uklad kuchennej

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 22 Maj 2012, 15:37:49

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

brawurka

a ja bym uporządowała, ale nie tak szczegółowo. wystarczy mi deser, zupy, dania mięsne,

bozena.dp

Cytat: brawurka w 23 Maj 2012, 21:37:44
a ja bym uporządowała, ale nie tak szczegółowo. wystarczy mi deser, zupy, dania mięsne,

dobry pomysł

rudasekawf

Cytat: brawurka w 23 Maj 2012, 22:37:44a ja bym uporządowała, ale nie tak szczegółowo. wystarczy mi deser, zupy, dania mięsne,
Jasne, bardziej szczegółowe podziały nie są potrzebne. Jeśli same będziemy dbały o porządek to tak będzie. Mam fajny przepis, zakładam osobny wątek, dobrze go nazywam, żeby było wiadomo o co chodzi i po sprawie.

ishka82

Cytat: brawurka w 23 Maj 2012, 21:37:44
dokładnie :) tylko kto sie tego podejmie? jest w ogóle taka odważna, co by się wzięła za porządkowanie naszej kuchni? ;) bo jak zwierz zamierza sama, to nie, nie i jeszcze raz nie...żadnych zajęć zastępczych, tylko nak..., sorry, praca ;) (zapomniałam, że to otwarte :blush: ) :P

Kasia

ja moge powoli dziubać o ile nowe działy bedę puste a bałagan w starym dziale pozostanie.
sukcesywnie mozna dziubac i przenosic jak trzeba :D

zuzia

Cytat: Kasia w 25 Maj 2012, 10:27:32
ja moge powoli dziubać o ile nowe działy bedę puste a bałagan w starym dziale pozostanie.
sukcesywnie mozna dziubac i przenosic jak trzeba :D

ja też
będę miała teraz duuuuuużo wolnego

zwierzatko_mojej_mamy

czyli wiekszosc chce podzial ;P
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl