Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mobka w 24 Wrz 2013, 11:43:45
A powiedzcie mi, jak przechowujecie torebki?
rzucam gdzie popadnie :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

No wlasnie ja tez i mnie to wkurza ;D Szukam jakiegos sprytnego rozwiazania ;)

konwalia

Mam dwie szuflady w malmie, a te wyjściowe w koszu na górnej polce szafy...a chodzę z jedną torebka zazwyczaj

Dodany tekst: 24 Wrz 2013, 12:37:16

Te lepsze wkładam w szmaciane woreczki

damka

a do niektórych jeszcze wkładam papier bo już mi sie kilka odkształciło

Golinda- bardzo ładna - w moim biurowym  stylu :)

golinda

Cytat: mobka w 24 Wrz 2013, 11:43:45
A powiedzcie mi, jak przechowujecie torebki?

ja mam półkę w szafie w wiatrołapie
ale marzy mi się specjalny wieszak

justynaaaa2

mobka ja mam taki kosz wiklinowy zamykany i trzymam go w szafie na samej górze (sama po niego nie sięgnę)
ale generalnie to mam tak jakieś starocia, bo aktualnie mam 1 torebkę z którą teraz chodzę i 1 małą, którą zabieram na wyjazdy to mój cały stan posiadania ;D

emcia

w dużej walizce i na wieszaku

mobka

No ja mam 3 torebki, w tym jedna szmaciana. Ale muszę coś kupić i nie chciałabym, żeby się od razu zniszczyła od rzucania byle gdzie.

wrobelek0403

torebę używaną na codzien wieszam na klamce od łazienki albo stawiam na krzesle w sypialni.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magoo

poświęciłam jedna półkę w szafie, trzymam tam wszystkie

zwierzatko_mojej_mamy

a ja jestem zalamana, moja wymarzona torebka z maziajami z parfois jest zajebista, ale ma uszy krotsze nie do zastosowania jesiennego (za male oczka i na rekaw nie wejda), co prawda jest dluzsze pojedyncze ucho, ale jak na nim sie zawiesza na ramieniu, to ucho krotsze zewnetrzne streczy poziomo w bok i powiewa i wyglada debilnie... ;(

www.annawilk.pl

wrobelek0403

a mnie ta wpadła w oko :D

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/torebki/du%C5%BCe-torebki/torba-shopper-z-ozdobnymi-k%C3%B3%C5%82kami-c269203p1385014.html

kolor jak lubie - miałam kiedys taką, ale umarła :D , duza, z kieszonkami i krótkimi rączkami.

myslicie, ze bedzie pasowac do miodowych oficerek?? :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Ten zielony kolor?
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, tak zielony. na zywo jest ładniejszy niz w necie.

inkageo

Imagine there is no hate

zuzia

wrobelek0403
ładna :)

wrobelek0403

didi_loczek

wrobelek0403 lepsza ta z Zary. No i moim zdaniem ta butelkowa zieleń lepiej będzie pasować do miodowych butów ;).

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

zuzia

wrobelek0403

zwierzu wiem :D ale chyba wolę tą zarową, mimo ze sztuczna :D