Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jusia

mam :) czekała po powrocie ze szpitala :) bardzo ładna :)
później zrobię zdjęcie- mam brązową jednak, chociaż to chyba camel nie jest, trochę ciemniejszy
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

ddu

jusiu, zazdroszczę!!!!!!!

iksa_nl

da rade czy babciowa?
tania ;)

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

babciowa i smutna
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

iksa_nl

nawet za mniej niz 100 pln? ;)
szukalam ciemnej i w miare pojemnej, takiego jakiegos klasyka bez udziwnien i nie ze zlotym.

wrobelek0403

zosia2007

Cytat: didi_loczek w 04 Lut 2013, 13:53:45Czemu Reserved nie ma sklepu online.
ma miec od tego roku ;)

didi_loczek

zosia2007 o, mój brat się ucieszy :D. Ma już dość kupowania damskich butów, ciuchów i torebek :D.

iksa_nl

no na ta druga sie czailam, ale chyba za dlugo sie zastanawialam bo juz jej u nas nie ma w zadnym Re.
tej pierwszej tez.
ta trzecia mi sie nie podoba.

Dodany tekst: 04 Lut 2013, 14:14:12

Cytat: zosia2007 w 04 Lut 2013, 13:56:41ma miec od tego roku

juz mieli miec we wrzesniu zeszlego roku ;)

wrobelek0403

to na allegro  :)

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 04 Lut 2013, 13:51:19ciemne i bez udziwnien:
http://www.reserved.com/pl#/collection/woman/bags/U3246
http://www.reserved.com/pl#/collection/woman/bags/T8722_2
http://www.reserved.com/pl#/collection/woman/bags/U3245_2

wrobelku
bighug bighug bighug i duuuuuże  :beer: za te torebki!
właśnie odłożyłam sobie tą drugą w RE jupi potrzebowałam normalnej czarnej torebki a ta jeszcze kosztuje przyzwoicie. wypada sobie w lutym jakąś przyjemność zrobić :)

ps. didi pewnie też ci poleje :D :D :D

wrobelek0403

zuzia, spoko :D

i tez załuje, ze nie mają sklepu on-line, bo w stacjonarnych szybko wiele rzeczy znika.

zuzia

Cytat: didi_loczek w 04 Lut 2013, 15:59:02
zuzia udało się? Dla mnie też? :D :D :D
odłożone są 2 :)
muszę jeszcze namówić M., żeby ze mną pojechał i nie rozniósł sklepu, ale tam jest fajny plac zabaw to moze da się przekonać :)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

maya, fajna :D i jaki piekny kolor :dreaming:

mayagaramond

wrobelek0403 zobaczyłam u babki z pracy pomarańczową do laptopa, ale nie znalam marki i wczoraj wreszcie udało mi się wypatrzeć ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

a ja miałam już w bialconie odłożoną, ale jak po nią poszłam, to nie było
miała być jutro, ale ja miałam spotkanie, na kt. nie wypadalo mi iść z tabletem w bawelnianej torbie...
i mam świetną i love moschino. o. za rozsądną cenę

wrobelek0403

ddu

no nie ma w necie, zdjecie muszę zrobić
jeszcze była BOSKA turkusowa jakiegoś rosyjskiego projektanta, ale za 500.
i boska Furla, ale za krotka rączka...

same burżujskie torby,a przeceny po 60 %, już dodzie pisałam, ale powiedziała, że nie szuka torby
a potem w must have, że chce beżową :P