Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

zwierzatko_mojej_mamy

kurde, a ja tak kocham river island i zabrali nam z krakowa ;(
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Lip 2012, 08:42:06
nam dali ;)

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

konwalia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Lip 2012, 08:42:06
nam zabrali wallisa, nie mogę przezyć, zwłaszcza że chamy nadal mi smsują o promocjach

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: konwalia w 17 Lip 2012, 06:51:24
nam zabrali wallisa, nie mogę przezyć, zwłaszcza że chamy nadal mi smsują o promocjach

ooo to istotnie chamy - jakbys cos chciala to ja jestem czestym gosciem :D

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

widzialam ja dzis na zywo i jesli to ta sama to na zywo duzo gorzej sie prezentuje

wrobelek0403

zosia2007 dzieki :D uratowałas moj portfel, najpierw poszukam jej na zywo :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

iksa_nl

odnosze wrazenie, ze tak jest z wiekszoscia ciuchow z mango, w necie podoba mi sie duzo, w sklepie na zywo za to duzo, duzo mniej ;)

ziuta

Cytat: iksa_nl w 19 Lip 2012, 12:26:28
odnosze wrazenie, ze tak jest z wiekszoscia ciuchow z mango, w necie podoba mi sie duzo, w sklepie na zywo za to duzo, duzo mniej ;)
też tak mam, dużo zamawiam i prawie tyle samo odsyłam ;)

mary

ja dlatego właśnie staram się nie zamawiać nic on-line

ziuta

Cytat: mary_popins w 19 Lip 2012, 13:11:52
ja dlatego właśnie staram się nie zamawiać nic on-line
ale dlaczego? przecież masz prawo do zwrotu, jeśli Cię towar nie zadowala

mary

nie chciałoby mi się bawić w te ciągłe zwroty ;)

ziuta

dla mnie to to samo co mierzenie rzeczy w sklepie, odbieram zamówienie, idę do przymierzalni i co mi pasuje to zostawiam, a co nie to oddaję przy kasie ;D

margareta

Nigdy nic nie zwracałam. Kto płaci za przesyłkę zwrotną?

mary

Ziuta, w sklepie aby przymierzyć nie musisz mieć ani karty kredytowej, ani gotówki ;) Dla mnie różnica między sklepem a zakupem on-line jest ewidentna ;)

ziuta

Cytat: mary_popins w 19 Lip 2012, 14:37:46Ziuta, w sklepie aby przymierzyć nie musisz mieć ani karty kredytowej, ani gotówki
ale masz nieporównywalnie mniejszy wybór ;D
poza tym dla mnie to oszczędność czasu, jak nie muszę w sklepie przeglądać tych wszystkich szmat na wieszakach, tylko wchodzę i mierzę to, co mnie interesuje
pewnie, że to jest zamrożenie kasy aż do momentu zwrotu, no ale przecież nie kupuję hurtem, nie? ;)
margareta, to zależy od marki, ja przeważnie zwracam od razu w sklepie, to jest bezpłatne, ale np. zara wysyła do Ciebie kuriera po zwrot, na ich koszt

mary

ja pierw z necie przeglądam co jest i w sklepie już szukam konkretów ;) Nigdy nie przeglądam wszystkiego, bo ja z dzieckiem muszę zakupy robić.
Zakupy on-line są dobre dla tych, co mają daleko do sklepów, bo mieszkają w jakiś małych miastach i miasteczkach. Ja akurat do CH mogę zajść pieszo więc nie mam motywacji ;) Pomijam już fakt, że w szafie zalega mi sukienka kupiona on-line (asos) i nigdy nie założona. Odsyłać za granicę mi się nie chciało i tak już wisi. Zamrożenie kasy na ponad rok już.

ziuta

Cytat: mary_popins w 19 Lip 2012, 14:49:41ja pierw z necie przeglądam co jest i w sklepie już szukam konkretów
co z tego, że się naoglądam w necie, jak potem w sklepie nie ma nawet 1/3 tego co mnie interesuje ;D

mobka

Mary zostaw raz to dziecko z ojcem i idz na spokojne zakupy. Bo widze, ze to ci ciazy chyba caly czas. Ja co prawda chodze i z mezem i z dzieckiem zazwyczaj (bo z mezem zakupy uwielbiam, a dziecka nie mam z kim zostawic), ale chodze i zazwyczaj bez problemu jakos robie te zakupy :D

mary

Mobka, ja też robię -nawet ostatnio kilka rzeczy kupiłam, choć dziecko mało cierpliwe raczej i cicho w wózku nie siedzi ;)

Ziuta, jak w sklepie nie ma to mówię sobie, że widocznie mam tego nie kupować ;) Ale ja jestem dość oszczędną osobą ;)

ddu

a ja tez nie zamawiam przez net
bo jakoś to odsyłanie mnie przeraża
i mam 4 za wielkie koszulki z mango w szafie