sralon do naprawy :)

Zaczęty przez marax, 21 Sty 2012, 17:32:55

aja

Cytat: golinda w 28 Sie 2012, 21:58:26takie samo drewno i białe siedzienia:http://www.housetohome.co.uk/dining-room/picture/calming-dining-room-1?room_style=traditional
przejrzałam łazienki :D
w jednej jest półka na której leżą sampany :) to dość oryginalny pomysł :D

inkageo

Ja bym wzięła ten stół, ale cholera ciasno się zrobi.. Wczoraj mierzyliśmy :(
Mam pokój o tej samej szerokości, ale metr krótszy.. I nadal szukam okrągłego.
Imagine there is no hate

marax

Inka nie ma problemu juz wsiadan w pociag  hihi . Oddawalismy ostatnio lampy napedzane wiatrem ktore po 2 tyg sie przez wiatr polamaly. A 100 zl jedna prawie … nawet paragonu nie chcieli

inkageo

A takie?  :hmm:

Dodany tekst: 29 Sie 2012, 08:28:04

Cytat: maraxela w 29 Sie 2012, 08:25:05
Inka nie ma problemu juz wsiadan w pociag  hihi . Oddawalismy ostatnio lampy napedzane wiatrem ktore po 2 tyg sie przez wiatr polamaly. A 100 zl jedna prawie … nawet paragonu nie chcieli
Ja oddawałam na pół skręconą szafkę kuchennę, bo się okazało, że to jednak nie jest zlewozmywakowa, tylko ścienna wisząca i też paragonu na nią nie miałam, bo brałam fakturę na lampki biurowe i cały paragon im wtedy oddałam.
Imagine there is no hate

marax

Oj inka chyba za duze . Moze jako jedno i reszta inne ale ja sie tego nie podejmuje .

inkageo

Świetne są teraz te krzesła, dobrze, że tego kompletu z klose nie kupiłaś...
Imagine there is no hate

marax

Widzialam jak mieli jedno takie i reszta roznego kalibru . To trzeba miec wyobraznie a moja jest jaka jest .

wrobelek0403

mnie sie te wszystkie krzesła kształtowo bardzo podobają, tylko dlaczego sa z plastiku, bez sensu :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Reklama u gory jest fajna wyzsza szkola bezpieczenstwa pomoc PRZEmedyczna

Dodany tekst: 29 Sie 2012, 07:31:50

Nom ten komplet klose to byl pomysl roku lol

Dodany tekst: 29 Sie 2012, 08:33:04

inkageo

Ale te na pewno są wygodniejsze..
Imagine there is no hate

marax

Te zaslony od siog fajne ciekawe jak z jakoscia

zwierzatko_mojej_mamy

nie moge tego bernharda :D kojarzy mi sie z tramwajowym krzeslem z czasow komuny / kawalek deski do prasowania wygiety na goraco na nogach z odzysku ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Wg mnie tkaniny w ikea są super! Ja mam dużo tańsze bawełniane (lenda) i też są fajne, więc aina na pewno da radę ;) Tylko nie skróć ich za bardzo, niech trochę zachodzą na podłogę :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 29 Sie 2012, 09:33:09Ale te na pewno są wygodniejsze.

one sa swietne i wygodne, ładnie wykonane, przymierzał sie do nich P, tylko w zieleni. niestety lekko sie bujają, wiec obawiam sie, ze przy zbyt intynsywnym uzytkowaniu mogą sie rozlezc :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Sie 2012, 08:38:08
nie moge tego bernharda :D kojarzy mi sie z tramwajowym krzeslem z czasow komuny / kawalek deski do prasowania wygiety na goraco na nogach z odzysku ;)
No ale wyobraź sobie jak super będzie do takiego stołu ;D
Ja już to sobie ustawiłam w moim nowym domu, użytkuję w głowie od kilku dni i jestem zadowolona  :rotfl: :rotfl:
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

no wlasnie nie moge sobie ich wyobrazic do zadnego stolu ani bez stolu ;) jedyne miejsce to tramwaj/autobus, ale wtedy sa takie przetarte i wystaje gabka ze srodka lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tiliam

marax

świetny ten stół!

elve

mnie się te bernhard bardzo podobają, sama bym takie miała gdyby nie to, że nie pasują do reszty wnętrza
podobają mi się też te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20115038/#/20115038

jesli wybierzesz tego typu krzesła, to będziesz musiała konsekwentnie aranżowac resztę pomieszczenia w tym stylu

wrobelek0403

marax, a nie chciałabys takiego prostego klippana??

to jest ecoskóra, ale wyglada przyzwoicie :knuje: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50138528/#/50138528 i pasowałby do tych białych krzeseł z powodzeniem.

inkageo

Ale to bardzo mała sofa, dwie musiałyby być..
Imagine there is no hate

marax

wrobel ja chce zeby w moim salonie cala moje rodzina czuła sie wygodnie i chce zeby robic zgodnie z ich przyzwyczajeniami . Sa świnkami wiec musze miec krzesło które sie nie brudzi . Laura lubi sobie wieczorem polezec i pooglądać bajki . Dla niej super bylby naroznik -( przyklad 1 z brzegu chodzi o kształt http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59906289/). Ona sobie moze tam spokojnie lezec ma wygonie . Chcialabym tez zeby sie rozkladał. Mamy TV tylko w salonie wiec czasem fajnie tak sobie polezec pooglądać film ( od 5 lat nie oglądalismy razem zadnego filmu bo nie ma czasu ale pomarzyć można) . Wole poczekać i kupic cos fajnego .

Dodany tekst: śro, 29 sie 2012, 08:31:23

krzesła przezroczyste odpadają będzie widać kazdy odcisk dloni chyba a ja nie mam gosposi a gospodyni ze mnie kiepska :)

o takie cos fajne tylko cena zapewne 12 000

inkageo

Ja też jestem za narożnikiem, to jednak wygodne, a zajmuje mniej miejsca niż dwie sofy.
Imagine there is no hate

marax

Ten plastik przezroczysty latwo sie rysuje i jest podatny na takie mikropeknięcia .

elve

ja tylko pisałam, ze mi się podoba ;)
szczerze, nie widzę u ciebie ani tapicerowanych na biało krzeseł ani białej sofy, ze względu na Laure czy zwierzaki
ty tak jak ja, lubisz mieszkać, a nie sprzątać

marax

Cytat: elvelve w 29 Sie 2012, 09:57:42
ja tylko pisałam, ze mi się podoba ;)
szczerze, nie widzę u ciebie ani tapicerowanych na biało krzeseł ani białej sofy, ze względu na Laure czy zwierzaki
ty tak jak ja, lubisz mieszkać, a nie sprzątać
oooo piwo dla ciebie . NIe mam ochoty chodzic ciagle i drzec sie na rodzine - "uważaj pobrudzisz moją biała kanape !!! usiadz sobie moze na podłodze lol lol nie siadaj na krzesle to krzesło słuzy do oglądania lol"

Dodany tekst: śro, 29 sie 2012, 08:00:17

Takie cos jak ten kler w tym kolorze byloby najpesze .