sralon do naprawy :)

Zaczęty przez marax, 21 Sty 2012, 17:32:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

A co sadzicie o bieli lepiej jest ?

yoy

Cytat: marax w 15 Lut 2013, 20:48:23A co sadzicie o bieli lepiej jest ?
lepiej. duzo lepiej. Jak jeszcze jutro pomalujecie drugi raz to juz w ogole.

marax

Yoy 3 raz i to beckersem taki mocny byl ten bez 10 litrow poszlo i musialam dokupic

yoy

Cytat: marax w 15 Lut 2013, 20:52:38Yoy 3 raz i to beckersem taki mocny byl ten bez 10 litrow poszlo i musialam dokupic
o, to faktycznie. Ale ładnie bedzie, zobaczysz! :)

a co Ty teraz masz urlop, że tak remontujesz?

marax

Tak przygotowuje sie do lek w miedzyczasie

golinda

marax, bardzo ładnie w bieli
i jak możesz, to wywal żyrandol
nawet dałabym tymczasowo dużą papierową kulę z Ikei, lepiej będzie wyglądać

Dodany tekst: 16 Lut 2013, 12:16:09

a co do skóry, to się zgodzę
marax jest na pewno jak ja, z tych co nie będą biegać radośnie ze środkami czystości i ścierkami i czyścić małe plamki
po prostu materiał zaraz się upierd... i będzie syf

nie wszyscy muszą lubić skórę, ja swoją lubię bardzo, po pierwsze ze względu na praktyczność, po drugie dlatego, że przejadę tym środkiem czyszczącym i wiem, że nie ma miliona bakterii
ile razy prałabym kanapę z materiału?
nawet nie chcę myśleć, co tam się gromadzi...

golinda

Cytat: doda w 16 Lut 2013, 12:25:24
jakim?

hehe, miałam na myśli ten, który Kler sprzedaje do swoich skór
ale można każdym środkiem do skór (zwykle jeden oczyszcza z brudu i tym można często, a jeden impregnuje i warto co jakiś czas)

inkageo

Ja w ikei kupuję preparat do czyszczenia. Są właśnie dwie buteleczki i gąbka.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

marax, w bieli super!!

z lamp: ten prosty plafon, ktory pokazywałas bedzie bardzo dobry, tylko wiekszy 60x60 albo 70x70. tutaj są w róznych rozmiarach i na rozne swietlówki. ja mam kołowa i jest bardzo jasna, daje duzo swiatła.

http://cleoni.pl/pl/produkt/5752-geo-340-plafon.html?pa=2&search=product&string=&par1[2]=plafon%2F+nastropowe

nad stół proponowałabym lampę w tym stylu

http://elektrodo.pl/lampa-wiszaca-massive-418231710-p-1802.html
http://elektrodo.pl/lampa-wiszaca-massive-401923110-p-1798.html
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Imagine there is no hate

nionczka

Cytat: elve w 13 Lut 2013, 22:14:35
Zastanawiam się czy nie było lepiej z zieloną ścianą, teraz ten bambus jeszcze bardziej rzuca się w oczy. No chyba że to kwestia jakości zdjęcia

I w sumie, to po co zmieniasz uchwyty ?  :blush:
mam podobne odczucia. Teraz ten bambusa jeszcze gorszy, bo bardziej podkreślono. Meble nie są najgorsze, ale tez sie zastanawiam gdzie byliśmy jak Ty te płytki wybieralas
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

wrobelek, piękne kolory w tej "kuchni przyszłości"
szkoda, że kuchnię już mam zrobioną...

no ale takie właśnie kolory planuję w trzeciej łazience ;D

marax

Powiem wam ze nie jest najgorzej jest duuuzo lzej a na zywo calkiem ladnie . A jakie kafle proponujecie moze mi sie uda M namowic na pewno nie teraz ale za kilka misiecy :)

Dodany tekst: nie, 17 lut 2013, 11:20:51

Takie krzesla jak z kuchni pokazanej przez wrobla bylyby chyba fajne do stolu i ta lampa mi sie nad stolem podoba .

niewiemjaka

te bambusy są podkreslone bo nie ma górnych szafek, jak będą górne szafki to trochę to inaczej się rozłoży,
w sumie tylko ten jasny kolor na bambusie to nie biały tylko jakis beż ? jakby sciana była pomalowana tym kolorem to by sie bardziej "wtopiło" i sciana bylaby przedluzeniem bambusow

super ta druga lampa od wrobelka :)

marax

Niewiemjaka tylko go gornych szafek nie bedzie .

niewiemjaka

aaa w ogole nie bedzie ? bo kiedys były :knuje: myslalam ze je przywrocisz, aha ok, ale planujesz cos tam na góre (półki jakieś) czy nic ?

golinda

Cytat: marax w 17 Lut 2013, 11:11:03A jakie kafle proponujecie moze mi sie uda M namowic na pewno nie teraz ale za kilka misiecy

daj lacobel, a nie kafle (jeśli Ci się podoba)

marax

Kupilam biale pulki ale sama nie wiem czy to dobry pomysl . Zrobie wieczorem zdjecie z przylozonymu .

golinda

Cytat: marax w 17 Lut 2013, 11:52:08
Kupilam biale pulki ale sama nie wiem czy to dobry pomysl . Zrobie wieczorem zdjecie z przylozonymu .

może mam słabą wyobraźnię, ale do czego one tam będą pasować?

marax

Cytat: golinda w 17 Lut 2013, 11:53:58
może mam słabą wyobraźnię, ale do czego one tam będą pasować?
To inki pomysl trzeba sie pytac inki hihihi ona ma wizje

rudasekawf

Cytat: marax w 17 Lut 2013, 11:58:59To inki pomysl trzeba sie pytac inki hihihi ona ma wizje
:) w takim razie, gdzie jest inka :) szybko nam tu tłumaczyć musi.

golinda

Cytat: marax w 17 Lut 2013, 11:58:59
To inki pomysl trzeba sie pytac inki hihihi ona ma wizje

inka ma zawsze białe wizje ;)
biały jest ładny, jasne, ale nie wszędzie pasuje
jak tam są meble w kolorze drewna, zielone bambusy to jak ma się ten biały do tego?
ja tego nie widzę

justynaaaa2

mi ten biały tutaj jakoś kiepsko pasuje  :blush:
bambusy z zielenią i ciepłym beżem/kremem, ten zimny biały strasznie się odcina i jeszcze białe półki :hmm:
może gdyby tych bambusów nie było to z tymi jasnymi szafkami i bielą by było fajnie (podobna kolorystyka jak na zdjęciu), ale teraz coś tu nie gra

marax jak chcesz kuć te kafle to chyba lepiej już teraz niż za kilka miesięcy robić od nowa pierdolnik ;)

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 17 Lut 2013, 12:10:21jak chcesz kuć te kafle to chyba lepiej już teraz niż za kilka miesięcy robić od nowa pierdolnik

no wiesz... ja też bym zamówiła toaletkę u tego stolarza ;)
ale trzeba też się liczyć z kosztami, które zwalają się na raz

justynaaaa2

no ale toaletka jest osobnym meblem
a jak marax teraz wszystko pomaluje, powiesi, poustawia a za kilka miesięcy skuje kafle to od nowa malowanie, bałagan
mnie by po prostu szlag trafił, gdybym miała co kilka miesięcy robić remont i żyć w tym bałaganie ;D