Jaka sukienka do płaskiej pupy

Zaczęty przez ze_nitka, 28 Paź 2007, 12:43:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
o matko jedne placza ze maja plaskei tylki, inne ze za wypukle....ja mysle ze twoj tylek miesci sie w normach...a sukienki trzeba mierzyc, az znajdzie sie model w ktorym bedzie sie wygladalo zjawiskowo...!!

tachogti

ze_nitka, popatrz na wieszkosc supermodelek - maja mniej tylka niz TY  ;-)  wg mnie odpadaja dla Ciebie dwa rodzaje sukienek - z wysokim stanem puszczone luzno i rybki nie odcinane pod pupa  :-D
Moja matematyczka w liceum zawsze sie strasznie smiala z tego "ja mam tu za malo" "ja mam tu za duzo" i opowiadala o swojej kolezance ze studiow (lata '60) ktora sobie wypychala rajstopy w lydkach bo twerdzila ze lydki ma za plaskie  :-P
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

ze_nitka

Dziewczyny, rumienię się ;)

salsa, a koleżanka gdzie mieszka?

Cytat: "rubin04"A moze weźmiesz kawałek mojego tyłka - mam w nadmiarze wiec chętnie oddam - nawet za dopłatą

rubin04, ja chętnie trochę wezmę i jeszcze sobie w cycki wsadzę :P

Cytat: "mayagaramond"Definicja plaskiego tylka - nie ma roznicy miedzy pupa a plecami.
Raz w życiu widziałam bardziej płaską pupę niż moja ;) A o takich jak piszesz to pierwsze słyszę ;)

Cytat: "gioseppe"ze_nitka jej nie lubi ;)
Dokładnie tak jest, nie lubię swojej pupy ;) Zaczełam ostatnio robić jakieś ćwiczenia na podniesienie... zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

[ Dodano: 28-10-2007, 22:15 ]
Cytat: "tachogti"z wysokim stanem puszczone luzno
Takie jak w Dumie i uprzedzeniu panienki nosiły?

salsa

salsa, a koleżanka gdzie mieszka?

w Krakowie:)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ze_nitka

tachogti

ze_nitka,  takie wlasnie bo one splaszczaja caly dol jak leci  :mrgreen:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

ze_nitka

tachogti, dobrze się składa, bo nie specjalnie mi sie podobają ;)

Jak będę po pierwszych przymiarkach i panie z salonu zezwolą na robienie zdjęć to się pokaże.

Pytanie do dziewczyn z W-wy... w którym salonie nie było problemu z fotografowaniem jeszcze nie kupionych kiecek?

salsa

Cytat: "ze_nitka"Głupia warszawa ;)
pociag jedzie dwie godziny:)))

na priva wysyłam Ci linka do fotek (mam pozwolenie, gdyby sie znow ktos pytał) :) :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ze_nitka