Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

http://www.bardzostudio.com/srednie/136-torba-z-klapa-z-blado-rozowej-skory

Ta ma piękny kolor, ale nie ma podszewki i pasek jest różowy tylko z jednej strony...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magdalinska

ochnik albo batycki

golinda

też się tak waham ;)
batycki chyba bardziej uniwersalna - i do kurtki i do płaszcza :hmm:

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

inkageo

Imagine there is no hate

zuzia

marax

Cytat: inkageo w 14 Gru 2014, 00:10:07
Zdecydowanie ta:
http://sklep.batycki.pl/dla-niej/torebki/torebka-wz-23-nova-czarna.html
ta moja z lidla z bardzo podobnego materiału byla cena 3x mniejsza. Ja czekam na kolejną akcję wittchena zeby nabyć następną.

golinda

marax, wg mnie batycki ma zupelnie inny styl niz wittchen. material tez wydaje mi sie zupelnie inny.

inka, Twoja odpowiedź znam bez pytania ;)

zwierzatko_mojej_mamy

pierwsza, li i jedynie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

ochnik :)
mogę się założyć, że masz ze 2 podobne do tego batyckiego i te złote klamerki mnie nie przekonują ;)

golinda

justa, właśnie do tego ochnika mam dwie podobne :D bo ona taka 100% elegancji, obcas, płaszczyk. do kurtki nidyrydy
a batycki do kurtki też pasuje. mam identyczną w innym kolorze

niestety też źle na mnie działa to złoto ;)

szelma

Happy Bag najlepsza, ale to mówiłam ja, szelma :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

fajna, :D tylko co do niej włozyc??? moj portfel sie moze zmiesci, ale komórka juz pewnie nie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Oooo ja dostałam zestaw kosmetyczek Furli, nawet nie wiedziałam, że to takie drogie!
Imagine there is no hate

marax

Cytat: inkageo w 17 Gru 2014, 00:09:54
Oooo ja dostałam zestaw kosmetyczek Furli, nawet nie wiedziałam, że to takie drogie!
w renomie jest sklep torebka która mi się podobała ok 900 zł więc wcale nie jakis mega kosmos. A może jakąś tanią wypatrzyłam.

mayagaramond

Ona nie jest mała, dla mnie ma normalny rozmiar (34x23x12), widziałam ją też na żywo i jest z mięciutkiej skóry (nie lubię twardych skór).

Furla ma różne ceny, niektóre modele można dostać w outletach za 100€.

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 17 Gru 2014, 08:58:02Ona nie jest mała, dla mnie ma normalny rozmiar (34x23x12), w

a nie to luz :) kolor przepiekny :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

wrobelek0403

pierwsza ładniejsza :)

mayagaramond

Tez mi sie bardziej podoba :) To jest nowa kolekcja, wiec moze za jakis czas dorwe ja na przecenie albo jakies promocji.

tomajka

Ja właśnie nowych kolekcji nie kupuję , zawsze czekam aż potanieją.