Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

abkasia

Cytat: mobka w 23 Mar 2012, 22:28:32
Ja mam sporo od nich takich do bioder wlasnie, w sensie, ze tylek lekko zakrywaja.
no wlasnei mi o taka dlugosc chodzi... bede musiala na spokojnie sie pzrejsc...

aja

Cytat: abkasia w 23 Mar 2012, 22:21:47jezu... slepa jestem...
tez tam kolejny raz takich zwykłych nakupiłam do biegania po domu ale oni mają dłuższe niz do bioder
Cytat: ziuta w 23 Mar 2012, 22:19:09sweterek z reserved
i dobrze bo fajny jest :)
u nas w całej wawie juz ciezko go dostac - niby mają podgląd i podane sztuki a jak pojechałam do kolejnego sklepu bo 3 szt miały tam byc to sie okazało,że laska mi ostatni wyszperała

mobka

aja

Cytat: mobka w 23 Mar 2012, 22:28:32bioder wlasnie, w sensie, ze tylek lekko zakrywaja
aaaaa no właśnie - takie takie
wydawało mi sie ze abkas masz na mysli krotsze

Dodany tekst: 23 Mar 2012, 22:33:39

Abkasia na stronie nie mają wszystkich
kupiłam 4 i tylko ten z madonna widze,ze jest a reszta tez fajna a nie ma w necie

justynaaaa2

a mi się wydaje, że te koszulki są raczej krótsze  :hmm: tzn normalne do jeansów ok, ale do leginsów bym ich nie założyła chyba  ;)

aja

Cytat: justynaaaa2 w 23 Mar 2012, 22:35:17do jeansów ok, ale do leginsów bym ich nie założyła
dokładnie

mobka

Justyna, ja po domu do legginsow nosze, pzy mojej figurze na zewnatrz bym tak nei wyszla, ale ja generalnie w legginsach do ludzi z moimi nogami o nie bardzo ;D A te t-sirty tylek zaslaniaja, wiec IMO do szczuplych nog jest ok.

abkasia

A ja chce chodzic tak na zewnatrz...

justynaaaa2

mobka bo wiesz my niskie jesteśmy i tułów mamy krótki :D ten odwieczny problem z koszulami ;) ale mimo wszystko do ludzi bym tak nie wyszła, bo miałabym wrażenie że są za krótkie ;) te z kokardkami są fajne, ale też ich nigdzie nie widziałam  :hmm:

aniak1211

Cytat: justynaaaa2 w 23 Mar 2012, 22:35:17
a mi się wydaje, że te koszulki są raczej krótsze  :hmm: tzn normalne do jeansów ok, ale do leginsów bym ich nie założyła chyba  ;)
Ja czasem w domu tak,ale nie wychodze juz tak:)
Ale dla murzynki rozmiaru XXXXXXXXXL to nie byl problem:D
Celulit pieknie przeswitywal przez te leginsy:D

mobka

Abkasia, ale ty masz super szczuple nogi!

abkasia

Mobka ale tu nue chodzi o nogi, ja bardzo duzi chodze w legindach tylko raczej o pupe ktora mam wrazenie ze jest gola, dlatego chcialam takie zakrywajace pupsko ;)

golinda

legginsy to, wg ankietowanych mężczyzn, jedna z najbardziej aseksualnych części kobiecej garderoby ;)

inkageo

Hehe :D A ja się w nich czuję taka seksi myjąc podłogi :D
Ja podejrzewam, że większość ankietowanych mężczyzn nie wiedziałaby co to są legginsy  :rotfl:
Ankieter by musiał chyba podpowiedzieć, że to takie kalesony bez dziury z przodu, a to z zasady kojarzy się aseksualnie :D
Imagine there is no hate

golinda

zwykle pokazują zdjęcia, więc wiedzą co to jest ;)

po przeczytaniu, przeankietowałam kolegów w biurze
większość powiedziała, że nie lubi, kilku miało gdzieś :D

mayagaramond

Jak powiedzialam koledze, ze u nas w biurze laski chodza w legginsach, to chcial aplikowac lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mobka

Moj maz lubi ;D

Abkasia, no i te t-shirty zakrywaja tylek, wiec beda ok. Moim zdaniem :D

konwalia

mojemu legginsy sa obojetne, woli zdecydowanie mini i dres-niedoczekanie chyba, ze u kochanki lol

inkageo

No bo seksy jest chyba to, w czym można uprawiać seks, a legginsy jednak trzeba zdjąć :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 24 Mar 2012, 14:35:34No bo seksy jest chyba to, w czym można uprawiać seks, a legginsy jednak trzeba zdjąć

mozna zrobic w nich dziure ;) opluty
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magoo

Cytat: mayagaramond w 24 Mar 2012, 14:50:38

mozna zrobic w nich dziure ;)

ale wtedy to już będą kalesony :D

tiliam

eh co to za kasownie
MOBKA nie widzialam Cie!
buuu
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda