Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 26 Mar 2012, 19:46:01w życiu bym się po Tobie nie spodziewała
ja nie mowie, ze bym to zalozyla ;) tylko z zakietem jest to stroj elegancki, a sama sukienka dla mnie jest taka posrodku - nie wielce elegancka, bo kroj ma luzacki, ale tez nie luzacka, bo eleganckie kolory i ich uklad ;) a ja nie lubie takich posrodku ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: mobka w 26 Mar 2012, 19:48:13BYlam w Mohito przed chwila, celem sprawdzenie, czy jakis sweterek mi wpadnie w oko, zeby te -40 wykorzystac

ja kupiłam taki kremowy z czarną lamówką i kokardką :) były tez granatowe.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Cytat: wrobelek0403 w 26 Mar 2012, 19:02:55
ja kupiłam taki kremowy z czarną lamówką i kokardką :) były tez granatowe.

Nie przepadam za lamowkami. Chcialam klasyczn jednokolorowe, bo mam takie dwa chyba sprzed 3 sezonow i kocham je tak, ze zal mi je wyrzucic, a nawet po domu zalozyc ;) Ale takich nei bylo. Podobal mi sie jeden szary z koronka taka szydelkowana z przodu, ale kosztowal 99zl, wiec nawet ze znizka sporo za duzo jak na stan mojego konta ;) Ale jutro zajrze tam jeszcze raz.
Teraz bym chciala jakies pastelowe spodnie, ale nic mi sie nigdize do konca nei podoba. Poczekam na premie i zobacze ile jej w tym roku zaplaca ;D

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 19:14:56

Nawet nie sprzed 3 sezonow, a lat :D

wrobelek0403

mobka u nas były tez takie szare gładkie, tyle ze przy dekolcie mialy jakiegos kwiatka.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mobka

Cytat: wrobelek0403 w 26 Mar 2012, 19:41:18
mobka u nas były tez takie szare gładkie, tyle ze przy dekolcie mialy jakiegos kwiatka.

A takie to byly. Zapomnialam dodac, ze chce kolorowe. Ale niestety musze przyznac, ze po zakupie tamtych dwoch, nigdy juz nei spotkalam tak dobrych jakosciowo sweterkow w mohito ;D

wrobelek0403

Cytat: mobka w 26 Mar 2012, 19:50:53
A takie to byly. Zapomnialam dodac, ze chce kolorowe. Ale niestety musze przyznac, ze po zakupie tamtych dwoch, nigdy juz nei spotkalam tak dobrych jakosciowo sweterkow w mohito ;D

ja z przykroscią stwierdzam, ze ciuchy sprzed pieciu lat mam w lepszym stanie niz te sprzed roku, wiec niestety chyba jestesmy skazane na gorszą jakosc juz tak ogólnie :thumbdown:

mobka

Cytat: wrobelek0403 w 26 Mar 2012, 19:59:35
ja z przykroscią stwierdzam, ze ciuchy sprzed pieciu lat mam w lepszym stanie niz te sprzed roku, wiec niestety chyba jestesmy skazane na gorszą jakosc juz tak ogólnie :thumbdown:

No to prawda niestety. Ja jak wchodze do hm, to zawsze wychodze z poczuciem, ze same szmaty tam sa. I jeszcze sie cenia. Jedynie dzieciece ubrania do mnie jeszcze tam przemawiaja. Ale damski/meskie, to masakra.

zuzia

golinda
skąd te bluzki?

goga

Cytat: mobka w 26 Mar 2012, 19:48:13bylaby fajna na sierpniowe wesele, ale nie wydam teraz 179zl Grin

pokaz - bo ja naprawde nie wiem, co mam założyć
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

golinda

Cytat: mobka w 26 Mar 2012, 19:48:13Golinda, a skad te rzeczy?

3 pierwsze z Top Secret, ostatnia to Solar

mobka

Cytat: goga w 26 Mar 2012, 20:07:53
pokaz - bo ja naprawde nie wiem, co mam założyć

Nie znalazlam :(

Turkusowa, rozkloszowana na dole, w takie jakby kropki (faktura materialu). Byly turkusowa i jakas taka lososiowa.

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 20:16:03

Cos takiego to bylo http://www.ofeminin.pl/trendy-w-modzie/sukienki-studniowkowe-najmodniejsze-sukienki-studniowkowe-d11134c183756.html
Tylko kolor jasny turkus i wlasnei chyba losos.

wrobelek0403

Cytat: mobka w 26 Mar 2012, 21:14:02Turkusowa, rozkloszowana na dole, w takie jakby kropki (faktura materialu). Byly turkusowa i jakas taka lososiowa.

mierzyłam ją, ale kompletnie nie na moją figure, wygladałam jakbym polowe tułowia zgubiła :D

goga, nie bedzie na Tobie dobrze lezec, bo biust spłaszcza i tak bunkruje nieładnie :thumbdown:

goga

mobka  aaa to jest Maryna od snopkow - nie dla mnie ;) lol

mobka

Cytat: wrobelek0403 w 26 Mar 2012, 20:22:41
mierzyłam ją, ale kompletnie nie na moją figure, wygladałam jakbym polowe tułowia zgubiła :D

goga, nie bedzie na Tobie dobrze lezec, bo biust spłaszcza i tak bunkruje nieładnie :thumbdown:

No ona jest na pewno dla kogos z mniejszym biustem. Jak szkolenie mi sie jutro o przyzwoitej porze skonczy, to z checia ja pojde przymierzyc.

wrobelek0403

golinda

bardzo ładny, ale zapewne rozchodzi się na biuście :)

ja potrzebuję dwa cienkie, jednolite rozpinane sweterki, najchętniej biały, szary albo turkusowy

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 20:32:23

a z mohito mam ten:

http://www.perhapsme.com/ubrania-1/swetry/sweter-23428.html

elve

Tak was podczytuję, tyle rzeczy mi się podoba i zastanawiam się kiedy ja będę mogła sobie coś kupić
Aczkolwiek wtedy nic mi się już nie będzie podobało :P

goga

abkasia

Jezu to nie bedzie moj sezon :(

wrobelek0403

Cytat: golinda w 26 Mar 2012, 21:30:39zapewne rozchodzi się na biuście

nawet nie :D cud jakis :D

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

goga

wrobelek0403 widziała widziała :) fajna

a żakiet do dżinsów ok :)

konwalia

to ja się wyłamię, mi się sukienka nie widzi, zakiet do balerin i jeansów już tak, ale ja nie lubie eleganckich ciuchów