Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

eee, to już by było pretensjonalne i wskazujące przywiązanie ddu do drogiego logo.
reklamówka z leclerca mówi: jestem oryginalna, a wy nie

:D :D :D

Justynna

Cytat: golinda w 04 Sty 2013, 18:14:13
eee, to już by było pretensjonalne i wskazujące przywiązanie ddu do drogiego logo.
reklamówka z leclerca mówi: jestem oryginalna, a wy nie

:D :D :D
No tak masz absolutną rację. Warto się wyróżnić z tłumu :D

inkageo

Moja "nie GAP się" miała dzisiaj premierę :D
Imagine there is no hate

jusia

ddu poczekaj i kup MD,w Łodzi nawet przed wyprzedażami tej torby nie było :(
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mayagaramond

Cytat: dragonfly w 27 Gru 2012, 11:05:30
dzieki laski! si, mullbery :D

spadaj ;)

Zartuje,piekna jest!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

Cytat: mayagaramond w 04 Sty 2013, 20:53:55
spadaj ;)

Zartuje,piekna jest!
moja droga, przylatuj do mnie, jeszcze sa ( tzn tej juz nie ma ;)) ale jakie piekne alexy i bayswater maja   :dreaming:

mayagaramond

dragonfly jestem splukana... Mieszkanie plus jet-set life style;) lol lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

Cytat: mayagaramond w 04 Sty 2013, 21:52:46
dragonfly jestem splukana... Mieszkanie plus jet-set life style;) lol lol lol
dobra, to za miesiac moze? lol

mayagaramond

sonja

A mnie się ta z Massimo WCALE nie podoba.
No, ale ja się nie znam ;)

wrobelek0403

mnie sie tez ta massimo nie widzi, juz fredzlowa lepsza, choc bez szału.

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jusia

wszystko przez ddu ;) siedzę i myślę na "JEJ" torbą, podoba mi się i czarna i camel, ale znalazłam jeszcze taką:
http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/massimodutti/374509/1904503/ELEGANCKA%2BTOREBKA%2BSKORZANA
ta też mi się widzi bardzo, ale nie ma suwaka więc, trochę bez sensu
no to którą ?
http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/massimodutti/370516/1904560/TOREBKA%2BZ%2BKIESZONKAMI%2BPO%2BBOKACH
http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/massimodutti/370516/1904560/TOREBKA%2BZ%2BKIESZONKAMI%2BPO%2BBOKACH

czarna bardziej uniwersalna, ale brązowa chyba na wiosnę- lato bardziej pasuje (oczywiście za taką cenę to będzie torba na lata)

wrobelek0403

camel albo ta pierwsza.

czarna strasznie smutna.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

A ja bym czarnej nie skreślała :)
Imagine there is no hate

jusia

2 osoby 3 opinie :)
podobaja mi sie obie  :headbang: :headbang:

inkageo

Pomyśl jakie masz kolory ubrań i co będzie się lepiej komponowało. Jeżeli dominują ciemne - to weź miodową, a jeżeli jasne, to czarną.
Imagine there is no hate

jusia

Cytat: inkageo w 24 Sty 2013, 10:58:00
Pomyśl jakie masz kolory ubrań i co będzie się lepiej komponowało. Jeżeli dominują ciemne - to weź miodową, a jeżeli jasne, to czarną.
dzięki, tak zrobię :)

ddu

mi kiedyś siog zroibiła analizę kolorystyczną i wyszło, że mam nosić brązowe torebki :d
kiedyś jej nie posłuchałam, kupiłam w promocji czarną i faktycznie - nie lubię jej
ale przydaje się na oficjalne okazje
teraz chcę brązową i już
i nadal nie mam...

jusia, zdecydowałaś się już?

siog

Jusia, ta pierwsza jest idealna!! kolor piekny i pasujacy do wszystkiego. I szczegolnie jezeli wahasz sie miedzy czernia a brazem

jusia

Cytat: siog w 26 Sty 2013, 18:42:12
Jusia, ta pierwsza jest idealna!! kolor piekny i pasujacy do wszystkiego. I szczegolnie jezeli wahasz sie miedzy czernia a brazem
no tak, ta jest najładniejsza tylko niestety nie ma suwaka, więc cała zawartość może wylecieć na zewnątrz :(

ddu chyba będzie brązowa jednak

wrobelek0403

jusia ale dlaczego miałaby wyleciec? ja nie pamietam kiedy ostatnio miałam torbe z suwakiem i nigdy mi nic nie wyleciało :knuje:

ddu

bo dzieci nie masz :D i ci nie szargają torbą po podłodze. "mama, jeszcze torba, masz"

justynaaaa2

jusia dla mnie zdecydowanie kształt tej "dduowej" :D i chyba wzięłabym w kolorze camel :) świetna jest

konwalia

Cytat: ddu w 26 Sty 2013, 21:29:19
bo dzieci nie masz :D i ci nie szargają torbą po podłodze. "mama, jeszcze torba, masz"

a wszystko
ja się nauczyłam wieszać z kurtką, bo wyciąg