Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

iksa_nl

o tym samym pomyslalam ;)

a bluzka fajna, podoba mi sie.

salsa

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zosia2007

golinda co to za spodnica?
bluzka fajna

golinda

Cytat: zosia2007 w 20 Cze 2012, 10:42:04golinda co to za spodnica?

z zary. nie ma jej już na stronie chyba

niewiemjaka

golinda bardzo mi sie podoba ta bluzka :D jaki to rozmiar ?

ziuta

bluzka fajna, ale mam wrażenie, że za dużo falbanek w tej stylizacji :blush:

szelma

Cytat: ziuta w 20 Cze 2012, 10:50:20mam wrażenie, że za dużo falbanek w tej stylizacji

O, właśnie! TO mi nie pasowało. Za dużo - bluzkę do spódnicy albo spodni gładkich. Bo bluzka superowa!
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

niewiemjaka

a dla mnie to dałabym stonowana spodnice albo spodnie... bo tak to i spodnica jest wyjatkowo ladna i bluzka sliczna, ale razem w jednym wyjsciu to juz za dużo, albo ta bluzka .. albo spodnica.. no i czerwone kolczyki tez do tego.. no za duuużo
golinda skrytykowana lol

zwierzatko_mojej_mamy

dla mnie tez too much ;) i falbanke z bluzki bym usunela na stale ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Falbanka bluzkowa jest cudna!
Ja też dzisiaj na bogato się wystylizowałam, jest ta bluzka, są kolorowe spodnie, pasek, czerwone paznokcie, buty na słomianym obcasie, wszystko jest :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: ziuta w 20 Cze 2012, 09:50:20
bluzka fajna, ale mam wrażenie, że za dużo falbanek w tej stylizacji :blush:

tez tak mysle.

Ta bluzka bardziej podobalaby mi sie do dzinsow.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Dzisiaj miało być 30 stopni, więc dżinsy odrzuciłam, a teraz żałuję i mi zimnooo..

Dziwię się, że jeszcze cała strefa po te bluzki nie poleciała :D Ja zamierzam siostrę namówić :)
Imagine there is no hate

Justynna

inkageo, ja poleciałam :D Tylko mam wersję "czerwoną".

niewiemjaka

Cytat: inkageo w 20 Cze 2012, 11:34:01Dziwię się, że jeszcze cała strefa po te bluzki nie poleciała
ja lece po ta Twoja niebieska lol tylko sie nad rozmiarem zastanawiam czy 36 czy 38 bo ja nie umiem sie pomierzyc lol

Justynna

niewiemjaka, w niebieskiej wyglądałam jakoś blado, ona chyba bardziej pasuje blondynkom.

inkageo

Ja mam 34, Golinda 36. Ona jest luźna dosyć, ale jak siedzę przy komputerze, to ramiona mi opina, więc ktoś z szerszymi mógłby czuć dyskomfort :D
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: niewiemjaka w 20 Cze 2012, 10:54:56golinda skrytykowana LOL

w dupie to mam :P

wyglądałam jak hiszpańska tancerka i wszystkim się bardzo podobałam! sobie też ;D

salsa

ja po nią nie polecę, bo bluzek koszulowych, cienkich, zwiewnych, przeróżnych tego typu mam juz całą szafę i jak biorę kolejną w sklepie to natychmiast odkładam, bo ilez można :D :D

mnie sie podoba ta bluzka na Was, ale ja na sobie nie lubie deseni za bardzo-a tu jeszcze kwiaty i falbanka - na kims bardzo fajna, naprawdę sliczna, ale sama bym jej nie załozyła....

natomiast ja dzis rowniez na bogato :D sukienka indygo, buty róż, kolczyki do tego :D
no i u nas bardzo ciepło-wziełam biały sweterek i tylko sie przejedzie do pracy w tą i z powrotem :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

niewiemjaka

Cytat: Justynna w 20 Cze 2012, 11:40:30w niebieskiej wyglądałam jakoś blado, ona chyba bardziej pasuje blondynkom.
eeeeeee ja zamierzam sobie znowu przyciemni wlosy, no i oczy mam niebieskkie, mysle ze te kolorki beda git dla mnie, zamowilam! :P

justynaaaa2

inkageo ty mi lepiej powiedz skąd te spodnie? one są do kolan?

po bluzkę to i ja chyba polecę ;D

golinda

Cytat: niewiemjaka w 20 Cze 2012, 10:54:56no i czerwone kolczyki tez do tego

żebyście mogły jeszcze mocniej mnie skrytykować to miałam też czerwone buty :P
a kolczyki nie są czerwone

Justynna

Cytat: niewiemjaka w 20 Cze 2012, 10:45:59
eeeeeee ja zamierzam sobie znowu przyciemni wlosy, no i oczy mam niebieskkie, mysle ze te kolorki beda git dla mnie, zamowilam! :P

a może to wina oświetlenia w przymierzalni, no w każdym razie bluzka jest fajna, a cena jeszcze bardziej! Będzie pani zadowolona  bighug

rubin04

Inka, a co to za spodnie, bo mi się b.podobają!

Mam podobne ale do pół łydki z Mohito,
ale takei do kolana też fajne!

justynaaaa2

ja mam takie czarne do kolan, kupione dawno ale zapomniane z powodu trudów w dopięciu się ;) w tym sezonie odkopane i znów je uwielbiam, nawet dzisiaj mam na sobie ale chciałabym jeszcze inne kolory :)

golinda

Cytat: salsa w 20 Cze 2012, 11:44:45natomiast ja dzis rowniez na bogato Cheesy sukienka indygo, buty róż, kolczyki do tego Cheesy

ja lubię latem na bogato ;D