wyprzedaże 2011/2012

Zaczęty przez damka, 28 Gru 2011, 22:04:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

ja załuje, ze wczoraj nie kupiłam, teraz 3 dni wolnego, to dopiero w pon wyslą, pewnie na sr-czw dojdzie dopiero :zly:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

brawurka

ja jadę jurto po spodnie, nie lubie kupować spodni

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Imagine there is no hate

zuzia

wrobelek0403

on mi sie bardzo podoba, ale pytanie czy lezy tak fajnie jak na tej modelce :D

próbowałam zrobić zdjecie, ale u mnie w sypialni jest ciemno jak w grobie i nie wychodzi :knuje: wiem, pozycze aparat od P :D

sonja

Mnie się i pierwszy, i drugi podoba :)

ddu

ishka82

byłam dzisiaj na wyprzedażach i dupa blada :( w sklepach syf, wszystko porozrzucane leży w smętnych stosikach, że aż się tam nic szukać nie chce, jak coś jest, to skrajne rozmiary, albo maluteńkie, albo wielgachne...wróciłam z dwiema parami majtek z Triumpha lol zawsze to coś lol może wrócę do sklepów po niedzieli, mam nadzieje, że po weekendzie trochę ogarną i ludzi będzie mniej, bo dziś był jakiś kosmos :crazy:

bozena.dp

wróbelek bardzo fajna ta szara torba, pokaz ja koniecznie jak przyjdzie

abkasia

nie potrafie kupowac na wyprzedazach....
kupilam sobei tylko rajstopy :D
jak widze ten tlum ludzi, te szmaty porozwalane....
a jeszcze ide z wozkiem i nikt mnie nie chce przepuscic, to mi sie odechciewa.. ;D

Dodany tekst: 07 Sty 2012, 22:15:00

ishka82 widze, ze obie poszalalysmy :D

marax

Cytat: abkasia w 07 Sty 2012, 22:14:30
a jeszcze ide z wozkiem i nikt mnie nie chce przepuscic, to mi sie odechciewa.. ;D

Dodany tekst: 07 Sty 2012, 22:15:00

ishka82 widze, ze obie poszalalysmy :D
polecam arkady i renome , Duzy wybor i spokoj

wrobelek0403

golinda ten pierwszy chciałam pod marynarki, mnie akurat gołe rece nie przeszkadzają, bo w pracy ciepło.

a ten drugi to wlasnie zwykly codzienny, na wycieczke albo na zakupy :D

Dodany tekst: 07 Sty 2012, 22:28:31

abkasia ja byłam dzis 0 9.30 :D było pusto i w ciagu godziny wszystko ptzymierzyłam i kupiłam :D

goga

Cytat: abkasia w 07 Sty 2012, 22:14:30

ja tez :beer:   :highfive: :highfive:
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

magoo

Cytat: maraxela w 07 Sty 2012, 22:18:17
polecam arkady i renome , Duzy wybor i spokoj
z tego  powodu też lubię te galerie

Dodany tekst: 07 Sty 2012, 22:37:12

lubie jeszcze dominikanską, bo ją ogarniam, pozostałe są za duze dla mnie

inkageo

Ja nie lubię Pasażu Grunwaldzkiego.. Ja tam cięgle szukam schodów  :crazy:
Imagine there is no hate

marax

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163006/386300/OTTOMAN%2BPUFFER%2BJACKET
kupilam kurtkę . Cieplutka jest bardzo tylko nie wiem czy fajna -mialam juz dosc mierzenia i przebranych rozmiarów .jak sie najedzie na bialy kolor to widac jak ona wyglada zapieta

Dodany tekst: sob, 7 sty 2012, 22:51:32

widzialam dzisiaj w zarze ta torbe co kupilam podróbke . ona jest wielka !!!!!! nawet nie wiedzialam ze tak wielka

inkageo

Fajna! Mi się podoba :)
A torba mówiła Ci, że wielka, Ewa ją miała w Międzygórzu ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 07 Sty 2012, 22:27:40ja byłam dzis 0 9.30  było pusto i w ciagu godziny wszystko ptzymierzyłam i kupiłam
albo tak, albo 21:00 ;D wtedy tez na luzie, bez tych koszmarnychtlumow, bab chodzacych midzy wieszakami tempem slimaka, ale grupa o rozpietosci slonia (nawet  jak grupa sklada sie z tylko 2 osob), przystajacych tuz przede mna, bo chyba mozg im sie wtedy zatrzymuje i nie wiedza, ze maja isc dalej, debili stajacych po zjechaniu schodami ruchomymi tuz za ostatnim schodem i stojacych z rozdziawiona geba spogladajac z lewo i prawo, bo przeciez teraz beda sie zastanawiac, w ktora strone trza lezc tempem zolwia, chuj tam, ze czlowiek kolejny zaraz zejdzie ze schodow i im sie wjebie na plecy... bez ludzi znienacka przed toba zawracajacych, bo "jednak kupie sobie te majtki" i wpadajacych na idacego z tylu, zamuszajac czlowieka do dziwnego tanca polegajacego na jednoczesnym skoku pantery w tyl i bok i powstrzymania lecacej reki od walniecia idioty przez leb, bez ludzi stojacych przy kasie i zastanawiajacych sie sto lat, czy brac ten zmywacz do paznokci w promocji za zakupy powyzej 30 zl tanszy o zlotowke, jakby brali kredyt na mieszkanie co najmniej, nie daj boze, jak sa 3 rzeczy do wyboru w promocji, bez pelnosprawnych szczyli w wieku gimnazjalnym, ktorzy wsiadaja do windy na -1, naciskaja 0, i na 0 orientuja sie, ze przeciez nie, oni chca na 1.., bez malych zupelnie szczyli, ktore placza przy klatce dla krolikow, maaaamo, kup krolikaaaaaa.. itd itp ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy  :rotfl: :rotfl: :rotfl: zabojcze obserwacje lol tez nie cierpie ludzi, co schodzą z ruchomych schodów i ... sie zatrzymują :headbang:

aniak1211

zwierzatko_mojej_mamy
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja dziekuje za takie zakupy w galeriach:D
Dobrze ze "mieszkamy" w malym miescie bez galerii:)

Helena

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Sty 2012, 00:54:15
albo tak, albo 21:00 ;D wtedy tez na luzie, bez tych koszmarnychtlumow, bab chodzacych midzy wieszakami tempem slimaka, ale grupa o rozpietosci slonia (nawet  jak grupa sklada sie z tylko 2 osob), przystajacych tuz przede mna, bo chyba mozg im sie wtedy zatrzymuje i nie wiedza, ze maja isc dalej, debili stajacych po zjechaniu schodami ruchomymi tuz za ostatnim schodem i stojacych z rozdziawiona geba spogladajac z lewo i prawo, bo przeciez teraz beda sie zastanawiac, w ktora strone trza lezc tempem zolwia, chuj tam, ze czlowiek kolejny zaraz zejdzie ze schodow i im sie wjebie na plecy... bez ludzi znienacka przed toba zawracajacych, bo "jednak kupie sobie te majtki" i wpadajacych na idacego z tylu, zamuszajac czlowieka do dziwnego tanca polegajacego na jednoczesnym skoku pantery w tyl i bok i powstrzymania lecacej reki od walniecia idioty przez leb, bez ludzi stojacych przy kasie i zastanawiajacych sie sto lat, czy brac ten zmywacz do paznokci w promocji za zakupy powyzej 30 zl tanszy o zlotowke, jakby brali kredyt na mieszkanie co najmniej, nie daj boze, jak sa 3 rzeczy do wyboru w promocji, bez pelnosprawnych szczyli w wieku gimnazjalnym, ktorzy wsiadaja do windy na -1, naciskaja 0, i na 0 orientuja sie, ze przeciez nie, oni chca na 1.., bez malych zupelnie szczyli, ktore placza przy klatce dla krolikow, maaaamo, kup krolikaaaaaa.. itd itp ;)

trafniej bym tego nie ujeła :):)

emcia

widziałam wyprzedaże wczoraj, z naciskiem na "widziałam "
po 20 minutach szukania miejsca do zaparkowania wraz z +/- pięćdziesięcioma innymi samochodami jeżdżącymi w kółko /bo i po rondzie :D / i wizją powrotu bez niczego doznałam olśnienia, żeby zaparkować pod magazynem, który jest schowany...udało się, nikt na to nie wpadł
w jysku pogoń, w 5 minut wybrałam stół, zapłaciłam i przez kolejne 10 uciekałam mężowi po sklepie, bo "przecież muszę pooglądać"
wczoraj nie weszłam nawet do jednego sklepu ciuchowego, wzrok męża mówił "zapomnij" :D

Chermelle

zwierzatko_mojej_mamy no wlaśnie nie wiedziałam jak tą sytuacje ubrac w słowa

Ty wiedziałaś lol  :beer: :beer:

marax

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163006/386300/OTTOMAN%2BPUFFER%2BJACKET
Do czarnej jaka czapke i szalik dobrac ? Biel jest jakas taka zbyt oczywista i brudzic sie bedzis od fluidu