Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Widziała któraś z was tę sukienkę http://www.groszki.pl/groszki/51,112131,11634475.html?i=46 Ciekawa jestem z jakiego jest materiału i czy nadaje się na sierpniowe wesele.

mayagaramond

Cytat: mobka w 01 Maj 2012, 17:27:17
Widziała któraś z was tę sukienkę http://www.groszki.pl/groszki/51,112131,11634475.html?i=46 Ciekawa jestem z jakiego jest materiału i czy nadaje się na sierpniowe wesele.

na zywo nie, ale na stronie:

http://www.hm.com/de/product/99742?article=99742-A

35% bawelny i 65% poliestru.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Łoooo, jaka fajna sowa :D. Ja zanabyłam naszyjnikową sowę dla mojej córki (chrzestnej ;) ), bo ma fazę na sowy ;). Widać faza na sowy zatacza coraz szersze kręgi ;). Sandały też fajowe - ciekawe, czy będą wygodne?
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

inkageo

No miałam nadzieję zmierzyć je w sklepie, ale nie mieli, więc zamówiłam zanim rozmiar zniknie i będę żałować do końca życia  :rotfl: :rotfl:
Imagine there is no hate

wrobelek0403

sowa superowa :D moze sie przejde do Stradivariusa, bo szukam, szukam i nic mi sie nie podoba :knuje:

a buty mają fajny kolor :D a ten opis lol lol skóra z krowy, hehe lol lol

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

No też się śmiałam, zara ma równie dobre tłumaczenia :D
Imagine there is no hate

Kasia

kupiłam sobie tę torebke z zary

fajna jest, taka koralowa, nie wiem czemu na stronie taka czerwień jest :knuje:

zakupy ciuchowe ostatnio mi się nie udały więc torebkowo się wyżywam :D dzisiaj idę sobie kolejną kupić :)

feeling.good

Kasia, piękna jest. Ja też ja chce, ale jeszcze na żywo Nie widziałam. Moglabys zrobić zdjęcie? Tak żeby jej wielkość było widać?

mayagaramond

Na zdjeciach te torebki wygladaja super, ale po pomacaniu juz nie - nie lubie takiej sztywnej skory.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

aja

to fakt
bardzo sztywne, podoba mi sie granatowa ale przez ta sztywnoscc chyba sie nie zdecyduje ZZ:ZZ(

iksa_nl

kupilam taka:
http://allegro.pl/wiosenna-promocja-damska-torebka-skora-naturalna-i2328798339.html
jasnoszara.
bardzo praktyczna przy spacerach z mlodym, bo nosze wtedy jak listonoszke i picie i jedzenie i chusteczki i inne duperele wszystko sie zmiesci.
A do pracy za raczki.
Skora mieciutka i w ogole. No generalnie jestem zadowolona.

podoba mi sie jeszcze taki zolty/miodowy/musztardowy.. no ale ile torebek mozna miec? ;)

didi_loczek

Też je w weekend oglądałam. Moim zdaniem na żywo trochę tracą. No i nie podoba mi się w nich ten worek w środku. ;D

Kasia

feeling.good zrobie i ci podesle ;)

no fakt, to jest sztywna torebka :D
jednak sztywna mi się przyda :D dzisiaj ide kupić "flakowatą" listonoszkę :D

suegro

A ja w końcu coś kupiłam - koronkową sukienkę z Zary - ale na stronie jej nie widzę.
Kupiłam jeszcze taką, ale oddaję, bo jednak dziwnie leży, chociaż i take lepiej niż na modelce. :D

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

wrobelek0403

suegro ja mierzyłam podobną w promod i tez dziwnie lezała :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

tiliam

a mi się własnie te sztywne torby w zarze podobają :)

damka

suegro

Cytat: wrobelek0403 w 07 Maj 2012, 12:14:56
suegro ja mierzyłam podobną w promod i tez dziwnie lezała :knuje:

Ja wyglądam jak w ciąży. ;)

Poza tymi zakupami chciałam sobie kupić buty, a kupiłam dwie pary mamie.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

golinda

ja coś tam nakupiłam, nawet sporo, ale nadal mam wiele potrzeb :D

inkageo

Kasia zazdroszczę! Może też się jednak szarpnę.. Mi się na żywo baaaaardzo podobała ta czerwona, bardzo! :beer:
Imagine there is no hate

Kasia

A u ciebie była czerwona czy taka koralowa?

Inna mi sie łatwo szarpnelo bo i zniżkę miałam i jeszcze jakieś śmieszne resztki na karcie podarunkowej ostaly ;)

Dzisiaj dokupilam sobie jeszcze zielona listonoszke i jestem już happy :)

inkageo

Chyba koralowa, taka jasna jarzębinowa czerwień. Piękna była!
A skąd masz zniżkę?
Imagine there is no hate