jest mieszkanie, jest remont

Zaczęty przez bozena.dp, 07 Mar 2012, 12:54:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

errata

Cytat: ziuta w 26 Kwi 2012, 14:22:01
po to to się daje gniazdka z klapkami ;)

e to nie to samo ;D takie gniazdka w ścianie psują układ płytek ;)

elve

wrobelek0403

ooo, mieszkanie Margie jest boskie :) choc chwilami to tego koloru bym troche odjeła ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

super to mieszkanie . Szkoda ze mojego salonu nie da sie tak odmienic buuuuu . Lubie takie klimaty

ziuta

Cytat: errata w 26 Kwi 2012, 22:31:44
e to nie to samo ;D takie gniazdka w ścianie psują układ płytek ;)
jakiś płytek? to płytki psują wygląd kuchni, teraz się daje szkło hartowane, a jak się jest biedniejszym to lacobel lol

szelma

Cytat: elvelve w 27 Kwi 2012, 00:08:45I jeszcze jedna inspiracja, jak ożywić białe wnętrze: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,135101244,135406592,1,2.html?v=2

Świetne mieszkanie! I łazienka super :D. Muszę też zacząć czytać książki pod kolor sypialni lol.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

aniak1211

Cytat: ziuta w 27 Kwi 2012, 09:04:46teraz się daje szkło hartowane, a jak się jest biedniejszym to lacobel LOL
:mocking:

vobi

Cytat: ziuta w 27 Kwi 2012, 08:04:46
jakiś płytek? to płytki psują wygląd kuchni, teraz się daje szkło hartowane, a jak się jest biedniejszym to lacobel lol

a jak sie jest bardzo biednym, to chociaz panel z Ikei nad kuchenka/plyta ;D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: vobi w 27 Kwi 2012, 11:47:05to chociaz panel z Ikei nad kuchenka/plyta
laczny koszt paneli z ikei wcale nie jest taki maly ;) jakbym chciala wykleic calosc sciany to bym tez wydala sporo ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

mnie nawet na kartony z biedrionki po jogurtach nie bylo stac to dałam plytki lol lol

vobi

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 27 Kwi 2012, 10:48:19
laczny koszt paneli z ikei wcale nie jest taki maly ;) jakbym chciala wykleic calosc sciany to bym tez wydala sporo ;)

dlatego napisalam ze nad plyta/kuchenka :D

Dodany tekst: 27 Kwi 2012, 10:50:55

Najgorsze jest to miejsce nad kuchenka/plyta, tam MUSI byc cos na scianie, i to cos co latwo da sie zmyc. A nad blatem roboczym moze faktycznie i farba zmywalna da rade...

wrobelek0403

Cytat: vobi w 27 Kwi 2012, 11:49:38A nad blatem roboczym moze faktycznie i farba zmywalna da rade...

ja bym sie obawiałam, ze od zbyt czestego mycia sie jednak wytrze, no chyba ze to bedzie Flugger :) czasem cos sie rozchlapie od miksera, znajac trwałosc plam z czekolady na ubraniu, wolałabym ich nie testowac na farbie ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

bozena.dp

wybraliśmy projekt kuchni i będziemy ją robić u pana nr 2, czyli "wszystko da się zrobić" ;)
teraz pytanie - jakie fronty?

zwierzatko_mojej_mamy

wazniejsze pytanie to "ktory projekt?" :>

www.annawilk.pl

magdalinska

bozena.dp

1

magdalinska

fajnie :)
a o jakich frontach myslisz?

yoy

Cytat: bozena.dp w 27 Kwi 2012, 15:14:341
i tak niesmiało o tym piszesz? Tu powinny być brawa, tańce, fajerwerki :D
Bożenko, bardzo dobry wybór, zobaczysz, bedziecie zadowoleni :)
Dobrze kojarzę, że kiedys pisałaś o ciemnym dole i białej górze? Moim zdaniem ok. Ale moze dziewczyny tu pierdykną jakąś wizualizację ;)

Angie

Mi się aktualnie najbardziej podoba dół w kolorze drewna, a góra biały lakier :)

aniak1211

Kiedys w sklepie widzialam taka kuchnie,bardzo mi sie pdobala;)

Dodany tekst: 27 Kwi 2012, 15:02:39

Tu bedzie wieksze a marna jakosc bo tel. robione
https://picasaweb.google.com/lh/photo/Dh2FMBlh5XLfeQUzLB770JWv1WL7kstS7bsRIXjUp1Q?feat=directlink

Dodany tekst: 27 Kwi 2012, 16:11:38

Kuchnia u tesciow-tez fajna:)

zwierzatko_mojej_mamy

uprzedzam lojalnie, ze ciemne doly lapia kurz z podlogi i wszystkie mozliwe zacieki ze zmywania blatu, ze zmywarki oraz pralki, w ogole wszystko lapia i wszystko widac ;) odbitki palcow tez ;) problem kurzowo-zaciekowy nie istnieje powyzej blatu :D

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 27 Kwi 2012, 16:13:04
uprzedzam lojalnie, ze ciemne doly lapia kurz z podlogi i wszystkie mozliwe zacieki ze zmywania blatu, ze zmywarki oraz pralki, w ogole wszystko lapia i wszystko widac ;) odbitki palcow tez ;) problem kurzowo-zaciekowy nie istnieje powyzej blatu :D

potwierdzam :crazy:

bozenka, ja bym dała jasne fronty, najchetniej białe :D ale mogą tez być jasnoszare albo jakies bielone drewno.