Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

ja wczoraj nabyłam dwie
jedną w mango, a drugą w solarze

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

Cytat: doda w 01 Mar 2013, 20:56:09
ddu juz szukam :D

widzialam, piekna boska, ale cena taka, ze wstyd mi napisac,

jeszcze raz mi powiedz gdzie? :)

w pdt, obok kopernika
chyba na 2 piętrze, tam jest taki sklep, w kt. torebki i za parę tysięcy...ale jak przecenione, to i za 300 zł kupisz
zaraz się nauczę przesyłać zdjęcia z telefonu na kompa i wstawię

Dodany tekst: 02 Mar 2013, 20:47:08

i moja torba, nie jest skórzana, ale bardzo dduowa ;)
jestem do niej w pełni przekonana

ddu

doda, ale tam są też takie całkiem eleganckie, mnie oczarowała Furla, ale nie da się jej nosić na ramieniu... i pałętać się w niej po knajpach ;)
i jedna boska w kolorze ciemnego różu...
a ta moja jest taka, że i na koncert, i na piwo, i na spotkanie. papiery pomieści, tablet też, wygląda porządnie, a ja się nie czuję przebrana

ddu

kupowałam we środę... myślę, że tak długo, jak nikt nie kupi tych torebek, to będą. a do pdtu prawie nikt nie chodzi...

ddu

:) to jest na samym rynku. obok pomnika kopernika. domy towarowe PDT. tam jest kilka fajnych sklepów, ale głównie drogie marki. np. ciuchy Kupisza są. w Toruniu! i tam, chyba na 2 piętrze jest butik z torebkami, od razu na przeciw ruchomych schodów.
http://www.pdt.torun.pl/

goga

Cytat: ddu w 02 Mar 2013, 21:15:24mnie oczarowała Furla

a jak była cena?
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ddu

wiesz co... chyba po przecenie 400 czy 500
pamiętam, że myślałam, że lepiej wydac tyle na furlę niż na torbę z sieciówki...
ale tę oglądałam już z miesiąc temu, stwierdzilam, że nie dla mnie, więc teraz się jej nie przyglądałam

ddu

goga

Cytat: ddu w 02 Mar 2013, 21:35:36chyba po przecenie 400 czy 500

kurcze - to rewelacyjna cena !!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ddu

no dokładnie!!!!
ja za tę moją zapłaciłam 270 zł! fakt , nie ze skóry, ale pięknie odszyta

malutenka

kupiłam dziś, bo ze swoją torbą już wyglądałam jak kloszard http://www.parfois.com/index.php?pais=pl&id=51&idp=6994 nie jestem przekonana w 100% do takich krótkich rączek, ale wszystko mieści no i więcej jak 100 za torbe już nie dam, bo po 8-10 miesiącach i tak będzie wyglądała jak obraz nędzy i rozpaczy, musiałabym mieć chyba torbę z adamantium, żeby było inaczej.

wrobelek0403

fajna :) i moze Ci dłuzej posłuzyc, kolezanka kupuje w tym P. i chwali, ze trwałe. moja zarowa po pol roku ma juz wytarte rogi :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 11 Mar 2013, 18:02:22kolezanka kupuje w tym P. i chwali, ze trwałe.
trwale ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

Niedobrze, fajna. A już miałam cos innego na oku, a kilka z tego p. mi się podoba.

wrobelek0403

ja sie twardo trzymam, za jakis czas zamierzam kupic taką z zary w kolorze miodowym, ale cos jej na stronie nie ma.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

fajna :) co jakiś czas zaglądam sobie do ich sklepu jak jestem w galerii, zwykle kilka mi się podoba :)
ale już chyba w końcu dorosłam do jednej a porządnej torebki ;D
mam tą batyckiego od listopada i jestem z niej bardzo zadowolona :) muszę sobie na sezon letni sprawić jakiś porządną jasną i tak przebimbam kilka lat z tymi dwoma zamiennie ;)
jednak jest różnica w użytkowaniu porządnej skórzanej a tych wszystkich sztucznych co miałam do tej pory, a to rączki przetarte, a to rogi się ścierają, jakieś nitki wyłażą, podszewka się dziurawi :crazy:

mobka

Te sztuczne mają jedną zaletę, da lżejsze niż skóra. Ja mam na oku jedna z reserved. Taka na codzień do wózka mi potrzebna. Zastanawiałam się nad tą jasna z Batyckiego, ale chyba szkoda mi jej na spacery. I nie wiem czy nie za sztywna będzie.

justynaaaa2

mobka mówisz o tej co inka ją wynalazła? jeśli tak to wg mnie one się zupełnie nie nadają na spacery z dzieckiem ;) one są duże i dość sztywne i wg mnie zdecydowanie do noszenia w ręku, ja jej w ogóle na ramię nie zakładam a mam tą trochę mniejszą wersję 
dla mnie na spacer z wózkiem to lepsza jakaś mała przez ramię a najlepiej zupełnie bez :D

inkageo

Kuszę te co mają Gdańsk pod ręką.. Faaaajna ta miodowa, ciekawe ile kosztuje.
Imagine there is no hate

mobka

Justynaaa, ale ja torebkę zamiast torby do wózka potrzebuje, wiec musi mi wejść pielucha, tetra, chusteczki, ew. butla itd. Wiec potrzebuje czegoś średnich rozmiarów.

golinda

mobka, zapytaj Inkę gdzie się wkłada takie rzeczy w wózku lol

inkageo

No jak to? Do budy, nie? :D
Imagine there is no hate

golinda

przecież dzieciak się posunie, nie? :D

inkageo

No kto leży w pełnym wyproście? :D A buda taka duża :D
Imagine there is no hate