sralon do naprawy :)

Zaczęty przez marax, 21 Sty 2012, 17:32:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Jutro rano bedzie u mnie aaaa boje sie 1000 zl z transportem wiec super . Jakie te listwy kupic sosnowe ? Chyba byloby najmniej problemow.

wrobelek0403

maraxela a jaki masz parkiet?? niech Ci cykliniarze dobiorą do parkietu, bo to sie razem potem lakieruje. ja mam debowe pod parkiet dobrane.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

No ale na gust cykliniarza to może lepiej nie liczyć, co?
Wybierze taką i specjalną ozdobą ona nie będzie ;)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo miałam na mysli, ze niech pokazą co mają i zeby dobrac kolor pod parkiet, a nie brac w ciemno sosne :D :D

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Oni przyjadą cyklinować, pewnie nie będę mieli ze sobą listew do wyboru ;D Marax musi działać :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

acha, to jak moj przyszedł to juz wiedział co i jak bo był wczesniej na ogledzinach. zreszta cyklinowanie to jeden dzien, ale potem lakierowanie jeszcze dwa, wiec bedzie mozna cos dobrac, jak sie zedrze stare warstwy.

marax

Wrobel oni to w 1 dzien robia . Nakladaja lakier jakas maszyna i ponoc do 100 m dziennie moga zrobic

Dodany tekst: 27 Sie 2012, 14:50:10

Oki ale nie maja byc biale tak ?

wrobelek0403

masz biała stolarke okienna, wiec tez by pasowały, ale tylko pod warunkiem, ze gdzies nie dotykają do innych listew, kt nie zamierzasz teraz wymieniac.

marax

jest stol zdjecia na szybko komorka . 1 wrazenie kuzwa duuuuuzy  :ohboy:

Dodany tekst: wto, 28 sie 2012, 12:22:06

Na pewno nie pasuje do tego koloru podlogi jaki jest . Ciekawe jak bedzie z podloga sosnowa naturalna .

wrobelek0403

piekny kolor, i na pewno do jasnej podłogi bedzie pasował :)

abkasia

marax

Uwaga uwaga pan ma jeszcze jeden i nawet za 700 jest gotow sprzedac identyczny do tego

Dodany tekst: 28 Sie 2012, 13:30:09

Sciany na bialo podoga na jasne . Te szmaty z okien won i moje ukochane żyrandole rodem z Wersalu tez won .

golinda

Cytat: maraxela w 28 Sie 2012, 14:29:08moje ukochane żyrandole rodem z Wersalu tez won

:D :D :D

Dodany tekst: 28 Sie 2012, 13:30:51

stół git!

abkasia

Marax bedziesz robila podloge bielona? Taka przecierana? Moze taka zrobic?

wrobelek0403

Cytat: maraxela w 28 Sie 2012, 14:29:08Sciany na bialo podoga na jasne . Te szmaty z okien won i moje ukochane żyrandole rodem z Wersalu tez won .

do tego lniane naturalne zasłony, jakies lekkie drewniane krzesła i bedzie pieknie :D

marax

nie mam dosc eksperymentow kolorystycznych na tej wątpliwej jakosci sosnie . Dam ja naturalna i moze jeszcze z 5 lat pociagnie .

abkasia

aniak1211

Cytat: maraxela w 28 Sie 2012, 14:29:08pan ma jeszcze jeden i nawet za 700 jest gotow sprzedac identyczny do tego
Chetnie bym przygarnela,
ale nasz dom jest w stanie w jakim jest i chyba za wczesnie na stol :D
A bardzo mi sie podoba:)

marax

Taki stol to ok 2500 wiec moze przemysl

elve

maraxela swietny! i mysle ze z naturalna sosna i biela scian bedzie dobrze wygladal

marax

Dobrze ze nie wzięłąm tego kompletu z KLOSE - juz ten stol jest wielki a co dopiero 2 komody

siog

maraxela stol super!

Listwy na bialo, podloga na jasno.

Mozesz do stolu kupic biale krzesla , bardziej mlodziezowe, takie jak pokazywalas. Lampe ci znajde jaka duza fajna. sciany na bialo. zaslony lniane ladne sa Aina w ikei.

marax

Te aina to na metry sie kupuje prawda ?