jest mieszkanie, jest remont

Zaczęty przez bozena.dp, 07 Mar 2012, 12:54:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nionczka

Bozena, zdjecia jeszcze nie widzialam, ale u mnie podobna sytuacja. Plytki zlamana biel, fuga bezowa, a sciana biala. I nie wyglada to zle. Meble biale, umywalka, wc, wanna tez. Bialy pasuje zawsze, gorzej by bylo jakbys chciala idealnie dopasowac odcien sciany do plytek, umwyalki, etc. zawsze bedzie sie od czegos odrozniac. A tak to przynajmniej widac, ze miala byc biel. A teraz ide zobaczyc Twoje zdjecie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

nionczka

zobaczywszy zdjęcie, potwierdzam. Biała. U mnie ta sama sytuacja.Oglądam to na żywo w dzień i w nocy od 5 mcy i moim zdaniem tak jest dobrze.

inkageo

Biały pasek, tam jest pełno załamań, nie ma sensu tego kolorem podkreślać ;)
Imagine there is no hate

Angie

Nic nie maluj. Za dużo załamań. Teraz jest dobrze :)

I gdzie zdjęcia całości? :D

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

iksa_nl

elve

biały, i to głownie przez te zabudowania z k-g

bozena.dp

co myślicie o takim zlewie?

wrobelek0403

ładny :)

byłabym tylko ostrożna z tego rodzaju korkiem, rodzicom zepsuł sie po roku :/ lepszy jest zwykły na wcisk.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

cherry

Cytat: bozena.dp w 14 Lip 2012, 23:25:54co myślicie o takim zlewie?
ladny, a jaki to material?
Rodzice maj cos takiego tylko w jasnym kolorze nie wiem z jakiego materialu,
ale trzeba uwazac by sie nie odbarwil.
Z korkiem to racja zuzywa sie, woda ucieka, ale jak sie zmywa naczynia w zmywarce to przejdzie.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

wrobelek0403

cherry moim rodzicom ten korek po prostu przestał działac. przekrecił sie i koniec. szkoda kasy, jak to takie gowno ;)

bozena.dp

ale jest opcja z korkiem automatycznym albo zwykłym
no i ja bym miała ociekacz z prawej strony
a materiał to
20% dedykowane żywice
80% kruszywo granitowe

mobka

Cytat: wrobelek0403 w 15 Lip 2012, 08:59:00
ładny :)

byłabym tylko ostrożna z tego rodzaju korkiem, rodzicom zepsuł sie po roku :/ lepszy jest zwykły na wcisk.
Ja mam taki 6 letni? Dziala swietnie :)

zwierzatko_mojej_mamy

ja korek taki mam 4 lata i dziala normalnie - minus jedyny, ze nalot lapie szybciej niz zewnetrzna czesc korkowa - za to w wannie mam taki automat i czesc korkowa mam ochote wyoknowac codziennie, bo porobily sie kropki rdzawe zamiast chromowania, zbbiera caly osad i trzym na sobie, a wymieniac tego sie nie da nawet na jakas podrobke, bo nie ma takich rzeczy, nawet na allegro - trzeba chyba kurwa dla korka wanne wymieniac
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

margareta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Lip 2012, 12:29:49
trzeba chyba kurwa dla korka wanne wymieniac
Wydaje mi się, że wystarczy tylko syfon wymienić.

Norka

Bożena, moi teściowie mają zlew z takiego tworzywa - świetnie się to myje, nie ukrusza, po 10 latach wygląda jak nowe i na żywo jeszcze ładniej niż na zdjęciu :) Za to u moich rodziców jest stal nierdzewna z takim sitkiem i go szczerze nienawidzę ;D Wypłukiwanie z niego resztek to robota na 10 min... Ale wcale nie jest powiedziane, że tobie będzie niewygodnie.

magdalinska

Cytat: bozena.dp w 15 Lip 2012, 13:03:50ale jest opcja z korkiem automatycznym albo zwykłym
no i ja bym miała ociekacz z prawej strony
ociekacz koniecznie
a korek mam na wcisk

bozena.dp

jest jeszcze taki zlew z dużym ociekaczem, o taki

ale stwierdziliśmy, że do naszej małej kuchni lepszy będzie ten, który wcześniej pokazywałam ;)
no i w tym tutaj sam zlew ma wymiary 35x35, a tym mniejszym 30x40

magdalinska

a nie zmiesci ci sie jeszcze mala komora?