sralon do naprawy :)

Zaczęty przez marax, 21 Sty 2012, 17:32:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

maraxela a czemu wybrałas sosne?

marax

Bo byla najtansza . Nas caly don z polozeniem wyniosl chyba 6000 a dab to 4 razy tyle

Dodany tekst: 23 Sie 2012, 11:01:27

My nie bralismy kredytu na wykonczenie w srodku i mamy wszystko jakie mamy od przypadku do Przypadku .

elve

maraxela rozumiem
a co z sypialnią?

marax

Sypialnia musi poczekac az znajde prace . Teraz salon cyklinujemy szukam stolu chociaz nie wiem czy nie lepiej zaczac od naroznika . Chcemy to wziasc na raty i kupic po kolei . Pomalu pomalu i jakos sie urzadzimy . Najwazniejsze zeby miec plan i koncepcje kupna .

inkageo

To zależy jaki stół i reszta mebli..
Imagine there is no hate

inkageo

Wg mnie te krzesła mogą być do drewnianego stołu, ale nie tak bardzo masywnego i ciężkiego, chyba lepiej jak nogi będą trochę lżejsze :)
Imagine there is no hate

konwalia

jak dla mnie te krzesła za lekkie, lepsze by były do szklanego

marax

Szklany nie dla mnIe gosposie jakbym miala to moze .…

elve

jak dla mnie pasują, ale ty przecież nie chciałaś białego....
choc one skórzane

inkageo

Wg mnie do drewnianego pasują ;) Ale do delikatniejszego ;)
Imagine there is no hate

marax

kupilam stół aaaaaaaaaaa ale sie ciesze

inkageo

To ja pod ten stół polewam, bo sama się cieszę :D :beer:
Imagine there is no hate

marax

aaaaaaaa za 870 zl aaaaaaaaaaaa ale sie ciesze . Ponoc nowy powystawowy . Az sie boje jak mi go przywiozą

Dodany tekst: 26 Sie 2012, 17:50:57

Nie jest moze to moj wymarzony ale w cenie nowego kupie sobie jeszcze krzesła i zostanie . To ponoc lity dąb 160 cm na 90 .

inkageo

Wstaw to trzecie zdjęcie, nie to z wazonikiem i obrusikiem :D
Imagine there is no hate

marax

W sklepie jestem nie mam jak z iphona

nionczka

Marax, ale on nie jest otwierany, prawda? A Ty wspominałaś coś o wigiliach. Wygląda fajnie. Cena aż za fajna!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

No nie jest ale ta cena mnie przekonala . Moze jakis stolarz moglby dorobic chociaz 1 dokladke

inkageo

160 cm to nie tak mało, 6 osób bez problemu usiądzie :) Próbowałam go wstawić do mojego pokoju, to nawet za duży jest.
Imagine there is no hate

abkasia

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

ciekawe tylko czy okaze sie lity debowy ........ Pan ma mi go osobiscie przywiesc wiec chyba nie bedzie klamal co ? ja sie nie znam na litych stolach .

Dodany tekst: 26 Sie 2012, 19:13:29

to teraz krzesła jakies trzeba dobrac . W tej cenie jeszcze mi na krzesła zostanie wiec jestem zadowolona

niewiemjaka