Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

szelma

A ja wyhaczyłam na totalnej wyprzedaży koszulę, którą teraz wielbię za kolor i krój :).
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

salsa

szelma, superowa :) mam kilka w tym stylu i bardzo lubie :)

Justyna, a dzieki, do Aggi musze sie przejśc bo mam sukienkę upatrzoną, choc nie wiem nie wiem - w koncu wczoraj kupiłam zieloną :D

Golinda moje cycki w niczym praktycznie nie wyglądaja jakbym miała XYZ :D :D :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Z urlopu przywiozlam tylko dwie bluzki. I kupujac je mialam chyba zacmienie umyslu, bo nie zapytalam ile kosztuja (przeciez jest w najtanszym kraju swiata lol) i przy kasie sie zdziwilam, no ale jakos nie umialam powiedziec "a to jednak nie" lol lol

Aha, dwie rzeczy przywiozlam i jedna zgubilam - moj szary szalik z alpaki. Dobrze, ze nie ten bordowy, bo bym sie pochlastala.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

maya, pokaż szalik :).
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mayagaramond

Cytat: szelma w 26 Mar 2012, 15:32:33
maya, pokaż szalik :).

hm, czerwonego nie mam na zdjeciach... To byl szary:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

Cytat: salsa w 26 Mar 2012, 16:26:25Golinda moje cycki w niczym praktycznie nie wyglądaja jakbym miała XYZ
już to kiedyś golindzie próbowałam wytłumaczyć na swoim przykładzie :D

damka

która mi podpowie skąd pochodzi ta sukienka ? :) ozłocę :)

wrobelek0403

oszalałam, kupiłam kiecke lol lol i sweterek lol lol i tusz i błyszczyk :D :D

matko, jak człowiek od razu lepiej sie czuje, jak sobie kupi cos ładnego :D :D

na hujowy natomiast nadaje sie to, ze na zakiet nie było mnie juz stac :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

ja nie wiem, ale zobacz jaka ta fajna :)

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pencil-Dress-With-Contrast-Wrap-Front/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1970076&cid=8799&Rf-200=33&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Navy

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 18:28:37

Cytat: wrobelek0403 w 26 Mar 2012, 19:26:24na zakiet nie było mnie juz stac

i dobrze, bo zrobił się z tego starobabowy kostiumik, a sama sukienka świetnie :)

mobka

Cytat: golinda w 26 Mar 2012, 18:27:17
ja nie wiem, ale zobacz jaka ta fajna :)

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pencil-Dress-With-Contrast-Wrap-Front/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1970076&cid=8799&Rf-200=33&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Navy

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 17:28:37

i dobrze, bo zrobił się z tego starobabowy kostiumik, a sama sukienka świetnie :)

Ta przez Damke pokazana ladniejsza :D

Wrobel, a nie za luzna troche w talii ta sukienka?

golinda

Cytat: mobka w 26 Mar 2012, 19:29:17Ta przez Damke pokazana ladniejsza Cheesy

co kto lubi, mnie się bardziej podoba asosowa, choć zapewne damkowa lepszej jakości

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 18:30:47

Cytat: mobka w 26 Mar 2012, 19:29:17Wrobel, a nie za luzna troche w talii ta sukienka?

ona ma wg mnie taki krój

wrobelek0403

Cytat: golinda w 26 Mar 2012, 19:29:51ona ma wg mnie taki krój

si, i bardzo dobrze, bo w talii to ja nie mam co pokazywac ;)

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 18:33:06

Cytat: golinda w 26 Mar 2012, 19:27:17bo zrobił się z tego starobabowy kostiumik

mowisz?? to juz tak nie cierpie :D coc pewnie nosiłabym go do spodni i do spodnic ołówkowych, nie do tej kiecki :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 26 Mar 2012, 19:32:22mowisz?? to juz tak nie cierpie Cheesy coc pewnie nosiłabym go do spodni i do spodnic ołówkowych, nie do tej kiecki knuje

nie nie, odpuść, ten żakiecik jest w ogóle lekko starobabowy
zapomnij o nim ;)

wrobelek0403

Cytat: golinda w 26 Mar 2012, 18:33:38
nie nie, odpuść, ten żakiecik jest w ogóle lekko starobabowy
zapomnij o nim ;)

w takim razie ide szukac czerwonych szpilek, :D one na pewno beda pasowac :D

swoją drogą mierzyłam dzis w venezii takie klasyczne i kurcze nie moge, no nie moge miec nosków w szpic, stopa sie buntuje :/

inkageo

Nooo i ja jestem za sukienką, a przeciw żakiecikowi ;)
Imagine there is no hate

golinda

a ja dzisiaj kupiłam trzy pierwsze szmaty i planuję jeszcze czwartą :)

inkageo

Mi się te podobają, ale 300 zł i sztuczne? Może się pomylili jednak w opisie.. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/189510/734542/CZO%C5%81ENKA%2BZ%2BMODNYM%2BNOSKIEM%2BW%2BSZPIC

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 18:38:53

Ja też kupiłam tą białą z sercem :)
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: inkageo w 26 Mar 2012, 19:38:24Ja też kupiłam tą białą z sercem Smiley

bo też masz takie czarne serce jak ja lol

mayagaramond

wrobelek0403 zakiet nie jest starobabowy, tylko nosi sie go do dzinsow, a nie takich sukienek :)

wrobelek0403

mayagaramond i tak mnie na niego nie stac przez nastepne dwa miesiace, wiec wole sobie wmawiac, ze starobabowy lol lol

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 18:44:48

Cytat: golinda w 26 Mar 2012, 19:37:39a ja dzisiaj kupiłam trzy pierwsze szmaty i planuję jeszcze czwartą

czwarta podoba mi sie najbardzie :thumbup:

zwierzatko_mojej_mamy

a mi sie bardziej podoba z zakietem niz bez ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 26 Mar 2012, 18:45:14
a mi sie bardziej podoba z zakietem niz bez ;)

w życiu bym się po Tobie nie spodziewała lol

Dodany tekst: 26 Mar 2012, 18:46:28

Cytat: wrobelek0403 w 26 Mar 2012, 19:44:03czwarta podoba mi sie najbardzie thumbup

chlip chlip, jeszcze nie jest moja i nie będzie do końca tygodnia :(

mobka

Golinda, a skad te rzeczy?

BYlam w Mohito przed chwila, celem sprawdzenie, czy jakis sweterek mi wpadnie w oko, zeby te -40 wykorzystac i raczej nic mnie nie ujelo. Ale za to spodobala mi sie sukienka, bylaby fajna na sierpniowe wesele, ale nie wydam teraz 179zl ;D

Ide jej w necie szukac.

inkageo

To top secret ;) Ja wzięłam dwie sukienki, które mają być z założenia wygodne i dwie bluzeczki domowe. Jakoś tak wyszło, że wszystko wesoło i wiosennie szare :D Dobrze, że ząb złamał mi się później, bo pewnie w obawie o koszty bym już nie kupiła ;)
Imagine there is no hate