Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

;)

inkageo

Ech...ta mi się zamarzyła, ale cena pewnie mnie zabije ;) Jeszcze jej nie znalazłam.
Imagine there is no hate

golinda

a mi obecnie ta:
ale to deni cler, nowa kolekcja, pewnie cholernie droga

dragonfly

Cytat: golinda w 22 Mar 2013, 10:07:56
a mi obecnie ta:
ale to deni cler, nowa kolekcja, pewnie cholernie droga
fajna! a oni maja sklep internetowy, bo nie widze....

golinda

nie, nie mają. na szczęście :D

justynaaaa2

inkageo zlokalizowałaś juź tą zielono brązową torebkę co wyżej wklejałaś? Właśnie ją widzę w gazecie :D to simple cena 800 zł ;)

damka

piękne torby znalazłam o dziwo w Gino Rossi. Piękne kolory i duże :)))))

inkageo

Cytat: justynaaaa2 w 25 Mar 2013, 12:31:16
inkageo zlokalizowałaś juź tą zielono brązową torebkę co wyżej wklejałaś? Właśnie ją widzę w gazecie :D to simple cena 800 zł ;)
Uuuuuu no takiej ceny się spodziewałam niestety ;D Dzięki! :beer:
Imagine there is no hate

kamu2

Dziewczyny jak macie ochotę to na fb zrobiłam konkurs do wygrania torebka , może nie taka za 800 zł, ale też fajna :)))
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=355623751206550&set=a.225203547581905.37411.216916951743898&type=1&theater
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

wrobelek0403

kamu2 eee no, ja chce taką torbe, a nie mam fejsbuka  :crying: :crying:

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

no nie można mieć wszystkiego, wróbej :d
ty masz z 10 torebek, ja mam jedną i fejsbuka :D
to teraz chcę drugą, a co!
taka by mi się do pracy przydała, a nigdy takiej nie kupię, bo zawsze jest coś pilniejszego, np. torba na wszystkie okazje ;)

wrobelek0403

wcale ze nie, mam dwie :knuje: no i sakwe rowerową, a to sie nie liczy :P

a ta karmelowa idealnie pasowałaby mi do oficerek, co je kupiłam miesiac temu :dreaming: chciałam nawet kupic z zarze, ale cos znikneły :zly:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

kamu2

wrobelek0403 załóż konto anonimowe ;) Torba jest naprawdę fajna, zdjęcia robię sama, więc nie oddają tego jak w realu wygląda.  Fb to chyba najtańsza reklama  ;)
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

goga

ja tez mam jedna torbe - na szczęście mam fb :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ddu

kamu i jak ty podzielisz tę torbę? :D

Dodany tekst: 27 Mar 2013, 10:05:14

i na jakich zasadach ją przyznasz?
my tu zaraz regulaminu konkursu zażądamy :D

Dodany tekst: 27 Mar 2013, 10:05:18

i na jakich zasadach ją przyznasz?
my tu zaraz regulaminu konkursu zażądamy :D

wrobelek0403

kamu2 a daj linka do allegro. to moze kupie po prostu. :knuje:

mozna liczyc na jakis rabacik?? :D :D

zosia2007

kamu a to ty ten konkurs organizujesz?

goga

Wróbel - allegro i chyba strona www.supertorebki.pl - może mężowi podpowiem ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

edit, juz znalazłam.

ona jest sztywna, jak ta z zary?

errata

tez potrzebuje torebki.

kamu2

Cytat: wrobelek0403 w 27 Mar 2013, 10:19:24
edit, juz znalazłam.

ona jest sztywna, jak ta z zary?
tak sztywna jest . Na stronie można ją kupić www.supertorebki.pl
ddu z osób które udostępniły i polubiły wylosujemy jedną. W sumie pierwszy raz coś takiego robimy

ishka82

Cytat: kamu2 w 26 Mar 2013, 21:24:42
Dziewczyny jak macie ochotę to na fb zrobiłam konkurs do wygrania torebka , może nie taka za 800 zł, ale też fajna :)))
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=355623751206550&set=a.225203547581905.37411.216916951743898&type=1&theater
już wzięłam udział :) i coś czuję, ze drastycznie wzrośnie Ci ilość "lajków", bo widzę, że już moja pozastrefowa koleżanka bierze udział w konkursie :D

kamu2

Cieszę się bardzo , zawsze to jakaś forma promocji, szczególnie jak się nie ma kasy na konkretniejszą reklamę.

wrobelek0403

moze jak ogarne temat, to załoze konto na chwile :D

ddu

no, moja koleżanka spoza strefy tez chce torbę
nie ma się co dziwić, super są

powodzenia, kamu!