Rudaskowe cztery ściany

Zaczęty przez rudasekawf, 04 Gru 2011, 06:47:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

nigdy nie myślałam, że firanki w grochy są ładne. a są!
w ogóle - ładnie tam u was
ja rzadko wchodzę, bo mnie stresują nawet cudze remonty ;)

rudasekawf

Dzięki dziewczyny :) aktualnie nabiera mocy rozpuszczenie tych firan, z suszkami trochę zeszło :)

rudasekawf

firany wiszące w salonie out, jednak jakoś za dużo na nich wzorków, przewiesiłam do małego pokoju. Do salonu kupiłam takie same jak do sypialni (jak na zdjęciu) tylko ecru, będą gotowe na jutro

wrobelek0403

rudasekawf  :thumbup:  :thumbup: a wez jeszcze rozpusc :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rudasekawf

Cytat: wrobelek0403 w 06 Lut 2012, 15:32:44rudasekawf  thumbup  thumbup a wez jeszcze rozpusc Cheesy
.

Rozpuszczone

M. zamontował mi ostatnio halogenki pod szafkami, super w użytkowaniu ;)

Dodany tekst: 06 Lut 2012, 15:42:56

Aaaaaa lampa nie stoi tam już. Jest do wyrzucenia, bo mnie wkurza.

niewiemjaka

rudasek ale ta firanka jest podwójna ? nie da sie rozdzielić i dać jedna rozpuszczona czesc? :D

rudasekawf

Cytat: niewiemjaka w 06 Lut 2012, 15:43:24rudasek ale ta firanka jest podwójna ? nie da sie rozdzielić i dać jedna rozpuszczona czesc?

Nie, ona jest szyta na jednym smoku i zakłada się 1m jedna na drugą.

mary

no właśnie, dwie rozpuszczone zabiorą dużo światła chyba. Może warto spróbować z jedną.

Rudasek, idziecie jak burza! Gratuluję pozbycia się suszków :D

feeling.good

a jak montuje sie takie halogenki? Przydałyby mi się bo w nocy używamy lampki od okapu :D

elve

feeling.good ja mam ledy z ikea montowane na dwustronnej taśmie klejącej, imho lepsze niż halogeny ;)

inkageo

Rudasku a jaką narzutę na łóżko planujesz?
Ja kupiłam przyjaciółce taką i bardzo fajnie wygląda:
http://www.andropol.eu/?lang=pl&action=sklep&idm=1&ids=3&idss=3
Antina
Tylko po praniu trochę się jej skurczyła..
Imagine there is no hate

kasiad

Cytat: rudasekawf w 06 Lut 2012, 15:42:19
.

Rozpuszczone

to mnie się bardziej spięte podobają :) na rozpuszczone jak dla mnie jest za dużo materiału

mobka

Cytat: kasiad w 06 Lut 2012, 20:41:53
to mnie się bardziej spięte podobają :) na rozpuszczone jak dla mnie jest za dużo materiału

W sypialni upiete mi sie podobaja, Do salonu dalabym jedna rozpuszczona warstwe.

rudasekawf

Cytat: inkageo w 06 Lut 2012, 20:00:05Rudasku a jaką narzutę na łóżko planujesz?
mam jedną narzutę, kupiłam w brw, podoba mi się bardzo, ale po przemalowaniu pokoju nie pasuje mi kolorstycznie, poszukam zdjęcia.

Cytat: kasiad w 06 Lut 2012, 20:41:53to mnie się bardziej spięte podobają
mnie też się bardziej podobają upięte w sypialni.

Są tak uszyte, że można jedną stronę podpiąć a drugą zostawić rozpuszczoną i też ładnie wygląda.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: elvelve w 06 Lut 2012, 19:53:37
feeling.good ja mam ledy z ikea montowane na dwustronnej taśmie klejącej, imho lepsze niż halogeny ;)
to samo mialam pisac ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

feeling.good

Cytat: elvelve w 06 Lut 2012, 19:53:37
ooo, to byłoby świetne. Muszę w takim razie tam zajrzeć. Na stronie nie widze nic takiego

rudasekawf

Cytat: feeling.good w 06 Lut 2012, 19:22:16a jak montuje sie takie halogenki? Przydałyby mi się bo w nocy używamy lampki od okapu
Z tymi halogenkami to trochę zachodu było, w znaczeniu takim, że kupiliśmy trzy halogeny, 5m kabla i transformator. Chciałam mieć tak połączone, żeby przycisk był na pierwszym z brzegu, a reszta włączała się z tego przycisku. Stwierdziłam, że nie będzie mi się chciało załączać wszystkich po kolei. Muszę przyznać, że w użytkowaniu są boskie. Moje ulubione światło, świeci się cały wieczór, bo robią miłą atmosferę w salonie ;)

kasiad

Cytat: mobka w 06 Lut 2012, 22:06:17
W sypialni upiete mi sie podobaja, Do salonu dalabym jedna rozpuszczona warstwe.

O tak :)

Kasia

firany w sypialni tylko upiete
jeżeli rozpuszczone to nie te, tylko inne, jedna warstwa jakiejś "mgiełki"

feeling.good

Cytat: rudasekawf w 07 Lut 2012, 06:24:49
Z tymi halogenkami to trochę zachodu było, w znaczeniu takim, że kupiliśmy trzy halogeny, 5m kabla i transformator. Chciałam mieć tak połączone, żeby przycisk był na pierwszym z brzegu, a reszta włączała się z tego przycisku. Stwierdziłam, że nie będzie mi się chciało załączać wszystkich po kolei. Muszę przyznać, że w użytkowaniu są boskie. Moje ulubione światło, świeci się cały wieczór, bo robią miłą atmosferę w salonie ;)

a to nie dla nas w takim razie :) Kupię takie przyklejane. Tak naprawdę wystarczy mi zapalać jeden żeby mleko przygotować

zwierzatko_mojej_mamy

no to bylo kupic ikeowe ;) 4 ledy, transformator, tez w cholere kabla i przyklejane w 3 sekundy ;) tez sluza mi do ogladania tv ;)

www.annawilk.pl

kamu2

Super to wszystko zrobiliście. Ja bym w tej  sypialnie jednak te firany upięła, bo jak na tym środku jest założone metr na metr to przy rozpuszczonych jest za dużo materiału .
No i z tej szafki nad tv zabrała bym te filiżanki.
Ale kolory , wszytko super dobrane
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

rudasekawf

Cytat: kamu2 w 07 Lut 2012, 12:03:47Super to wszystko zrobiliście.
Dzięki :)

Cytat: kamu2 w 07 Lut 2012, 12:03:47Ja bym w tej  sypialnie jednak te firany upięła, bo jak na tym środku jest założone metr na metr to przy rozpuszczonych jest za dużo materiału .
No i z tej szafki nad tv zabrała bym te filiżanki.
W sypialni upięłam te firanki :) rozpuszczone były dla celów poglądowych.
Co do filiżanek, to nie bardzo mam co tam dać. Dziewczyny sugerowały książki, ale po pierwsze mam mało książek, które można pokazać ludziom (reszta to ksera), te które są, każda jest z innej bajki i wyglądają nieciekawie

wrobelek0403

Cytat: rudasekawf w 07 Lut 2012, 13:52:14te które są, każda jest z innej bajki i wyglądają nieciekawie

tzn??? ksiazki to ksiazki, nie musza byc z wystawki. zresztą takie to mi sie wlasnie kojarza z kupowaniem na pokaz ;)

ja mam tak:

kazda z innej parafii, ale mnie sie podoba :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

straszna marnacja miejsca na filizanki ;)

www.annawilk.pl