sralon do naprawy :)

Zaczęty przez marax, 21 Sty 2012, 17:32:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

Inka mi się nie otwiera

marax

Cytat: inkageo w 03 Mar 2015, 23:59:25
Marax, a ile kosztował ten narożnik?
Ja też szykuję się do wymiany..
I chciałabym szary, nie skórę, obicie takie mi się podoba:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59840651/#/S79897260
Na razie próbuję się zorientować w cenach..
identyczny miał do sprzedania facet w Długołęce za 1500 ponoć w stanie idealnym na OLX. MI się te drewniane nogi nie widziały ale można je wymienić na metalowe chyba.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 04 Mar 2015, 08:51:34MI się te drewniane nogi nie widziały ale można je wymienić na metalowe chyba.
jest jajcarska firma, ktora robi nogi przepiekne :D

http://www.dajminoge.pl/
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Mi się wydaje, że drewniane nogi powinnaś mieć.
Imagine there is no hate

marax

nie podobają mi się nogi drewniane. Na pewno nie te w wykonaniu ikea.

marax

Patrzyłam w VOX za taką samą kanapę w tym materiale chcieli 3800

wrobelek0403

marax, kanapa jest ok, zadna tam masakra :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Mnie by wkurzało, że te ciapki od dotknięcia tak widać, ciągle bym to wygładzała :D
No i Wy powinniście większą mieć! Ten pokój taki duży.
Imagine there is no hate

Angie

marax ten narożnik nie jest zły.

Choć szkoda, że nie dałaś większego. I ten materiał by mnie wkurzał. Lepsze są takie
jak inka wkleiła. I one też nadają się do prania.

marax

On na zdjęciach wydaje sie mniejszy  i te ciapki widać bardziej . Na żywo nie mógłby być większy na prawdę. Mierzyłem to wiele razy i jeszcze go zmniejszyłam jak juz był gotowy . Co do materiału to ten inko nadaje sie do prania aczkolwiek te poduchy sa chyba z gąbki = usiedzią sie . Ten moj jest na sprężynach i pokrowca nie da sie zdjąć . Taki materiał jak ikea przy szorowaniu moze sie ponoć " kulkowacic". Postawiłam na zmywalnosc i cenę. Jak rozi nieco dorośnie to sobie kupie w końcu klera wyczekanego :)

golinda

Cytat: marax w 04 Mar 2015, 08:51:34MI się te drewniane nogi nie widziały ale można je wymienić na metalowe chyba.

daj spokój, zapomnij o nogach
już czuję jak z rozkoszą nurkujesz pod kanapą i wymiatasz kurz, a potem gimnastykujesz się, żeby to umyć

rudasekawf

Cytat: golinda w 04 Mar 2015, 14:03:57daj spokój, zapomnij o nogach
już czuję jak z rozkoszą nurkujesz pod kanapą i wymiatasz kurz, a potem gimnastykujesz się, żeby to umyć
popieram w 100%, Ja teraz nawet łóżko bez nóg kupię :)

marax

Za 1900 nie jest zły pasuje do wnętrza i lepszego w tej cenie nie kupie . Materiał owszem podobał mi sie inny taki jak ta ikea ale mam dzieci i psa . Wiecie stała sie rzecz dziwna pies ani raZu nie współczuł na naroznik . Nie moge sie nadziwić co mu sie stało ?

marax

Chce zmienic firany . Byłam w sklepie pani proponuje opcje firani zasłon . Czyli firany na przelotnych ktora będziecie mozna tez rozwinąć na boki i traktować jako zasłonę . http://zmniejszacz.pl/galeria/5555f87b967a2/bez-nazwy

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

chodzi to że ogólnie tkanina jest firanowa. Nie sa to ciężkie zasłony. Pani mówi że będę mogła je w razie potrzeby odsunąć na boki i tez nie będzie źle wyglądało. Najbardziej podoba mi się ostatnia tkanina.

niewiemjaka

Takie grubsze firany, cieńsze zasłony
jak zasłonisz taką firanką to i tak zrobi się ciemniej i jak we mgle za oknem,
wiec zależy do czego chcesz

marax

Cytat: niewiemjaka w 17 Maj 2015, 11:48:03
Takie grubsze firany, cieńsze zasłony
jak zasłonisz taką firanką to i tak zrobi się ciemniej i jak we mgle za oknem,
wiec zależy do czego chcesz
Ta ostatnia wcale nie jest jakaś taka szczególnie zaciemniająca .
W dzień chce mieć to rozsunięte żeby mieć swiatło w nocy chce się zasłonić przed ludźmi pijącymi piwo przed moim wjazdem do domu. Kto wie co oni tam sobie myślą a wszystko widać bo nie mam rolet.

marax

Ona jest na zdjęciu 3,4,6 i 8

ddu

marax...ale Ty (nas) o coś pytasz? ;)

wrobelek0403

marax, one są w sumie podobne. wszystkie bedą pasowac.

ale ja sie zastanawiam, czy one bedą miały dobre własciwosci zasłaniajace. Jak w pokoju jest zapalone swiatło, one mogą jednak przepuszczac wiekszosc widoków.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

Cytat: marax w 17 Maj 2015, 11:57:28W dzień chce mieć to rozsunięte żeby mieć swiatło w nocy chce się zasłonić
no to one Cię przecież w nocy nie zasłonią kompletnie

marax

Ja teraz nie mam nic jest pusta szyba i zasłony które są za krótkie żeby całe okno zasłonić ( jak raz je wyprałam i nie mogłam doprasować zrezygnowałam z dokupienia kolejnych do pełnej szerokości ). Mi efekt firany w zupełności wystarczy do drogi na której ktoś jest mam ok 800 m. Nie mam sąsiada ww okna :)

marax

Pytam was czy ten wzór firany jest ok ?

marax

chce się chyba odciąć trochę optycznie od tarasu bo na dzień dzisiejszy jest niezrobiony i denerwuje mnie trochę to że optycznie wchodzi on do salonu. Tam są rowery, hulajnoga, meble stół itp. rzeczy które mi "wchodzą" w salon.