Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

mierzylam ten z zary i boski jest! jedwab i made in spain:)

siog

damka

zwierzatko_mojej_mamy

ale sie wczoraj wkurzylam na h&m...

SIOG - Ty pisalas, ze jednak sie obkupilas w kolekcje marni? jak to zrobilas? :>

wczoraj wlaze do H&M, a tam CALA KOLEKCJA MARNI -50% lol lol  tak szalenczo im zeszla lol lol

no nic, to biore do przymierzalni:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

pierwsze lezy jak normalna bluzka, wygladam jak kupa
drugie lezy nijak - rozmiar 36 mam na sobie, a ramiona szerzej niz lokcie prawie, biustu brak, co chwile podjezdza do gory, bo ta skora sztywna
trzecie - to mi sie podobalo najbardziej.. a na zywo 36 tez za wielka, jak zawiazalam ciasniej na szyi to powinnam mialam pokazne skrzydla na lopatkach, jak luzniej to skrzydla migrowanly w strone pach..
wychodzac sie usmialam jak norka, ze jeszcze miesiac od premiery nie minal, a tu wszystko za polowe ceny, a jak byl cavalli to drugiego dnia niczego w sklepach nie bylo i mnostwo na allegro za 3x tyle :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

siog

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 01 Kwi 2012, 10:07:08
ale sie wczoraj wkurzylam na h&m...

SIOG - Ty pisalas, ze jednak sie obkupilas w kolekcje marni? jak to zrobilas? :>

wczoraj wlaze do H&M, a tam CALA KOLEKCJA MARNI -50% lol lol  tak szalenczo im zeszla lol lol

no nic, to biore do przymierzalni:

pierwsze lezy jak normalna bluzka, wygladam jak kupa
drugie lezy nijak - rozmiar 36 mam na sobie, a ramiona szerzej niz lokcie prawie, biustu brak, co chwile podjezdza do gory, bo ta skora sztywna
trzecie - to mi sie podobalo najbardziej.. a na zywo 36 tez za wielka, jak zawiazalam ciasniej na szyi to powinnam mialam pokazne skrzydla na lopatkach, jak luzniej to skrzydla migrowanly w strone pach..
wychodzac sie usmialam jak norka, ze jeszcze miesiac od premiery nie minal, a tu wszystko za polowe ceny, a jak byl cavalli to drugiego dnia niczego w sklepach nie bylo i mnostwo na allegro za 3x tyle :D

zwierzu!!!!!! a ja trabie ze szukam spodnicy w kropki. jedwabna w kolorowe kropki. byla???

Dodany tekst: 01 Kwi 2012, 10:45:58

p.s. bo Marni jest bardzo specyficzny styl. akurat te pokazane mi sie nie podobaly. kupilam te topy w serek

zwierzatko_mojej_mamy

spodnicy w kropki chyba nie widzialam - mozliwe, ze bede dzisiaj - pokaz mi palcem na focie i rozmiar - jak chcesz to kupie

ja rozumiem, ze specyficzny styl - ale to po prostu NIE LEZY - jakkolwiek specyficznie by mialo lezec to nie sadze, zeby skrzydla na plecach nalezaly do tego stylu ;) przy niebieskiej w kropki to jasne, ze miala miec na ramionach wyzej, fajnie wykrojona talia i marszczenie na lokciach, ale reszta jak kupa ;)

www.annawilk.pl

goga

mobka - dzieki za foty - ty w niej fajnie wyglądasz, ale ona nie dla mnie ;)

to jest właśnie krój, w którym wygladam jak
maryna od snopków, a po drugie - za staram na taka kieckę ;)

za to mąż na nadchodzące im/ur nabył mi dwie w mohito - wsciekły oranż i biało- czarną :D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

siog

zwierzatko_mojej_mamy

siog no to mozliwe, ze byla, bo te sukienki tez byly - czyli brac?

www.annawilk.pl

siog

spodnice brac! w rozm 38 lub 40.
jak by byl top z ludzikiem XS lub S to tez wez

inkageo

Ha! Mi też :) I widzę, że małe rozmiary wróciły, przez moment już wcale ich nie było..
A mierzyłaś?
Imagine there is no hate

siog

ja nie wiem jak to jest z tymi rozmiarami w zarze. Mierze S dobre, mierze M tez dobrze, L tez pasuje  :rotfl: ktos wytlumaczy  :hmm:

dragonfly

Cytat: siog w 01 Kwi 2012, 17:44:58
ja nie wiem jak to jest z tymi rozmiarami w zarze. Mierze S dobre, mierze M tez dobrze, L tez pasuje  :rotfl: ktos wytlumaczy  :hmm:
nie wiem, ale w zeszly weekend tez tak mialam z zarze  :rotfl: w koncu kupilam M  :mocking:

inkageo

Imagine there is no hate

damka

piękna jest, taki głęboki granat. Teraz jest w środku rodzaj worka co powoduje ze rzeczy nie wypadają. A przez to że mniejsza to jest zgrabniejsza

marax

ja mam ta duza i wielkosc jest idealna . Mam w niej pol domu lol lol

damka

prawda, każdemu wg potrzeby :)

zwierzatko_mojej_mamy

kupilam wreszcie cosik

spodzien:

i gore luzna zolta w dwa zlote pasy na dole ;) nie znajduje w necie

www.annawilk.pl

zosia2007

fajne ;D
co do gory, ubierz sie i zrob zdjecie ;D

marax

ja nosze duzo ksiazek ze soba wielkosci czesto encyklopedii :) plus jak ide na zakupy to juz nie musze miec reklamowek ( do torby wejscie wszystko ) . Mieszcze tam Laury ubrania na przebranie do przedszkola .Fartuch do pracy ,teczki itp No super jest

Dodany tekst: 01 Kwi 2012, 21:57:39

zwierzu eeeeee jestem zawiedziona !!! takie ladne :) musisz kupic buty zeby mnie pocieszyc :)

ddu

marax :D wszystko mi się pdooba , co piszesz , i o encyklopedii z fartuchami, i o zwierzakowych butach :D

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy
świetne spodnie!

wrobelek0403

zwieeeeerzu, super spodzien :D zdjecia zrob na sobie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/