

abkasia

Cytat: mignon w 21 Lis 2012, 20:06:50
ja też, jak schudnę

o mnie to walasnie powstrzymuje!

suegro

Cytat: marax w 21 Lis 2012, 20:36:16
o u mnie to chyba tez ten problem . Nawet jak mam kase to wchodze do sklepu i mi jakos slobo sie robi ,duszno ,zle mam ochote wyjsc szybko .

Mnie zakupy po prostu męczą. Nie lubię mierzyć a poza tym zwykle mało rzeczy mi się podoba.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

mignon

Cytat: marax w 21 Lis 2012, 20:36:16

ja też, a już jak w sklepach młodzieżowych słyszę taką dudniącą muzykę, to się agresywna robię, nie wiem jak można coś na spokojnie mierzyć, jak taka durna muza wali mnie po uszach  :crazy:

konwalia

Cytat: mignon w 21 Lis 2012, 21:35:12cze
o tak, to jest masakra, dlatego ja nie mam nic z bershki i stradivariusa

fasolka1980

tez mam niemoc shoppingową, nie wspominając o tym ,ze zakupy ciuchowe z dziecmi to masakra

jakoś mam ostatnio wielkie pragnienie bardziej pozbywania się rzeczy, niz gromadzenia.

marax

jeszcze te lustra . Jakies takie ostre ze widze odrazu same mankamenty urody i mam ochote uciekac z krzykiem .

mignon

Cytat: konwalia w 21 Lis 2012, 21:43:27dlatego ja nie mam nic z bershki i stradivariusa

:highfive: